Dodaj do ulubionych

Luźny wątek c.d...

11.03.05, 20:46
Ej,co jest-pojawił mi się komunikat,że nie można odpowiedzieć na post,zaleca
się rozpoczęcie nowego wątku..Hmm..W każdym razie chciałam przy okazji
powiedzieć,że mam gdzieś tego cw..a co mu się wybitnie spodobało za mnie
podawać.Ja zalogowana jestem i ja to ja,- nigdy nie miałam żadnego innego IP
oprócz dsl tpsy.Ponadto nie wiedziałam,że dzieci ferie mają w szkołach i
szaleć muszą na forach.Nic to.Koniec tematu.
Moje drogie-wiadomo komu,wysyłam na maila to co miałam napisać odnośnie
niedzieli,ale w związku z zaistniałą sytuacją nie będę tego pisać na forum.W
każdym razie potwierdźcie mi proszę bo nie wiem ile mam zaproszeń rezerwować.
Buźka!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaloo [...] IP: *.chello.pl 11.03.05, 20:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kalooo Re: Luźny wątek c.d... 11.03.05, 20:50
        Tak i w miłych okolicznościach kastrujemy takich czubków,by resztkami sił mógł
        zawisnąć na suchej gałęzi nad Wisłą.
        Wpadniesz?
    • Gość: Ania Re: Luźny wątek c.d... IP: 157.25.152.* 11.03.05, 21:00
      Jasne Kaloo, będziemy olewać tego dzieciaczka, który się za Ciebie podaje. Nie
      przejmuj się! Pozdrawiam!
      • kalooo Re: Luźny wątek c.d... 11.03.05, 21:04
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Jasne Kaloo, będziemy olewać tego dzieciaczka, który się za Ciebie podaje.
        Nie
        > przejmuj się! Pozdrawiam!

zięki,mam nadzieję,że wszystkie forumki tak postąpią..;)
        Mimo wszystko miłego wieczoru.;)
    • modern_witch wiedźma się melduje... 12.03.05, 00:31
      to co, zegnamy nasz wąteczek? szkoda...
      kalooś, odpisalam Ci..ja niestety nie mogę;-(
      ale jutro sie widzim? Owca prosila o potwierdzenie smsa, co nam wysłała
      dobranoc
      • kragmel Re: wiedźma się melduje... 12.03.05, 07:29
        a dlaczego żegnać? Panna Zaira wysłała posta eksperymentującego i zadziałał ;)
        • Gość: kaloo [...] IP: *.chello.pl 12.03.05, 07:47
          • modern_witch bujać to my, dziecino, ale nie nas... 12.03.05, 08:31
            jeszcze się ktoś troche pouczyć musi...
            oj, nie dala Bozia rozumu, dała za to komputer
            • oldschool_witch Re: bujać to my, dziecino, ale nie nas... 12.03.05, 08:44
              mam nadzieje ze redakcja wykasuje ten twoj login"modern_witch" w ogole czemu
              mamusia pozwolila Ci korzystac z komputera?? dzieczyny nie dajcie sie wykiwac
              temu oszołomowi
    • voluptas qrqa wodna... 12.03.05, 09:25
      Jestem zdecydowanie nie na czasie, myślałam, że z oldschool_witch to się znowu
      owca "metamorfozi", a tutaj jakieś trolisko :(((
    • sitc Re: Luźny wątek c.d... 12.03.05, 10:13
      Hej! Jak nowy wątek założyłyście to i ja czasem się wam tu wtrące, bo tamten
      był juz rozrośniety do gigantycznych rozmiarów :)
      Czy u was w stolicy tez taka zima? Bo ja dostaje szoku za każdym razem jak
      wyglądam przez okno!!
      • kalooo Re: Luźny wątek c.d... 12.03.05, 10:28
        no mi też ta pogoda działa na nerw..;(
        I jeszzcze musze jezdzic w takich warunkach jasny gwint...;///
        No.Teraz mi tamten sierściuch działa,nie wiem co to wariuje ta gazeta.Nic
        to.Trolla trza olać,niedługo będzie obowiązek logowania sie nawet tutaj i
        będzie go można zabanować,nie pobawi sie sqrkowaniec zbyt długo,hehe..;P
        • Gość: kaloo [...] IP: *.chello.pl 12.03.05, 10:33
          • kalooo Re: Luźny wątek c.d... 12.03.05, 10:35
            dobrze,dobrze już olewamy.Jeszcze jakieś specjalne życzenia?
            • sitc Re: Luźny wątek c.d... 12.03.05, 10:39
              Ale jedno musze przyznać; podziwiam wytrwałość i siłę woli tego
              osobnika/osobniczki. Już wszyscy wiedzą, ignorują, nikt nie zwraca specjalnej
              uwagi a on dalej swoje. To jest wytrwałość!
              • kalooo Re: Luźny wątek c.d... 12.03.05, 10:46
                Ano dokładnie.Ja w realu nazywam to upierdliwość,tu chyba jednak to nazwałabym
                bardziej dosadnie...
                • Gość: imoe Re: Luźny wątek c.d... IP: *.aster.pl 12.03.05, 11:15
                  należy trolla olewać całkowicie, siedzi przed kompem jakieś coś i ma radoche nie
                  z tej ziemi że jest taki śmieszny... niestety anonimowość netu robi swoje.
                  pozdrawiam sąsiadki, ja też z warszawki :)
    • smee Re: Luźny wątek c.d... 12.03.05, 12:09
      Kochane, mozecie normalnie pisac w Waszym starym watku, Kalooo: musial byc
      jakis przypadkowy problem, bo od wczoraj cos 'nie halo' z forum, ale
      admini 'pracuja nad tym', jak to napisali ;)
      Co do trolla, to nawet zalogowany - jest rozpoznawalny :) wiec nie ma wiekszego
      problemu. Zatem - czuwamy i nie damy sie :)
      Caluje :)
      • kalooo smee ;) 12.03.05, 18:17
        Jesteś kochana!;) Buziaki!
        • kalooo plum-plum 12.03.05, 18:37
          też jest kochana,żeby nie było...;D
        • Gość: Akne Re: smee ;) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.03.05, 18:43
          Hej Kalooos i reszta! Powalona chorobskiem zupelnie stracilam orientacje w tym,
          co sie tu dzieje i troszke jestem zdziwiona. Czy nie byloby dobrze, skoro juz
          rozpoczelyscie nowy watek, kontynuowac pogaduszek wlasnie w nim? tamten
          rzeczywiscie jest olbrzymi, trudno dokopac sie do jego konca :( Kalooo, mam
          pytanko - dlaczego przed moja choroba, kiedy narzekalam na zdrwoko polecalas
          mi... espumisan, a nawet - cytuje "mnoooostwo espumisanu"?? Sloneczko, cale
          szczescie, ze go w domku nie mialam i z twej swiatlej rady nie skorzystalam ;),
          espumisan bowiem, to lek wspomagajacy ... trawienie. Nie pojmuje, dlaczego
          mialam go zazywac podczas grypy, oswiec mnie prosze w tym wzgledzie. Nie moglam
          sie doczekac wyjscia z tych diabelskich pieleszy, w ktorych dzielnie
          spoczywalam juz wlasciwie 3 tydzien. Teraz w panice co chwila przelykam sline,
          zeby sie zorientowac, czy mnie gardlo nie boli. W paranoje sie to juz
          przeradza. Tesknilam za Wami dziewczynki, z Kalooo - madra baba, znachorka - na
          czele :) Pozdrawiam sposrod jeleniogorskich zasp, hen wraz z wiatrem halnym.
          Buuuuziaki.
          • oldschool_witch [...] 12.03.05, 19:15
          • kalooo Moja kochaniutka Akne!!! ;D 12.03.05, 19:16
            Z tym espumisanem to było w kontekście tego czosnku,co wcześniej kazałam
            zażyć..;D Żeby Cię nie wzdymało i żyć dało!;D
            just a joke;)
            Ale cieszę się ogromnie,że już wyzdrowiałaś,ostatnio nawet myslałam co sie
            dzieje,że tak długo,ale nawet nie wiedziałam gdzie maila napisać..;( Bo nie mam
            żadneo,a tys niezalogowana..;(
            W każdym razie super,że już jestes-tu na forum wykiełkował nam ostatnio jakis
            burak,co to podaje się za mnie-na szczęście ma inne IP i mam nadzieję,że nikt
            nie pomysli,że to ja..3 razy się niezalogowałam ostatnio i juz,prosze bardzo..I
            do agni też się już ścierwo doczepiać zaczęło..Ehh.
            Nic to.Masz ode mnie mnóóóóóóóstwo buziaków i 3maj się cieplutko!Możesz wierzyc
            lub nie(to bardziej prawdopodobne;),ale już niedługo wiosna..;D
            • Gość: kaloo [...] IP: *.chello.pl 12.03.05, 19:26
            • aknee Re: Moja kochaniutka Akne!!! ;D 12.03.05, 19:29
              Hej, hej! Wlasnie sie zalogowalam :), jako aknee. Co do wiosny - bardzo mi
              przykro, ale Ci nie wierze, ona nie nadejdzie. Wyszlam dzis z psem, pierwszy
              raz od tygodnia i zapadlam sie w zaspy po kolana. Wczoraj byla u nas burza
              sniezna z gradobiciem (moj brat i Prawiemąż odczuli ja na wlasnej zziebnietej
              skorze), w telewizji mowili, ze trasa Jelenia Gora - Wroclaw zupelnie
              nieprzejezdna, halny wieje i wyje, jakby sie soltys powiesil, atmosfera jak w
              powiesci gotyckiej, eehhh - jak tu wierzyc w wiosne?? A oto moj nr gg, gdyby
              ktoras z Was czula sie bardzo samotna i miala ochotke pogwarzyc - 2312440.
              Probujcie nawet, gdy jest status "niedostepny", jestem bowiem niedostepna dla
              nieznajomych ;)Pozdrowka. Mam glinke zielona i platki owsiane - jestem piekna i
              szczesliwa mimo koszmarnej pogody i zaleglych egzaminow :)
              • kalooo Re: Moja kochaniutka Akne!!! ;D 12.03.05, 19:32
                Akne-sama widzisz...;/
                • Gość: jadzia Re: Moja kochaniutka Akne!!! ;D IP: *.chello.pl 12.03.05, 19:36
                  to ja aknee z toba pogadam na gg dzieki ze mi podalas
                  • Gość: jadzia Re: Moja kochaniutka Akne!!! ;D IP: *.chello.pl 12.03.05, 19:48
                    zagadalem do akne i mi odpowiedziala"spieprzaj"
                    wy macie strasznie wulgarny
                    jezyK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • aknee Re: Moja kochaniutka Akne!!! ;D 12.03.05, 19:49
                  Widze, nie przejmuj sie. Na glowe musialam upasc, zeby zapomniec o istnieniu
                  upierdliwca i numer gg podac. Odezwal sie gnojek, ale juz jest zablokowany.
                  Kurza twarz, zapomnialam zupelnie o gadzinie. No nic, teraz moze klikac do
                  woli. Juz dawno doszlam do wniosku, ze nie moze istniec chocby nawet malutka
                  grupka ludzi, zeby sie - za przeproszeniem - jakis idiota nie trafil. Ale,
                  mniejsza o to :)
                  • Gość: jadzia Re: Moja kochaniutka Akne!!! ;D IP: *.chello.pl 12.03.05, 19:53
                    te wasze wyzwiska i obrazanie innych swiadcza o was najlepiej.
                    • Gość: jadzia DO AKNE- IP: *.chello.pl 12.03.05, 20:11
                      jesli kogos nie znasz i nazwiesz go idiotą\ to tez dobrze swiadczy o tobie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka