Dodaj do ulubionych

ups!!! szóstka WEIDERA

17.03.05, 10:21
sorki chyba za dużo już tych LIST!!! chciałabym zapytać co po tych sześciu
tygodniach ćwiczeń, znowu od początku...????
Obserwuj wątek
    • Gość: Ag Re: ups!!! szóstka WEIDERA IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 17.03.05, 12:52
      Teoria na tym kulturystycznym forum byla taka, zeby zrobic miesiac przerwy a
      potem od poczatku. Ale ja uwazam, ze lepiej zmienic troche cwiczenia bo miesnie
      sie przyzwyczajaja do pewnego rodzaju obciazen i pracuja slabiej. Moze cwicz w
      tym samym rymie jak w "6" (czyli taka sama ilosc cwiczen, serii i powtorzen)
      ale troche innych cwiczen? Fajne sa na plycie dolaczonej do Shape'a z zeszlego
      miesiaca, na kazdym babskim fitnessie tez pewnie prowadzaca cos fajnego
      zademonstruje.

Ja sie poddalam z dokladnym przestrzeganiem "6 Weidera" po 20 dniach - nie
      bylam zmeczona tylko znudzona. Cwicze dalej, codziennie, ale troche modyfikuje
      te cwiczenia, wybieram takie, przy ktorych czuje prace miesni.

Pozdrawiam
      Ag
      • Gość: madzi1 Re: ups!!! szóstka WEIDERA IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 13:02
        ja zmobilizowalam sie do cwiczen miesni brzucha dopiero z ta plyta z shape'a i
        musze powiedziec ze te cwiczenia sa super :) chociaz ja jakos tak mam ze nad
        miesniami brzucha specjalnie nie musze pracowac bo jakies takie poddatne sa :)
        ja to mam dobrze.
        teraz czekam na nastepna plyte z cwiczeniami na posladki, tu dopiero bede sie
        musiala nameczyc, ale czego sie nie robi pod wplywem uderzenia wiosny do
        glowy :)
      • Gość: jusia27 Re: ups!!! szóstka WEIDERA IP: 81.210.102.* 17.03.05, 13:14
        dzięki bardzo!!! 8)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka