Dodaj do ulubionych

Double Agent zamienię

IP: *.crowley.pl 10.03.05, 10:46
Ponawiam wątek - parę dni temu kupiłam fluid HR Double Agent N/01. Okazał się
nieodpowieni do mojej mieszanej cery. Chętnie się go pozbędę, żeby mi nie
przypominał, że tyle kasy wyrzuciłam w błoto. Zamienię na inny fluid (np.
Teint Idole Lancome) albo jakiś fajny tusz do rzęs. Jestem z Wawy. Dla
zainteresowanych mail: sadanek77@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 11.03.05, 09:41
      UP
      • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:52
        Jaki to kolor fluidu?
        Jak chcesz mogę sie zamienić na Clarins Teint Fluide Multi Matifiant.Kolor 03
        Soft Ivory. Jest właśnie do skóry mieszanej. Uzyłam 4razy- myślałam, że się
        przekonam, ale nie. Do tego mogę Ci dorzucić pomadkę Dior Addict złoto- brązową
        z drobinkami dwa razy użytą albo nową Lancome koralowa albo nowa diora
        coralową, albo cień Clinique fiolet...
      • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:56
        Jak chcesz mogę sie zamienić na Clarins Teint Fluide Multi Matifiant.Kolor 03
        Soft Ivory. Jest właśnie do skóry mieszanej. Uzyłam 4razy- myślałam, że się
        przekonam, ale nie. Do tego mogę Ci dorzucić pomadkę Dior Addict złoto- brązową
        z drobinkami dwa razy użytą albo nową Lancome koralowa albo nowa diora
        coralową, albo cień Clinique fiolet...
        • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 11.03.05, 10:30
          Ten N/01 jest jaśniutki, w tonacji beżowej. A ten SOft Ivory? Z nazwy
          wnioskuję, że też jasny... jeśli tak to wchodzę w to :-) Możemy się wymienić.
          Pozdrawiam
          • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:39
            Ja używam jasne podkłady. Nie blade ale jasne i ten 03 jest dla mnie idealny
            kolorystycznie (01 i 02 były blade). Sprawdź sobie kolor w perfumerii ja też
            sprawdzę kolor Twojego. Dziś wieczorem wyjeżdżam na narty wiec mozemy się
            umówić na poniedziałek. Chyba ze jeszcze dziś zdążę podjechać do jakiejś
            perfumerii. Najpóźniej w poniedziałek po południu sie odezwę tu albo na Twojego
            maila. Jak nie zmienisz zdania to sie zamienimy. Ja zobacze jeszcze co mam z
            fajnych kosmetyków żeby Ci dorzucić bo mój podkład jak juz napisałam jest
            bardziej zużyty niż Twój. Pozdrawiam
            • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 11.03.05, 10:41
              OK, tak zrobię - sprawdzę jaki to kolorek. Miłego szusowania, do zobaczenia w
              poniedziałek!
              • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:09
                Hej, napisałam do Ciebie na maila.
                • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:21
                  Jak zmieniłaś zdanie to wystarczy napisać- przecież nic sie nie stało. Nie
                  odzywasz sie i nie wiem, czy informacja do Ciebie dotarła.
                  • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 15.03.05, 08:44
                    Przepraszam, ale klikam z pracy, więc nie zawsze mam czas, żeby zaglądać tu,
                    czy na prywatnego maila. Niestety sprawidziłam kolor i okazał sie dla mnie zbyt
                    ciemny :(. Pozdrawiam
                    Anka
                    • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 16.03.05, 08:01
                      Podnoszę bo bardzo mi zależy...
                      • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 16.03.05, 11:47
                        UP
    • konwalia33 Re: Double Agent zamienię 16.03.05, 11:55
      A jaki dokładniej jest ten kolorek N 01 ?
      Byłabym ewentualnie zainteresowana, tylko nie mam tuszu na wymianę :((
      • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 16.03.05, 12:27
        To jest bardzo jaśniutki kolorek, z odcieniem beżu. Bardzo naturalny, ale
        raczej dla osoby o jasnej karnacji. To nic że nie masz tuszu, może masz coś
        innego ;-)
        • konwalia33 Re: Double Agent zamienię 16.03.05, 13:00
          Meganko byłabym zainteresowana- na wymianę znalazlam:
          1. Podkład Revlon Colorstay Natural 03 ( parę razy użyty) , True Match Loreala
          nr C 01 ( nowy- dosłownie raz użyty), Visible Lift Loreala ( zostało ok. 60%)
          kolorek Beige Nu
          2. Pianka do włosów nowiutka Kerastase Resistance Volumactive ( zielona)
          dodająca objętości
          3. Spray przywracający blask włosom farbowanym Phytum Active YR- nowiutki
          4.Baza Lumene pod makijaż- kilka razy użyta
          5.Korektor Pod oczy Loreal Visible Lift - raz uzyty 01 beige claire
          Do tego dorzucam próbki perfum Lolita Lempicka i Lacosta ( nowe).
          Wybieraj co Ci pasuje. Też jestem z Warszawy- Ursynowa :))
          • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 16.03.05, 13:11
            Obawiam się, że nic z tej listy :-(((. Podkład Revlon mógłby być, ale 02, 03
            jest dla mnie za ciemny. Korektorów, baz itp nie używam, niestety...
            Pozdrawiam!
            • kkkkk4 Re: Double Agent zamienię 16.03.05, 14:27
              Chyba koleżanka sama nie wie czego chce. Kobieto cudu nie znajdziesz.
              Zmarnowałaś kasę to wymień sie na byle co co trochę bardziej będzie pasowało
              albo trzymaj ten podkład aż zjeczeje jak jesteś taka grymaśna.
              • Gość: Ja Re: Double Agent zamienię IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 16.03.05, 14:37
                Dokłądnie. Nowego podkładu w idealnym dla Ciebie kolorze nic Ci nie da. Choć
                chęć zamiany HR na Lumene to też przesada.
                • kkkkk4 Re: Double Agent zamienię 16.03.05, 14:54
                  Ktoś jej proponował podkład Clarinsa + pomadke addicta + cień clinika. Z tego
                  co sie orientuję ten kolor podkładu jest jasny jak n1 HR- moja mama taki używa
                  a jest bladolica (pamietam jak dobierałyśmy kolory i były właśnie te dwa),
                  pomadka addicta to koszt ponad 100zł cień to kolejne 80zł, więc nawet te dwie
                  rzeczy są warte fluidu HR a dziewczyna widać niezadowolona. Poza tym double
                  agent jest hmmm....taki sobie, więc szcerze mówiąc dziwie sie, ze ktoś
                  proponuje świetnego Clarinsa z dodatkami a druga strona krzywi nos....
                  • voluptas Re: Double Agent zamienię 16.03.05, 15:08
                    Hmmm... nie bardzo rozumiem, dlaczego się czepiasz dziewczyny. Nic Ci nie
                    zrobiła, jej post nie jest skierowany do Ciebie, nikt Ci przecież nie każe z nią
                    rozmawiać, ani się z nią wymieniać - rozumiem, że dzisiejszy biomet aktywował w
                    Tobie godzinę nienawiści, ale wiesz, nie ma to głębszego sensu.
                    Zamiana nie ma polegać na tym, żeby ktoś sobie wziął jej DA, dając za to
                    cokolwiek, tylko żeby _obie_ strony były w tym układzie zadowolone. I tyle.
                    Po drugie - wcale jej się nie dziwię, że nie wzięła Clarinsa, a tym bardziej
                    cienia Clinique. I tyle.
                    • Gość: flora Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:51
                      Kto tu mówi o nienawiści. Widzę, ze uczestniczki tego forum po prostu nie
                      znoszą słowa krytyki. Ja też obserwuje ten watek i widzę, ze ta pani co sie
                      chce wymienić jest dziwnie niezdecydowana. Niby chce a nie chce. A druga
                      sprawa: Osobiście mam bardzo dobre zdanie o podkładzie Clarinsa, ale ja mam
                      cere mieszaną wiec nie wiem jak zachowywałby się na innych. Duble agent
                      używałam wprawdzie w próbce ale czyłam się jakbym miała na twarzy szczelnie
                      wklejoną skorupę, więc moim zdaniem też Clarins jest warty czterech D. Agentów-
                      ale to kwestia gustu. A co do cienia Clinique to czemu go krytykijesz, bo
                      właśnie przymierzam sie do kupna.
                      • voluptas Re: Double Agent zamienię 16.03.05, 16:32
                        > Kto tu mówi o nienawiści.
                        To była delikatna aluzja do dosyć znanego dzieła z kanonu literatury światowej,
                        którego wstyd nie znać. Jak widać aluzju nie poniał.
                        Co do podkładów to nie ma o czym dyskutowac, że coś jest "lepsze" czy "gorsze".
                        Jakoś też mam cere mieszaną, z Clarinsem próbowałam i albo odcień dla mulatek,
                        albo klajster, więc bardzo serdecznie dziękuję za tekie "rewelacje", natomiast
                        namiętnie uzywam DA i bardzo sobie go chwalę. Więc raczej nie osiągniemy
                        konsensusu. Co do cieni Clinique - jesli w ogóle chcesz poznać zdanie
                        "degeneratki", która lubi DA, są kiepskie. Ani toto trwałe, ani się dobrze nie
                        aplikuje. Clinique jest dla mnie raczej firmą od pielęgnacji, niz od kolorówki,
                        mieli wprawdzie kilka hitów, ale to raczej przypadek. Jeśli chcesz
                        "zainwestowac" w dobry cień spośród "wysokopółkowców" - zobacz, co proponuje
                        Chanel, Guerlain - jeśli chodzi o cienie te firmy są nie do przebicia moim
                        skromnym zdaniem, popartym zresztą empirycznym doświadczeniem - maniacko
                        uwielbiam cienie.
                        • Gość: BeataWysokińska Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:47
                          Dla mnie również Clarins jest debeściak. Agenciaka nie używałam, bo przejechała
                          się na nim moja przyjaciółka (zresztą z podobną cerą jak ja). A kolorki sa
                          fajowe, ładnie dopasowują się do skóry choć może na ręku wydaje się, że nie
                          będą pasowały. Clarinsa dostałam w prezencie więc od razu na buźkę i do dziś
                          jestm wierna. A co do cieni- polecam chanela odradzam guerlaina i lancome. Nie
                          znam cliniqe.
                          • voluptas a Świeta Wielkanocne są lepsze niż Boże Narodzenie 16.03.05, 16:52
                            i tak możemy w nieskończoność.
                • konwalia33 Re: Double Agent zamienię 16.03.05, 14:56
                  Gość portalu: Ja napisał(a):

> Dokłądnie. Nowego podkładu w idealnym dla Ciebie kolorze nic Ci nie da. Choć
                  > chęć zamiany HR na Lumene to też przesada.

Tak tylko ja nie oferowałam jednego Lumene, Megane mogła sobie wybrać kilka z
                  tych rzeczy a nie tylko jedną.
                  • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:28
                    Hej Meganka a może chcesz coś z tych rzeczy:
                    1.Lakier do paznokci Estee lauder crystal - taki w kostce lodu kolor róż z
                    srebrnymi drobinkami (nieużywany)
                    2.puder w kompakcie dior diorskin (wkład) nr 302 zużyte 20-30%
                    3.krem do twarzy estee lauder re-nutriv 7ml nowy
                    4.piękny zestaw żel i balsam do ciała Angel Innocent po 30ml każdy - nowiutkie
                    5.maseczkę supernawilżajacą lancome hydra intense 15ml - nowiutkie (chyba nawet
                    mam dwie)
                    6. krem do twarzy lancome renergie w słoiczku 7ml - nowy
                    7. pomadka diora nr 636 tailleur-nowa
                    8. pomadka lancome 271 brillant a leveres magnetic-nowa
                    9. pomadka lancome 76 rouge a leveres creme-nowa
                    10. iod diora lotion minerale 15ml-nowy
                    11.pomadka dior addict z drobinkami color 001 spice it użyta 2-3 razy
                    12. pomadka max factor+sztyft nabłyszczajacy kolor 120 -nowa
                    13.balsam zapachowy z połyskiem estee lauder intuition 30ml+15ml-nowe
                    14.kompakt cover girl nowy
                    • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:36
                      15. krem do twarzy SVR hydracid użyty 3-4 razy
                      16. skrytykowany przez kogoś cień cliniqe w aluminiowej kasetce-fioletowy użyty
                      4-5 razy (moim zdaniem bardzo fajny, szczególnie, ze teraz fiolet na topie- z
                      tym, że dostałam paletę w której jest taki sam więc pojedyńczy mi niepotrzebny)
                      17. Puder rozświetlający PUPA baardzo duże opakowanie pudru sypkiego. Nowiutki
                      Rozpakowany ale nie używany (dostałam dopiero co na prezent, więc musiałam
                      otworzyć ale mam jeszcze swojego kochanego złotego Clarinsa, który starczy mi
                      na długo)
                      • martkaok do maxi 16.03.05, 16:57
                        hej maxi! Jak chcesz się pozbyć pudru PUPA to daj znać co za to chcesz lub za
                        ile. Aha napisz jaki odcień.
                        • Gość: maxi Re: do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:26
                          Puder PUPA Golden Touch kolor 001 jaśniutki z mnóstwem złotych drbinek.
                          Sprzedawać nie chcę - mogę się wymienić na coś nowego lub minimalnie używanego
                          z wyższej półki. Kremów, fluidów nigdy dość ;)))!
                          Jutro cały dzień mnie nie ma.
                          • martkaok Re: do maxi 16.03.05, 17:44
                            Kolor jak dla mnie ok. Niestety nic zbędnego z podkładów/fluidów nie mam, z
                            kremów też raczej nie - chyba LPR Hydraphase. Mam jeszcze krem dramaticly
                            clinique nówkę ale jeszcze nie wiem czy chce się z nim rozstać - a może jakieś
                            zapachy???? Jakby co to pisz
                            • Gość: maxi Re: do maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:19
                              Co do zapachów jestem wierną monogamistką (stare Yohji) które zresztą mam w
                              zapasie. Nad Cliniqe mogłabym sie zastanowić- Ty tez przemyśl.
                      • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.aster.pl 16.03.05, 17:21
                        Maxi dziękuję, ale nic mi z tych rzeczy nie pasuje.
                        • smee Re: Double Agent zamienię 16.03.05, 17:27
                          Meganko - zamiesc po prostu ogloszenie na forum Bazar URODA (masz link w
                          naglowku forum) i moze ktos odkupi od Ciebie ten podklad, bo na wymiane, jak
                          obserwuje, sa chyba niewielkie szanse. Albo inaczej - okresl DOKLADNIE
                          (produkt, marka, kolor) na co chcesz go wymienic - zwiekszysz szanse na dobry
                          interes............
                          • Gość: kkkkk4 Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:31
                            Jejkuuu Meganko czy Ty sobie robisz jajka??? Normalnie to chyba jakaś
                            podpucha!!!
                            I niech mi ktoś napisze, że zionę nienawiścią. Kilkanaście propozycji i info:
                            dziękuję - niec mi nie pasuje hahaha zaraz rozbiję głową klawiaturę i spadne z
                            krzesła hahaha
                        • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 17.03.05, 07:38
                          Sorrki tu się ktoś pode mnie podszył :-(((
                      • Gość: martam Re: Double Agent zamienię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:40
                        Hej. aktualny jeszcze puder Pupa i Hydracid?
                        Jesli tak to czy nie zechciałabys na wymianę tuszu czarnego HR Extravagant?
                        • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:45
                          Nie chcę tuszu (rzęsy maluję tylko na wielkie wyjścia ;)
                          Właściwie to chciałam pomóc tej "bidzie" co płacze na double agentem bo
                          przyznam sie szczerze nigdy nie miałam fluidu Helenki. Jakby któraś coś chciała
                          to tak jak pisałam wymiana na fluid lub krem.
                          • Gość: martam Re: Double Agent zamienię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:53
                            Rozumiem maxi. Ja tez chciałam sie zamienic z meganką na fluid ale kolor mi nie
                            pasował.A może zechciałabyś fluid Cliniqua Superbalanced, jasny odcień beżu,
                            zostało 3/4 buteleczki
                            • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:06
                              Napisz jaki kolor to sprawdzę. I co Ty bys chciała pupę i hydracid za cliniqua??
                              A może za fluid Clarinsa byś sie zamieniała?
                              • Gość: martam Re: Double Agent zamienię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:13
                                maxi - czy to była kpina ze mnie? :).
                                Orientuję sie w cenach i wiem co ile kosztuje. Zamienic chciałabym sie na puder
                                Pupy.
                                A odcień fluidu Cliniqua to Beige Chiffon.
                                Pozdrawiam
                                • Gość: maxi Re: Double Agent zamienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:08
                                  Sory ja nie kpię. Naprawdę nie uraziłaby mnie żadna propozycja, bo wychodzę z
                                  załozenia ze kosmetyk używany ma "specyficzną" wartość równą tyle ile ktoś chce
                                  za niego dać. Mogłabym wiec tylko przemyśleć propozycję a nie kpić. Nie
                                  wyobrazam sobie np. liczyc cen i odejmować procentowo stopień zużycia. Po
                                  prostu wymieniłąm sporo kosmetyków i nie byłam dokładnie pewna co Ciebie
                                  zainteresowało. Sprawdzę ten kolor fluidu i odezwe sie. Jurto mnie nie ma -
                                  wyjazd.
                                  • Gość: Meganka Re: Double Agent zamienię IP: *.crowley.pl 17.03.05, 07:28
                                    Boshhh, widzę że straszne piekiełko się tu rozpętało :-). Nie reagowała bo nie
                                    miałam już dostępu do kompa. Mili ludzie - dzięki za Wasze cenne rady. Jestem
                                    niesamowicie zdziwiona postawą niektórych osób. Kupiłam kosmetyk który okazał
                                    się dla mnie nieodpowiedni. Chciałam go wymienić. I nagle się okazuje, że w
                                    mniemaniu niektórych mogę go oddać i wziąć za niego cokolwiek - np. L'oreal,
                                    który kosztuje połowę, albo szminkę, której nie używam. Ludzie, to nie o to
                                    chodzi! Noe zależy mi na kosmetyku, który też odstawię na półkę. Więc to nie
                                    jest kwestia tego, że jestem jakaś wybredna! Napisałam wyraźnie - zamienię na
                                    inny podkład (NP. TEIND IDOLE)- i tu nikt mi go nie zaproponował. Podład jest
                                    mi ciężko dobrać, proponowano mi inne i zawsze sprawdzałam w perfumerii ich
                                    odcień i kontakotwałam się z osobami, które chciały się wymienić, ALBO TUSZ DO
                                    RZĘS - tego nikt nie zapropnował. Proponujecie mi np. piankę do włosów i
                                    dziwicie się, że jej nie chcę. Poza tym dziwi mnie, że osoby, które nie są w
                                    ogóle zainteresowane wymianą tak żywo się udzielają na tym forum i mają
                                    najwięcej do powiedzenia/napisania.
                                    Może sprecyzuję dokładniej co mnie interesuje:
                                    - podkład Teint Idole - jasny odcień beżu - np. 01
                                    - tusz do rzęs - jakiś z wyższej półki, w podobnej cenie do podkładu, czarny
                                    - błyszczyk - jw. może być w odcieniu delikatnego różu lub beżu
                                    Tyle. Jeśli ktoś jest zaintersowany i chce się wymienić - fajnie. Jeśli nie -
                                    plis, darujcie sobie "bicie piany" bo to do niczego nie prowadzi!
                                    Pozdrawiam
                                    Anka
                                    • sadanek77 Re: Double Agent zamienię 17.03.05, 07:42
                                      I jeszcze jedno - może będę t lepiej pisać jako "sadanek77" (Meganka), bo pode
                                      mnie jako "Megankę" ktoś parę razy się podszył - m.in. wczoraj podziękował
                                      wczoraj komuś za propozycję wymiany...
                                      Anka "Meganka" vel. sadanek77 :-)
                                  • Gość: martam27 Re: Double Agent zamienię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:48
                                    maxi i jak z nasza wymianką?
    • wieslawa-siemiankowska Re: Double Agent zamienię 17.03.05, 11:26
      Słuchaj a nie lepiej byłoby Ci sprzedać ten podkład za sumę niższą niż w
      perfumerii ? Wtedy na pewno znalazłby się chętny, a tak z wymianą na wyznaczone
      przez Ciebie rzeczy to będzie ciężko
      • sadanek77 Re: Double Agent zamienię 17.03.05, 11:37
        Hej,
        O cenę jeszcze nikt nie zapytał, ale naturalnie jest niższa niż w perfumerii.
        Max. chcę za niego 120 zł, więc o 40 zł taniej. Myślę że to uczciwe biorąc pod
        uwagę, że był użyty tylko raz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka