Dodaj do ulubionych

DEZODORANT, KTÓRY NIE ZOSTAWIA BIAŁYCH ŚLADÓW

IP: *.szwajcarska.pl 19.03.05, 16:44
Czy to w ogóle możliwe???
Bo normalnie do szału doprowadza mnie jak wkładam czarną bluzkę i te okropne
białe ślady! A używam NIVEA BALANCE. Chyba przestanę używać w ogóle
dezodorantów. Całą bluzkę mam w tych okropnych białych śladach :((( Czy jakaś
firma w końcu coś wymyśli bo jak do tej pory to same dziadostwo na rynku. I
co ja mam teraz zrobić? Prać bluzkę od razu? Bo potem to te plamy ciężko
schodzą i zostają na zawsze. Cholera! P... NIVEA!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: DEZODORANT, KTÓRY NIE ZOSTAWIA BIAŁYCH ŚLADÓW IP: 80.72.34.* 19.03.05, 17:01
      Wypróbowałam już wiele i dla mnie najlepszy jest NIVEA Deo Dry Roll-on
      antyperspirant. Używałaś go?
    • Gość: vikka secret w sztyfcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:16
      ogólnie wszystkie te żelowe:)
      • Gość: Inka_26 Re: secret w sztyfcie IP: *.szwajcarska.pl 20.03.05, 17:25
        Żelowe? Np. jakie? I naprawdę nie ma po nich tych białych wstrętnych śladów?
        • lunalovelight Re: secret w sztyfcie 20.03.05, 17:27
          ja uzywam zelowych antyperspirantow i zostawiaja slady, niestety :(.
          • Gość: vikka Re: secret w sztyfcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:29
            moze za duzo nakładasz?ja nakładam nie bezposrednio na pachy,ale najpierw na
            reke i wcieram:)
        • Gość: vikka Re: secret w sztyfcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:33
          Zelowe,czyli takie jak sztyft,ale nie masz białego sztyftu,tylko przezroczysty
          żel wychodzi.
          Ja mialam secret,ale widzialam tez inne(nazw nie pamiętam,ale zobaczysz po
          opakowaniu-musi być przeroczyste jak woda)No u mnie nie ma śladów,bo nakładam je
          bardzo oszczędnie,nie lubię się kleić:)
        • justa_79 Re: secret w sztyfcie 21.03.05, 10:22
          Lady Speed Stick Invisible w żelu - b. skuteczny, ślady minimalne.
    • Gość: gm Re: DEZODORANT, KTÓRY NIE ZOSTAWIA BIAŁYCH ŚLADÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:32
      wg mnie, dobrym i zostawiającym naprawdę mało białych śladów (bo nie spotkałam,
      a szukam, takiego który w ogóle nie zostawia - noszę dużo czarnych ubrań i
      ślady po deo -> koszmar) jest REXONA CRISTAL w kulce, tylko po użyciu trzeba
      chwilkę odczekać aż wyschnie i ja jeszcze dodatkowo lekko "strzepuję" to co
      zostaje, wtedy ślady są minimalne :)

pozdrawiam :)
    • coralin Re: DEZODORANT, KTÓRY NIE ZOSTAWIA BIAŁYCH ŚLADÓW 20.03.05, 17:32
      Kopiuję moją wypowiedz sprzed kilku tygodni:

Dezodoranty nie zostawiaja śladów, bo zawieraja środki antybakteryjne
      (farnesol, triclosan) i one nie brudzą. Brudzą natomiast (mniej lub bardziej)
      antyperspiranty. Im wyżej w składzie aluminium chlorohydrate tym wieksze
      prawdopodobieństwo, że pobrudzi. A te uwagi "mnie nie brudzi X" czy uwgledniaja
      rodzaj preferowanej odzieży? Mogę napisać, że nie brudzi mnie YR z serii
      Jardins du Monde, ale kiedy noszę ...zimowe swetry. Dopasowaną czarna bluzke
      brudzi jak diabli. Latem stosuję zatem tylko Antidral lub Etiaxil na noc i
      dezodoranty bez aluminium chlorohydrate na dzień.

• Gość: IIa Re: DEZODORANT, KTÓRY NIE ZOSTAWIA BIAŁYCH ŚLADÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 22:37
      dobry i nie pozostawiajacy bialych sladow jest FA TRANSPARENT - jedynym
      problemem moze byc jednakze zapach (mi sie podoba, ale niektorych po nim dusi)
    • Gość: meggi Re: DEZODORANT, KTÓRY NIE ZOSTAWIA BIAŁYCH ŚLADÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 23:28
      naprawde dobry est FA w kulce. Uzywam ich juz od kilku lat i sa swietne, nie
      zostawiaja bialych sladow, i dobrze chronia.
      • Gość: Inka_26 Re: DEZODORANT, KTÓRY NIE ZOSTAWIA BIAŁYCH ŚLADÓW IP: *.szwajcarska.pl 21.03.05, 00:27
        Dzięki dziewczyny :)
        Czyli FA w kulce wychodzi na prowadzenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka