Gość: dorotek_s IP: *.chello.pl 11.03.05, 11:57 No wlasnie, ceny skaczą od 20 zł do 300 zł. Gdzie w takim razie są różnice? CZym się kierować przy kupnie, co sprawdzać itd itd.. Jak zawsze licze na Wasza pomoc dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cathea Re: PROSTOWNICA do włosów - czym sie kierować 11.03.05, 12:15 Najlepsze są ceramiczne - są po prostu delikatniejsze. Zwróć też uwagę na to, by miała wąską nakładkę, gdyż lepiej się wtedy włoski łapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
asicca Re: PROSTOWNICA do włosów - czym sie kierować 11.03.05, 12:40 hej, ja ustalilam to z fryzjerka, polecila mi szeroka nakladke bo mialam wtedy dlugie wlosy, ale jesli masz krotkie to lepsza bedzie waska... nie daj sie naciac na jakies wymysly niby nawilzajace wlosy czy cos takiego! czy wlosy sie zniszcza od prostownicy czy nie zalezy od ich urody i wlasciwosci i tyle tylko.... ja kupilam za cos kolo 100zl i byla super..teraz mam krotkie wiec sie nie pracsuje... pozdrowka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: PROSTOWNICA do włosów - czym sie kierować IP: *.univ.szczecin.pl 11.03.05, 12:50 Hej. Ja mam Philipsa Initial- ceramiczna, z raczej wąską nakładką, szybko się nagrzewa i dobrze prostuje, a przy tym jest "najzgrabniejszą" z prostownic jakich miałam okazję używać (BaByliss, MPM Product i kilka innych). Do moich półdługich, naturalnie prawie-prostych i dość zdrowych włosach REWELACJA. Cena około 160 zł. Żadnych oznak łamliwości i suchości nie zauważyłam (ale wspieram włosy odżywką przy każdym myciu, maską raz w tygodniu i regularnym podcinaniem końcówek). Pozdrawiam, MM Odpowiedz Link Zgłoś