Gość: stefcia IP: *.net.autocom.pl 03.04.05, 14:51 jak najlepiej domowym sposobem wydepilowac okolice bikini? jakie plastry sa najlepsze? albo moze krem jakis? uzywalam plastrow veet'a - wg mna sa do bani... a do kosmetyczki nie chce isc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina wosk na cieplo IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 03.04.05, 15:57 Wydepiluj woskiem na cieplo, ktory wg mnie jest skuteczniejszy niz wosk w plastrach. Z tego co wiem jest veet do bikini i Joanna. Ja uzywam tego drugiego i jestem zadowolona. Tylko trzeba nabrac troche wprawy, jak z wszystkim z reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia Re: wosk na cieplo IP: 81.219.113.* 03.04.05, 20:59 ja tez jestem ciekawa, dotychczas uzywalam zwyklej jednorazowej maszynki ale wloski szybko odrastaja...chyba sprobuje ten wosk na cieplo, ale nie mam pojecia jak tego uzyc...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wosk na cieplo IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 03.04.05, 21:01 wszystko jest dokladnie opisane na dolaczonej ulotce Za pierwszym razem proponuje mimo wszystko wizyte u kosmetyczki, ktora zrobi to sprawniej i dokladniej Odpowiedz Link Zgłoś