Dodaj do ulubionych

okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty...

13.03.05, 18:31
i powiedzcie - co teraz? czy cos sie stanie? nie bardzo mam jak zadzownic do
lekarza, teraz to juz chyba tylko pogotowie a tam mnie wysmieja...
czy powinnam sie martwic? co powinnam zrobic? jezeli jest tu jakas pani
ginekolog - prosze o porade!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: AgaU Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. IP: *.acn.waw.pl 13.03.05, 18:32
      ostatnia (a nawet 2 ostatnie) mozna pominac - normalnie 7 dniowa przerwa o
      dzien (czy 2) wczesniej.
      ale gin. nie jestem - wiem to tylko z ulotki.
      aga
      • szalona_kredka Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. 13.03.05, 18:36
        dzieki. wlasnie nie mam pojecia gdzie ja wcisnelam ulotke...
    • Gość: Klara Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. IP: 194.63.135.* 13.03.05, 18:33
      Wybacz, ale zdrowo się uśmiałam:)))))))))))A co Ci na tym pogotowiu mają
      robic?????????/
      • szalona_kredka Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. 13.03.05, 18:35
        nie mam zamiaru na pogotowie dzwonic, prosilam o rade tylko. widac szczesciaro
        ze nie wiesz jak to jest stracic wszystko. i nie zycze...
        • Gość: Klara Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. IP: 194.63.135.* 13.03.05, 18:43
          Wiem jak to jest. Nie naśmiewam się z Ciebie, tylko z faktu,że z całości
          rzeczy , z których cię okradli najcenniejsza jest ta tabletka:))))No, wrzuć na
          luz, mnie zawsze chcą gwalcić, to chyba lepiej, ze ciebie tylko okraść. Każdy
          negatyw ma jakiś tam pozytyw:))))))
          • szalona_kredka Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. 13.03.05, 18:47
            eee. nie nie jest to najcenniejsze ale jak juz czlowiek zaczyna myslec
            logicznie to chcialby wiedziec co teraz... a sorry ale jakos na razie nie
            potrafie wrzucic na luz i zastanawiam sie od ktorych dokumentow jutro zaczac
            rekonstrukcje.
            chca cie gwalcic? lakko o tym mowisz, to sie nawet usmiechnelam:)
          • Gość: Ag Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 13.03.05, 18:53
            Pomysl perspektywicznie - ile warte sa te dokumenty czy kasa, nawet jakby byla
            spora, w porownaniu z wydatkami, jakie sie wiaza z potencjalnym noworodkiem? :)

Kredko - jakie to byly tabletki? Jednofazowe? Jesli tak to mozesz zapomniec o
            niej, tylko nastepne opakowanie zacznij dzien wczesniej (to znaczy, zeby
            przerwa miedzy opakowaniami byla nie wiecej jak 7 dni) i nie ma problemu. Jesli
            tabletki byly inne to nie poradze, bo nie wiem.

Pozdrawiam
            Ag
            • szalona_kredka Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. 13.03.05, 18:58
              dzieki za odpowiedz. to byl harmonet wiec jednofazowa. a czy na pewno musze
              wydluzac przerwe?
              • Gość: Klara Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. IP: 194.63.135.* 13.03.05, 19:02
                Kredko, ty masz skrócić przerwe , nie wydłużyc.
                • szalona_kredka Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. 13.03.05, 19:06
                  nooo chcialam napisac skrocic. kiepsko mi jeszcze wychodzi myslenie z
                  rowoczesnym pisaniem, wsciekla jestem.
                  to jestes pewna ze mam ja skrocic o dzien?
            • Gość: Klara Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. IP: 194.63.135.* 13.03.05, 19:01
              Pomysl perspektywicznie - ile warte sa te dokumenty czy kasa, nawet jakby byla
              > spora, w porownaniu z wydatkami, jakie sie wiaza z potencjalnym
              noworodkiem? :)

EEE, droga od tej tabletki do noworodka jest daleka i wątpliwa:)))) Jesli nie
              wiadomo, co robic, zawsze mozna przez miesiąc nie uprawiać seksu, albo uprawiać
              go z dodatkowym zabezpieczeniem gumowym:)))To już daje pewnośc:)
              A tak poważnie, to rzeczywiście nie ma co panikować tylko wziąć dzień wczesniej
              po przerwie i założyc na wszelski wypadek partnerowi osłonkę na pewną część
              ciała.

A co do gwałcenia, mozna o tym lekko powiedziec, jesli ma się za soba dwa
              usiowania gwałtu, lae żadne nie zrealizowane i po dziś dzień nie wie, własciwie
              dlaczego
              na 100 potencjalnych osób, to wlaśnie za mną łażą zboczeńcy...
              • szalona_kredka Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. 13.03.05, 19:04
                smieszna jestes:) w pozytywnym tego slowa znaczeniu:p poprawiasz humor na
                odleglosc. ale z tym brakiem seksu przez tydzien tos przegiela!
                • smee Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. 13.03.05, 19:08
                  Mam rade (bo ja zawsze tez mam jakies paranoje z tabletkami) - zachowaj w
                  szufladzie ulotke od pigulek, wtedy w razie jakichkolwiek watpliwosci bedziesz
                  mogla do niej siegnac i przeczytac :) Moja ulotka juz pare razy uratowala mi
                  nerwy ;)
                  • szalona_kredka Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. 13.03.05, 19:11
                    no i wlasnie w tym problem. ja ja zawsze trzymam w szafce po mojej obecnie
                    prawej stronie na drugiej poleczce od gory. TYLKO JEJ TAM TERAZ NIE MA! ale to
                    prawdopodobnie przez moje ostatnie sprzatanie:/
          • Gość: Inka_26 Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. IP: *.szwajcarska.pl 13.03.05, 19:10
            "mnie zawsze chcą gwalcić, to chyba lepiej, ze ciebie tylko okraść." Co za
            debilizm.
            • Gość: Klara Re: okradli mnie - w tym ostatnia tabletke anty.. IP: 194.63.135.* 13.03.05, 19:16
              Mówią, że ludzie którzy szczęsliwie uniknęli debilizmu cierpią na wrzody
              żołądka. To
              "nadkwasota" tak działa:)
    • Gość: Aga Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:58
      Ja tez biore Harmonet.Znalazłam ulotkę "Jeżeli przyjmowanie tabletek z
      kolejnego opakowania rozpoczyna sie później niż 8 dnia po zużyciu tabletek z
      poprzedniego opakowania, to przez pierwsze 7 dni należy stosować dodatkowe,
      niehormonalne metody anty...". Ztego co psie orientuję , Ty zamierzasz wziąć
      ósmego dnia, więc Ciebie to nie dotyczy.
      Mam nadzieję, że pomogłam.Pozdrawiam :-)
      • szalona_kredka Re: Harmonet 13.03.05, 20:00
        jakbym mogla to bym cie wycalowala!!!!
        wielkie dzieki!!!
        • Gość: Aga Re: Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:31
          No to fajnie,że pomogłam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka