Dodaj do ulubionych

GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE?

IP: *.citynet.pl / 192.168.1.* 17.06.02, 19:45
jak w temacie - kasa w sumie nie gra roli - mam bardzo wazna randke za 3 dni i
nie wiem gdzie pojsc by oczyscic moja cere...blagam, pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!
slyszalam, ze jak sie zle trafi to moze byc tak jak po wlasnorecznym wyciskaniu
w domu, czyli tragicznie...
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 19:55
      Miałam Ci polecić panią Iwonę z YR w Geant, ale skoro piszesz że to tylko trzy
      dni, to ja nic nie gwarantuję :-) tzn. sama bym poszła, bo wiem że wyglądałabym
      super, ale nie wiadomo jak Twoja skóra zareaguje. Lepiej zrób porządny peeling
      i maseczkę oczyszczająca oraz staranny makijaż. Albo idź do pani Iwony i
      powiedz jej jaka jest sytauacja, zrobi Ci czyszczenie mniej "inwazyjne" albo
      coś innego mądrego wymyśli. Ale szczerze mówiąc to wątpię żebys się do niej
      dostała, ja się zawsze umawiam dwa-trzy tygodnie wcześniej :(
      • Gość: kinga Re: GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE? IP: *.citynet.pl / 192.168.1.* 18.06.02, 08:55
        ok, dzieki wielkie...a tylko pani iwona jest taka dobra? Jak pojade do tego
        geanta i "oddam sie" w rece innej kosmetyczki to moge zalowac...?
        • Gość: aga Re: GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE? IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 18.06.02, 11:07
          Nie jestem z Krakowa, wiec nie polece Ci zadnej kosmetyczki. Natomiast chcialam
          powiedziec, ze na Twoim miejscu absolutnie nie szlabym na oczyszczanie cery 3
          dni przed randka. Teraz juz pewnie zostaly 2 dni, bo pisalas to wczoraj. Po
          takim zabiegu cera musi dojsc do siebie i nie wierze, ze w tak krotkim czasie
          to nastapi. Bedziesz pewnie miala liczne zaczerwienienia etc. Tez bym polecala
          peeling, maseczke i delikatny makijaz. A na oczyszczanie wybralabym sie w
          pozniejszym terminie. To moje skromne zdanie. Zrobisz, jak uwazasz. ;)
          Udanej randki! Pozdawiam.
          • Gość: katrina Re: GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 20:22
            Słuchaj Agi, Aga mądrze prawi :-)
            Ja "testowałam" tam jeszcze jedną kosmetyczkę, była "poprawna", ale odkąd moja
            Mama przypadkiem "odkryła" pania Iwonę, chodze tylko do niej. A już na pewno
            nie "oddawałabym" się żadnej nieznanej kosmetyczce (istnieją jakes tam szanse,
            aczkolwiek bardzo bym się zdziwiła, że Ci pani Iwona nie podejdzie, nie?).
            • Gość: kinga Re: GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE? IP: *.citynet.pl / 192.168.1.* 19.06.02, 09:42
              dziekuje Wam bardzo za rady...chyba macie racje...lepiej nie eksperymentowac
              tuz przed, bo lepiej wygladac jak sie wyglada niz w razie pecha wogole nie isc
              na ta randke i siedzie w domu...pozdrawiam.
              • Gość: mamma Re: GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE? IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 22.06.02, 18:59
                kinga! i jak się udała randka?:-)
    • Gość: Ula Re: GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 14:59
      Ile kosztuje czyszczenie twarzy w K-wie?
      • Gość: abc Re: GDZIEextraOCZYSCIC TWARZ Z ZASKÓRNIKÓW W KRAKOWIE? IP: *.tpnet.pl / *.cracow.eu.org 28.06.02, 15:56
        Polecam salon Camille Alban (dawny Gabriel) na Karmelickiej i pania Agatke (to
        jedyna kosmetyczka tam pracujaca). Jest CUDOWNA!!! Przygotowywalam sie u niej
        do mojego slubu i nachwalic sie nie moge.
        Pracuje na Matisie, ceny niepowalajace - do 100 zl za zabieg trwajacy ok. 1,5h.
        A jak odstresowuje!
        Polecam goraco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka