dosh 18.03.05, 10:41 Czy istnieje równie dobry podkład jak Colorstay? Potrzebuję czegoś kryjącego, do tłustej cery i co nie zostanie na dłoniach, jak oprę brodę. Zwolenniczki Colorstay - czy zamieniłyście go na coś innego i jesteście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: Zamiennik Revlona Colorstay IP: *.chello.pl 18.03.05, 11:50 Jeśli masz na myśli nową wersje Colorstaya to dobrym jego zamiennikiem bedzie Double Wear Estte Lauder.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Zamiennik Revlona Colorstay IP: *.dyn.optonline.net 18.03.05, 14:31 Double Wear jest beznadziejny jak oprzesz race o brode to napewno wszystko na nich zostanie , jedynie kryje mocno i efekt maski murowany , jak do tej pory nie znalazlam zamiennika Revlona a szukam wiele lat i uzywalam prawie wszystkiego z najwyzszych polek rowniez teraz dodaje do niego odrobine Diorlift- u by nie byl taki suchy i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Zamiennik Revlona Colorstay IP: *.chello.pl 18.03.05, 14:33 No patrz,a u mnie efktu maski nie uświadczysz(może to kwestia stanu skóry lub jej rodzaju?),owszem podkład brudzi nieco ubrania(revlon też to robi), ale mogę spokojnie dotykać twarzy i nie ma śladu podkładu na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Zamiennik Revlona Colorstay 18.03.05, 14:48 z opinii kolezanek poszukiwaczek:, zupelnych eksplorerek drogerii, nie mogly zastapic jego niczym innym. swoja droga-widzialam colorstay'e w calkiem niezlej cenie na allegro.gdybyscie cos wiecej wiedzialy na ich temat-lub byly po zamowieniu to dajcie znac.( not.oryginalnosci) kolezanki chca sie skusic na te promocje. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dosh Re: Zamiennik Revlona Colorstay 21.03.05, 13:30 a czy La Roche Posay nie byłby dobrym zamiennikiem??? gdzieś tu czytałam, że niektóre dziewczyny własnie na niego się przeniosły. wolałabym, aby revlon bardziej wtapaił sie w skórę... Odpowiedz Link Zgłoś