szklankamleka 14.03.05, 11:37 Dziewczyny, powiedzcie mi na czym polega działanie chromu? Wiem że duzo dziwewczyn bierze chrom by się odchudzić. Czy on niejest szkodliwy...?????/ Nonie wiem. Czekam na odzew, Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Chrom a dieta odchudzająca 14.03.05, 18:21 chrom zmniejsza apetyt na słodycze. jeśli mimo to będziesz je jeść, to nie schudniesz tylko dlatego, że go bierzesz. poza tym, jest podejrzewany o działanie rakotwórcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Chrom a dieta odchudzająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:44 czesc! z tego co wiem to normalnie po zjedzeniu czegos słodkiego poziom glukozy we krwi rosnie, co powoduje wydzielanie sie insuliny aby go zbic co z kolei wywołuje u nas znuzenie i znów mamy ochote na słodkie...to tworzy takie zamkniete koło,natomiast chrom reguluje poziom glukozy we krwi, utrzymuje go na stałym poziomie co powoduje ze nie ma sie takiego apetytu na słodkie.Ja osobiscie wypróbowałam chrom i moge go polecic,na pewno apetyt na słodycze zmalał ale teraz juz sie odzwyczaiłam i odstawiłam równiez chrom, ps. jest teraz taki nowy chrom plus ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Chrom a dieta odchudzająca IP: 80.54.200.* 14.03.05, 19:15 A czy ktoś może mi powiedzieć ile taki chrom kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Chrom a dieta odchudzająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:53 około 12- 15 zł Odpowiedz Link Zgłoś
wer0nka Re: Chrom a dieta odchudzająca 14.03.05, 20:07 ja tam słyszałam od kilku znajomych ze chrom niemiłosiernie przeczyszcza, więc może i wspomaga odchudzanie..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś