Dodaj do ulubionych

Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracja

IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 27.03.05, 19:05
Niedawno ja kupilam. Bardzo mi przypadła do gustu. Wcale nie jest gorsza od
Kerasilk Goldwella, którą właśnie odstawiłam. Pisze, bo może Któreś z Was tez
pomoze. Nadmienię, że ja mam całą półkę odżywek w łazience,większość z nich
bardzo droga, ale zadna mi tak nie pasuje jak ta:))
Obserwuj wątek
    • beba2 Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj 27.03.05, 20:56
      Kupiłam tydzień temu odżywkę ze (Złotej Serii - Intensywna Regeneracja). Ja
      jestem zachwycona. Ani profesjonalna maska L'oreala, ani nawet mój ukochany
      Rigenol Framesi jej nie dorównuje. Włoski są milutkie, mięciutkie i wcale się
      nie przetłuszcczaja bardziej niż zwykle.
      Tyle, ze nie wiem czy piszemy o tym samym, czy może oprócz odżywki, jest też
      maska :)
      • Gość: Amy Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 27.03.05, 21:17
        Mozecie cos wiecej o tych produktach napisać?:) Czy włosy lsnia, sa gladkie
        itd?. Mam zniszczone włosy i chciałabym to zmienic...:)
        • Gość: mazia79 Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 28.03.05, 09:50
          Tak to są rożne produkty. Ja tez bardzo lubie odzywkę Żłota linia , ale do
          odżywki jest jeszcze maseczka w tubie 150 ml. i kosztuje ok 16 zł. Jest bardzo
          gęsta, wiec przez to wydajna. Ja kupiłam W Carrefour (chyba tak się to pisze).
          Pozdarwiam
          • Gość: Klara Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj IP: 194.63.135.* 28.03.05, 11:08
            O tym piszesz, tak?
            serwisy.gazeta.pl/pieknewlosy/1816852,53782,1987400.html
            A jesli uzywałaś Kerasilk Goldwella, to z nieba mi spadłaś:) Jak ta seria
            pachnie, chcę kupić, a zapachu przez internet nie sprawdze:0
            • Gość: mazia79 Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 28.03.05, 15:27
              Tak pisze o tej maseczce. A Kerasilk no coż, właśnie nalałam sobie na paluch i
              wącham i nijak nie moge z niczym porównać tego zapachu. Dość neutralnie, lekko
              słodko jak exkluzywny szampon, ale nie jak Loreal np. bananami, Raczej
              eleganckie mydełko:)). Ale ogólnie nie bardzo polecam tą serię. Ja wiele sobie
              po niej obiecywałam a dla mnie to niewypal. Ale może Tobie pomoże???
              • Gość: Klara Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj IP: 194.63.135.* 29.03.05, 10:53
                Dzięki:) Lorela(tego bananowego intense repair) tez miałam i znów mnie
                rozczarowal:) Chcę spróbować tylko samponu Kerasilk.
      • Gość: Joanna Do beba2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:40
        Czy Rigenolu używałaś maski w puszce czy odżwyki w tubce? Rzeczywiście odżywka
        Pantene jest lepsza?
    • naila Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj 29.03.05, 10:57
      Właśnie koło tej złotej serii chodzę... Używałam i Goldwella Kerasilk i
      Kerastase Oleo-relax i nie wiem co dalej, żeby było dobrze. A ta seria jest
      ciągle chwalona... Może ktoś ją porównać do Kerastase??
      A jak sprawia się szampon z tej serii????
      • totalna_apokalipsa Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj 29.03.05, 11:04
        no i jaki był ten Goldwell?
        • Gość: up Re: Maseczka Pantene Pro-v, intensywna regeneracj IP: 194.63.135.* 29.03.05, 16:29
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka