Dodaj do ulubionych

Domowe sposoby na..

IP: *.ksiezyc.pl / 80.51.247.* 17.03.05, 12:21
Znacie jakieś domowe sposoby na oczyszczanie PORÓW na na twarz? Chodzi mi o
jakieś domowe magiczne ;] rzeczy ( nie peeling ;] ) Wiem że wysoka temp. może
je rozszerzyć..ale jak potem je oczyścić skutecznie no i zwężyć? Proszę o
pomoc i pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa 74 Re: Domowe sposoby na.. IP: *.ras.sth.bostream.se 17.03.05, 13:37
      maseczka z cynamonu (cynamon plus woda mineralna),piecze jak cholera ale super
      oczyszcza cere i rozjasnia.
      • Gość: Misia Re: Domowe sposoby na.. IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.05, 13:45
        oo tego jeszcze nie opisywano tutaj - szczegóły poproszę :)
    • Gość: ewa 74 Re: Domowe sposoby na.. IP: *.ras.sth.bostream.se 17.03.05, 14:08
      wyczytalam ten przepis na kafeterii i raz na tydzien stosuje.mieszasz cynamon
      taki zwykly ze sklepu z woda i na buzke.mozna tez uzyc olejek cynamonowy
      wymieszany np. z jakas maseczka.efekt bardzo pozytywny.ja czasem mieszam z
      woda,a czasem z kwasna smietana ,zostawiam to tak na 15 min i dopiero na buzie
      na 10 min.mi sluzy ,zwlaszcza z ta kwasna,naturalna smietana(kwas mlekowy to
      naturalny piling enzymatyczny).uprzedzam,ze piecze.buzia potem jest czerwona.po
      20-30 minutach wraca do normalnego koloru.super zwlaszcza dla cer mieszanych i
      tlustych ,na pewno nie polecam cerom naczynkowym.
      • justa_79 Re: Domowe sposoby na.. 17.03.05, 14:18
        tylko cynamon chyba się nie nadaje do cery naczynkowej, bo rozgrzewa.
      • Gość: Hera Re: Domowe sposoby na.. IP: *.ksiezyc.pl / 80.51.247.* 17.03.05, 18:50
        A jakie proporcje cynamonu i wody? tak żeby otrzymam papkę? czy coś jeszcze
        bardziej gęstszego? Naprawdę oczyści pory? :) a jak je potem zwężyc? :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka