Dodaj do ulubionych

.............INNEOV-gęstość włosów................

14.03.05, 17:48
Czy ktoś brał te tabletki??Czy naprawdę są takie rewelacyjne???Pytałam sie w
aptece czy są warte kupienia powiedzieli mi że dziewczyny je bardzo chwalą i
że przynoszą zdumiewające efekty,ale czy to prawda????Jeśli któraś z Was
brała je to prosze piszcie dzieki pa.
Obserwuj wątek
    • aga29wawa Re: .............INNEOV-gęstość włosów........... 14.03.05, 23:16
      wlasnie probuje :) tez sie skusilam.. ale do efektow to jeszcze mi troszke
      daleko... biore je dopiero od tygodnia:)
      • nieznajoma_22 Re: do Agi 15.03.05, 12:37
        Wiesz ja też się na nie skusiłam,ale dopiero biorę od dwóch tygodni,wiec na
        jakiś efekt za wcześnie.Możesz mi powiedzieć w jakich godzinach najlepiej je
        brać(może jakiś specjalista Ci powiedział)i czy bierzesz dawkę dzienną
        jednorazowo czy oddzielnie.Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz pa.
        • mausi12 Re: do Agi 15.03.05, 14:55
          ...a ile to cudo kosztuje?czy to sa tabletki?
        • aga29wawa Re: do Agi 15.03.05, 22:11
          biore rano od razu zalecana dawke czyli dwie tabletki
          a na efekty podobno trzeba czekac najmniej 3 miesiace wiec ...:)) wszystko
          przed nami:) pozdrawiam

sa to tabletki a koszt ok 85 zl
      • vero333 Re: .............INNEOV-gęstość włosów........... 31.03.05, 16:10
        ja brałam te kapsułki
        kończe trzecie opakowanie - polecam!!
        wypada mi wyraznie mniej włosów, włosy sa lepszej jakosci, lepieij sie
        ukladaja, nie sa takie nastroszone jak były, sa jakby prostsze (moze to efekt
        poprawy jakosci włosa??), mam lepsze paznokcie choc o tym nie wspomina
        producent ale mysle ze to dzieki tej kuracji.
        na opakowaniu zalecaja co najmniej 3 miesieczna kuracje - ja mam zamiar zrobic
        4-miesieczna a potem, przerwa - niestety cena około 85 pln - troche duzo,
        potwórze kuracje na jesien. jesli chodzi o stosowanie - faram ceutka poleciala
        mi stosowac raz dziednnie dwie tabletki w czasie sniadania - tak je brałam.
        chyba ze wzgledu na cene naprawde przsetrzegałam zalecen i codzienie łykałam 2
        tabletki. kiedys kupowałam skrzyoo ale brałam mniej wiecej co 3ci dzien -
        zawsze zapominalam.
        jesli chodzi o inneov maja jeszcze jeden preparat - moze ktos cos wie ??
        ale to chya nie na tym forum.
    • marzenka1983 Re: .............INNEOV-gęstość włosów........... 15.03.05, 15:42
      ile kosztują te tabletki jesli można wiedziec???
      • nieznajoma_22 Re: .............INNEOV-gęstość włosów........... 15.03.05, 20:08
        Opakowanie zawiera 60 tabletek,które wystarczają na miesiąc,bo trzeba brać je
        dwa razy dziennie.Ja zapłaciłam za nie dokładnie 84,26 zł.
        • mausi12 Re: .............INNEOV-gęstość włosów........... 15.03.05, 23:21
          Dlaczego one sa takie dobre,co po ich braniu sie osiaga i czy nie ma jakis
          przeciwskazan do ich brania?
          • tadzionalepa Re: .............INNEOV-gęstość włosów........... 16.03.05, 10:20
            mozna zrobic samemu taki odpowiednik inneova ,polowe tanszy z metioniny choliny
            i tauryny i brac innej firmy :) wlasnie sobie taki odpowiednik robie.
            pozdrawiam
            • bibi.mal Re: .............INNEOV-gęstość włosów........... 16.03.05, 12:16
              napisz proszę dokładnie, co i jakich firm kupiłaś, ok?
          • nieznajoma_22 do mausi12 16.03.05, 13:20
            Raczej nie ma przeciwskazan do ich brania.Po ich braniu podobno włosy stają się
            gęściejsze i zdrowsze,szybciej rosną i właśnie dlatego są takie dobre.O ich
            skuteczności przekonam się sama,biorę je już drugi tydzień i mam zamiar jeszcze
            po skończonym opakowaniu zacząć drugie może potem trzecie,zresztą efekty
            podobno da się zauważyć już po 1 skończonym opakowaniu więc jak je skończę to
            podziele się z Wami swoimi uwagami.pozdrawiam
            • mausi12 Re: do mausi12 17.03.05, 14:13
              Czy ten preparat zawiera witaminy?
              • nieznajoma_22 Re: do mausi12 18.03.05, 11:05
                Najlepiej to poczytaj sobie o tych tabletkach na stronie www.inneov.pl to
                dowierz się więcej.pozdrawiam pa.
    • oksana.zarewicz Re: .............INNEOV-gęstość włosów........... 12.04.05, 16:57
      Witam
      Inneov Gęstość Włosów jest nowym preparatem suplementacyjnym na polskim rynku.
      Jest on dostępny w sprzedaży dopiero od stycznia, dlatego nie mogę jeszcze w
      pełni ocenić jego skuteczność ponieważ kuracja tym preparatem powinna trwać
      min. 3 miesiące. Do tej pory nie mam jeszcze pacjentów którzy zakończyli pełną
      kurację. Uważam, że jest to preparat godny polecenia i warty wypróbowania
      szczególnie w przypadku włosów cienkich, słabych z tendencją do nadmiernego
      wypadania. Preparat ten zawiera połączone składniki aktywne takie jak tauryna,
      katechiny oraz cynk, które są niezbędne do prawidłowego wzrostu włosów.
      Najlepiej przyjmować po jednej tabletce rano i wieczorem. Nie radzę „robić”
      samemu odpowiednik Inneovu ani innych tabletek.
      Pozdrawiam
      Oksana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka