jusia27 17.03.05, 10:21 sorki chyba za dużo już tych LIST!!! chciałabym zapytać co po tych sześciu tygodniach ćwiczeń, znowu od początku...???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ag Re: ups!!! szóstka WEIDERA IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 17.03.05, 12:52 Teoria na tym kulturystycznym forum byla taka, zeby zrobic miesiac przerwy a potem od poczatku. Ale ja uwazam, ze lepiej zmienic troche cwiczenia bo miesnie sie przyzwyczajaja do pewnego rodzaju obciazen i pracuja slabiej. Moze cwicz w tym samym rymie jak w "6" (czyli taka sama ilosc cwiczen, serii i powtorzen) ale troche innych cwiczen? Fajne sa na plycie dolaczonej do Shape'a z zeszlego miesiaca, na kazdym babskim fitnessie tez pewnie prowadzaca cos fajnego zademonstruje. Ja sie poddalam z dokladnym przestrzeganiem "6 Weidera" po 20 dniach - nie bylam zmeczona tylko znudzona. Cwicze dalej, codziennie, ale troche modyfikuje te cwiczenia, wybieram takie, przy ktorych czuje prace miesni. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: ups!!! szóstka WEIDERA IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 13:02 ja zmobilizowalam sie do cwiczen miesni brzucha dopiero z ta plyta z shape'a i musze powiedziec ze te cwiczenia sa super :) chociaz ja jakos tak mam ze nad miesniami brzucha specjalnie nie musze pracowac bo jakies takie poddatne sa :) ja to mam dobrze. teraz czekam na nastepna plyte z cwiczeniami na posladki, tu dopiero bede sie musiala nameczyc, ale czego sie nie robi pod wplywem uderzenia wiosny do glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusia27 Re: ups!!! szóstka WEIDERA IP: 81.210.102.* 17.03.05, 13:14 dzięki bardzo!!! 8) Odpowiedz Link Zgłoś