Dodaj do ulubionych

Cellesse Philipsa-skuteczny?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:54
Czy któraś z Was używała tego aparatu do masażu do zwalczania celulitu? Jesli
tak to napiszcie prosze z jakimi efektami!? Czy jest sens sie męczyć- wg
instrukcji efekty są jeśli masujesz jedna noge ok 20 min/dzień przez miesiąc!
Obserwuj wątek
    • slotna Re: Cellesse Philipsa-skuteczny? 03.04.05, 03:06
      Podobno nie:) Sama nie uzywalam, ale pamietam poprzednie watki nt temat,
      sprawdz w wyszukiwarce.
    • Gość: prelka Re: Cellesse Philipsa-skuteczny? IP: *.lama.net.pl 06.04.05, 00:36
      mam w domu od 2 lat,używałam 2 razy,raczej trudno jest wykonać "zabieg" samemu
      strasznie boli ręka w nadgarstku a pompa stawia opór.Jeżeli jesteś wytrwała i
      idziesz w zaparte to może skutkuje.
    • Gość: pi Re: Cellesse Philipsa-skuteczny? IP: *.aster.pl 06.04.05, 01:05
      ja swoj sprzedalam po tym jak przez rok uzylam go moze 5-6 razy. 'zabieg' jest
      meczacy (boli reka) i nudny. moze i efekty przy regularnym stosowaniu by byly,
      ale moim zdaniem juz przyjemniejsze (i latwiejsze) sa masaze takim zwyklym
      przyrzadem z wypustkami. dlatego ja osobiscie nie polecam..
      pozdrawiam
    • Gość: kiddo Re: Cellesse Philipsa-skuteczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:24
      a ja polecam. podczas zabiegu zawsze czytam sobie ksiązkę, więc nudno nie jest.
      ostatnio jakoś odpuscilam sobie te masaze, ale teraz do nich szybciutko wracam,
      bo to na pewno daje efekt - fajnie ujędrnia skóre (tylko oczywiscie trzeba byc
      konsekwentnym i systematycznym..) Ręka też nie boli ;P
    • oloom Re: Cellesse Philipsa-skuteczny? 06.04.05, 15:35
      Przez jakiś czas stosowałam, ale rzeczywiście jest to męczące. Poza tym skóra
      robi się strasznie sucha i to pomimo wklepywania balsamów. Myślę, że gdyby ktoś
      używał systematycznie, to efekty mogłyby być niezłe. Ale szczerze mówiąc nie
      znam takich dziewczyn. Więc i efektów nie widziałam. Tak jak poprzedniczki - po
      dwóch-trzech latach od kupna i używaniu sporadycznie - odsprzedałam.
      • Gość: Manola Re: Cellesse Philipsa-skuteczny? IP: *.crowley.pl 07.04.05, 05:20
        Skuteczny, jeśli marzysz o popekanych naczynkach. Ale jeśli chcesz usunac
        cellulitis, to jest to totalny badziew. Nie znam osoby, która by go stosowala
        dłużej niż kilkanaście dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka