Dodaj do ulubionych

TS i ELLE - Dodatki

IP: *.ras.tesion.net 14.06.02, 14:05
Poniewaz mieszkam za granica, a moj znajomy bedzie w przyszlym tygodniu w
Polse, chcialam go poprosic o kupno TS i ELLe z torbami. Czy mozecie mi
powiedziec jaki sa mozliwosi tzn. kolory i ktore wygladaja dobrze, a ktore nie.
Zdaje sie na Wasza ocene bo na zdolnosi znajomego w tej dziedzinie nie ma co
liczyc.
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 14.06.02, 14:10
      Torby w Elle są beżowo-brązowe lub różowo-beżowe, obydwie brzydkie moim
      zdaniem. W TS są do wyboru kolory: czarny, beżowy i błękitny. Mi się
      najbardziej spodobał błękitny, chociaż beżowy też był ok, najgorszy czarny, bez
      sensu taka czarna kosmetyczka na lato.
      • Gość: Annah Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.ras.tesion.net 14.06.02, 14:27
        Dziekuje za szybka odpowiedz. Zrozumialam ze wlasciwie to w TS sa kosmetyczki,
        a w ELLE torby. Czy naprawde ta czarna kosmetyczka jest taka zla? Rozumiem
        tez, ze sa to wydania lipcowe. A czy ukazala sie juz lipcowa Marie Clair? I czy
        tych czasopism starczy w kioskach do przyszlego tygodnia czy sa one wykupowane
        i powinnan poprosic kolezanki w Polsce aby kupily mi na zapas. Pozdrawiam
        weekendowo.
    • Gość: Mar Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 14:30
      Moim zdaniem torba z Elle jest koszmarna, kosmetyczki z TS sa nieco lepsze ale
      tez do doopy. Po prostu badziewiasty gadżet wypuszczony w celu podniesienia
      sprzedazy w sezonie ogórkowym.
      • Gość: agul Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 14.06.02, 14:33
        Kosmetyczka czarna nie jest aż taka tragiczna, na pewno lepsza od torby elle.
        Ale zastanów sie jaki chcesz kolor bo w przyszlym miesiacu beda takie torby, to
        może sobie skompletujesz? To sa wydania lipcowe i na pewno będą jeszcze przez
        długi czas, aż do następnego numeru.Marie Claire też już jest.
      • Gość: Nika Re: TS i ELLE - Dodatki IP: 62.89.119.* 14.06.02, 14:34
        troche nie zwiazane z tematem, ale czy istnieje strona internetowa Elle????
        Czy któras z Was taką zna?
      • Gość: gAndzia Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.se.com.pl 14.06.02, 14:34
        No cóz, tego typu dodatki nigdy nie są dobrej jakości (chyba, ze są to próbki
        lub miniaturki sponsorowane np. przez koncern kosmetyczny czy spozywczy),
        kosztują wydawnictwo grosze, a jedynym celem jest podniesienie sprzedaży. Torba
        Elle jest o tyle fajna, że faktycznie, bez problemu można odpruć logo,
        natomiast jest cienka, żadna rewelacja. Mi się trafiła brązowo-beżowa i jest
        ładna, ale nigdy bym z taką torbą nie przyszła np. do pracy - to torba na
        zakupy albo na plażę. Z tym, że ja na plażę noszę tyle rzeczy, ze musze miec
        większą:)W sumie mam kolekcję tych toreb Elle i TS w szufladzie i nie używam.
        • Gość: agul Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 14.06.02, 14:37
          Ja to samo - mam już chyba z pięć i żadnej nie noszę, chociaż ta faktycznie
          może na plażę byłaby dobra, bo chyba po raz pierwszy nie jest czarna - nie
          cierpię czarnych toreb na lato, chyba że to jakieś eleganckie wieczorowe
          torebeczki. A z tymi rzeczami na lato, to jak ja cię gandzia dobrze rozumiem,
          o jak dobrze..
        • Gość: Anja strona www Elle IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 14:37
          Niestety Elle już tyle lat na polskim rynku a strony www jeszcze się nie
          dorobili.
          • Gość: Annah Re: strona www Elle IP: *.ras.tesion.net 14.06.02, 15:35
            Torbami ELLE z lat poprzednich nie bylam zachwycona, musze jedak przyznac, ze
            czarno-bila torba ELLE z zeszlego roku jako wyjatek b. dobrze mi sluzy do
            noszenia np. ksiazek na uniwersytet i do biblioteki. Ksiazki i zeszyty
            akademickie A 4 nie mieszcza sie do torebki. Ja akurat duzo nosze zetawienia
            czern-biel wiec mi ono tez pasuje. Wiem natomiast, iz zeszloroczna torbe TS z
            miejsca wyrzucilam bo mi sie wogole nie podobala. W sumie rzecz jasna nie nosze
            tych toreb zamiast torebki ale jako praktyczne uzupelnienie w scisle
            okreslonych celach. Dlatego tez teraz dziekuje Wam za rady, ktore maja
            ukierunkowac mojego znajomego. Nie jest on Polankiem, a bedzie biedak musial
            szukac po Krakowie TS z niebieska kosmetyczka. Ale bedzie mial ubaw!
            • Gość: katrina Re: strona www Elle IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 16:36
              Widziałam dzisiaj chyba Vivę (polański na okładce) z jakimś dodatkiem o
              urodzie, zafoliowane i wyczułam że jest tam jakaś próbka w środku, chyba duża
              (szmpon?). Czy ktoś wie jaka? Bo normalnie nie kupuję gazet prawie w ogóle.
    • Gość: fi Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 21:41
      dziewczyny, a jakie są próbki w TS i ELLE?
      • Gość: Mar Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 23:07
        TS- szampon Revlona
        Elle - krem L'Oreal
        Tylko tyle.
        • Gość: satiaa Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 23:17
          Gość portalu: Mar napisał(a):

> TS- szampon Revlona
          HMM....A TO DZIWNE, BO U W MOIM EGZEMPLAZRZU NIE MA ZADNEJ PROBKI
          > Elle - krem L'Oreal
          > Tylko tyle.

• Gość: katrina Re: TS i ELLE - Dodatki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 23:31
            Którego, Revlon ma mnóstwo szamponów!
            • Gość: nastka Czy TS ma stone www? IP: *.kato.gazeta.pl 15.06.02, 00:01
              Czy ta gazeta TS, o ktorej wszyscy pisza, a ja jej na oczy nie widzialam jest
              dostepna w internecie? Czy musze sie rozejrzec raczej za wydaniem tradycyjnym,
              papierowym? :-)
              • Gość: justy Re: Czy TS ma stone www? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 00:34
                TS czyli "Twój Styl"- pewnie jednak słyszałaś o tym magazynie skoro piszesz z
                Polski (sądząc po IP).
              • Gość: mraw Re: Czy TS ma stone www? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.06.02, 00:50
                www.twojstyl.pl
                • Gość: katrina Re: Czy TS ma stone www? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 13:44
                  w internecie skróty sa dość rozpowszechnione, tak latwiej. Jak ktoś pisze np.
                  na tym forum o EL, HR, YSL czy na jakimkolwiek forum BTW to też nie wiesz o co
                  chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka