Dodaj do ulubionych

Torba w Caludii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:30
Czy widział już ktoś torbę z gazetą Claudia?? Jak wygląda?? Warto kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Moly Re: Torba w Caludii IP: 213.77.27.* 10.03.05, 13:08
      Torba w Claudii?? Na pewno?? torba pojawiła sie ostatnio w Vivie.. jest super!!!
      • Gość: Nati Re: Torba w Caludii IP: *.246.jawnet.pl 10.03.05, 15:01
        Pytałam w Ruchu. Jeszcze nie ma. Poluję nadal.
        Niestety tej w Vivie już nigdzie nie ma. Ubolewam !!!! :((
      • Gość: ana Re: Torba w Caludii IP: 213.77.86.* 10.03.05, 15:55
        Mozesz opisac jak wyglada ta torba z vivy??? jaki ma ksztalt,czy długie
        uchwyty,z jakims napisem? bo jakos jej nie widzialam,nawet na stronce vivy..
        • Gość: monia76 Re: Torba w Caludii IP: *.u.mcnet.pl 10.03.05, 16:04
          ta z vivy jest w czarno-biala kratke, rozszerzana na boki, na suwak, ze
          sprzaczka na srodku. uszy sredniodlugie, zmieszcza sie pod pache nawet na
          kurtke puchowa. sztywne denko i dosc sztywny material
          • Gość: AGA Re: Torba w Caludii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:52
            W CLAUDII MA BYC W KRATKE W SPRZEDAZY OD 15 TEZ JU P0OLUJE:D;D;D
            • Gość: ona Re: Torba w Claudii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.05, 18:05
              Skąd wiesz jaka ma być? Można gdzieś zobaczyć w necie?? W jakich kolorach ta
              kratka?
    • Gość: flasl Re: Torba w Caludii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 07:49
      Hej hej dziewczyny jest gdzieś ta torba w necie?
      • Gość: Moly Re: Torba w Caludii IP: 213.77.27.* 11.03.05, 08:21
        Też chciałabym zobaczyć :( Gdzie mogę wejść???
        • Gość: Nati Re: Torba w Caludii IP: *.246.jawnet.pl 11.03.05, 09:12
          Przeszukałam cały net. Nigdzie jej nie ma.
          Tak więc trzeba polować ... :)
          • Gość: monias1 Re: Torba w Caludii IP: 217.97.133.* 11.03.05, 10:21
            Ma byc i w Claudii od 15 marca w sprzedazy. Tez taka duza w kratke, tylko ze
            bezowa.
            • Gość: ona Re: Torba w Caludii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:23
              A wiecie coś na temat torebki w najnowszym numerze GLAMOUR?
              • Gość: Aga Re: Torba w Caludii IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:30
                ja widziałam reklame tej torby w cosmopolitanie jutro rano pobudka i do kiosku
                po gazetke:)) ciekawe ile bedzie kosztowała ta wspaniała claudia?
                • Gość: P. Re: Torba w Caludii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:43
                  Widziałam dzisiaj ta torbę w claudi. Jest beżowa w kratke, taka troche
                  jamnikowata z suwakiem.
                  Gazeta kosztuje 14 zł
                • Gość: Misia Re: Torba w Caludii IP: *.pronet.lublin.pl 15.03.05, 11:58
                  gdzie w cosmopolitanie? ja to chyba slepa jestem:( nie moge znalezc
                  • Gość: lola torba jest tu:) IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 12:12
                    www.claudia.pl/bizz/claudia/index.jsp

tak wyglada!!!!nie wiem ta z vivy byla fajniejsza :)nie wiem czy ja kupic:)co o
                    niej myslicie?
                  • Gość: agula Re: Torba w Caludii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:12
                    reklama w cosmo zeszlym miesiacu.a claudie mam juz z torba pojemna i ladna....
                    • Gość: lola Re: Torba w Caludii IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 12:13
                      tak fajna jest?wejdzie tam sporo rzeczy??a ktos nie wie czy w innym miesieczniku
                      nie ma lub nie bedzie toreb????pozdrawiam
                    • justa_79 Re: Torba w Caludii 15.03.05, 12:25
                      agula, a możesz podać wymiary tej torby? format A4 tam wejdzie? i czy jest logo
                      Claudii? ;)
                      • Gość: lola do Aguli IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 12:28
                        tez sie dolaczam czy wejdzie tam format a4:)studentka;)pozdrawiam
    • Gość: julita30 Re: Torba w Caludii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:43
      Nie podoba mi się ta torebka-w Gali była dużo ładniejsza.
      • Gość: AGULA Re: Torba w Caludii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:45
        TO PRAWDA W GALI BYŁA ŁADNA ALE TA TEZ JEST ŁADNA,NIEWIEM CZY SIE ZMEISCI A4
        JESTEM W PRACY JAK POJADE DO DOMU NAPISZE WAM BO SAMA JESTEM STUDENTKA I MNIE
        TO TERAZ ZACIEKAWIŁO POZDRAWIAM I KUPUJCIE CLAUDIE
    • gosia_t Re: Torba w Caludii 15.03.05, 14:29
      www.claudia.pl/bizz/claudia/index.jsp
    • Gość: oloom Re: Torba w Caludii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:44
      Torba jest fajna i pojemna. Kolor - beżowa kratka Bruberry. Na długość zeszyt
      A4 mieści się spokojnie. Na szerokość też, ale trzeba trochę zgiąć.
      • Gość: lola kupialm IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 15:59
        no kupilam sobie ta torebke;)nic specjalnego ale za ta cene to nie ma co;)jest
        duza :)dzis mi sie zmiescily spore zakupki w niej(w sesnie ubraniowym i
        kosmetycznym)hehe...zaluje ze przegapilam ta ostatnia torebke chyba z gali czy
        vivy bo bardziej mi odpowiadaly kolory..ale cos mzoe jeszcze bedzie cos
        fajnego:)a torba jest ok..poszlam o 12 a w sklepie zostaly tylko 2:(dobrze ze
        zdarzylam:)jak wracalam juz nie bylo kolo mnie nigdzie :P A4 sie meisci jestem
        studentka wiec sie przyda:)pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka