Dodaj do ulubionych

!!!RATUNKU!!! BIAŁE PLAMY NA NOGACH PO SOLARIUM!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 10:49
Ostatnio zauważyłam na wewnętrznych stronach ud i na łydkach nieregularne
plamy, które sie nie opalają...po solarium zostały mi białe przebarwienia na
nogach. Myślałam, że to łupież pstry, ale wnioskując z tego, co czytałam, ten
występuje w górnych partiach ciała, na ramionach, szyi, dekolcie... A ja mam
plamy na nogach...nie wiem co robić;/ POMÓŻCIE PROSZĘ! CHCE TO WYLECZYC DO
LATA...
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: !!!RATUNKU!!! BIAŁE PLAMY NA NOGACH PO SOLARI IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 18.03.05, 12:40
      Ja tez mam takie plamy.Byłam u dermatologa i lekarka powiedziała mi że to zanik
      pigmentu.
      • Gość: blondyneczka Re: !!!RATUNKU!!! BIAŁE PLAMY NA NOGACH PO SOLARI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:47
        zanik pigmentu? tak po prostu? i co z tym robić? przestać się opalać? zniknie
        kiedyś? fakt...wygląda okropnie...
    • magdzie Re: !!!RATUNKU!!! BIAŁE PLAMY NA NOGACH PO SOLARI 18.03.05, 13:27
      oby nie bylo to bielactwo
      kic kic do dermatologa...!
      • Gość: blondyneczka Re: !!!RATUNKU!!! BIAŁE PLAMY NA NOGACH PO SOLARI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:02
        to chyba najgorszy przypadek jaki może być... mam nadzieję, że to nie
        bielactwo, bo się już o nim naczytałam... mam dopiero 22 lata...nie chcę być
        oszpecona do końca życia:(((((
        • magdzie Re: !!!RATUNKU!!! BIAŁE PLAMY NA NOGACH PO SOLARI 18.03.05, 14:10
          znajoma ma bielactwo.plamy wyskakuja raz na jakis czas. dla niej sa uciazliwe,
          szczegolnie latem. pojawiaja sie np. pod wplywem stresu.
          chodzila na jakies lampy, brala leki.
          bielactwo da sie zaleczyc, ale nie wyleczyc.
          oby to nie bylo to.
          pzdr.!
          • Gość: blondyneczka Re: !!!RATUNKU!!! BIAŁE PLAMY NA NOGACH PO SOLARI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:06
            Dziekuję bardzo... łudziłam się na początku, że to jakiś grzybek..., ale widzę,
            że sprawa nabiera nieco ciemniejszych odcieni i bez dermatologa sie nie
            obejdzie... tylko, że CHOLERNIE BOJE SIE JEGO DIAGNOZY.
            • Gość: bielactwo Re: !!!RATUNKU!!! BIAŁE PLAMY NA NOGACH PO SOLARI IP: *.gwiazda.net.pl 18.03.05, 15:19
              ja też po intensywnym opalaniu ale na słoncu miałam plamki na twarzy, byłam
              przerażona, podejrzewałam ze to bielactwo diagnoza dermatologa - bielactwo,
              załamam się bo to okropne, ale robilam okłądy z bodziszka cuchnącego i
              dziurawca, po miesiącu nie mam ani śladu na twarzy,mam jeszce plami na nogach
              ale nie robiłam okładów, spróbuj i nie przejmuj się tym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka