Dodaj do ulubionych

ludzie jaki podklad na te upaly?????

IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 22:41
tylko nie piszcie ze zadnej albo zrezygoniowac z niego, bo u mnie sie nie
da.....moze byc ten lorelaa air wear? na cieplo???
Obserwuj wątek
    • Gość: agulha krem koloryzujący? IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 24.06.02, 01:39
      Avon wprowadza właśnie "kremy koloryzujące", czyli niby krem i podkład w
      jednym. Mam próbki, jeszcze nie używałam. A może ktoś ma to już za sobą? Warto?
      To niby takie lekkie coś zamiast "ciężkiego" normalnego podkładu...
      • Gość: Helena Re: krem koloryzujący? IP: *.waw.cdp.pl 24.06.02, 09:09
        Ja sie przerzucilam na ideal balance, ale jego wlasciwiosci matujace sa
        dyskusyjne, wracam do cieniutkiej warstwy Air Weara wymieszanej z kremikiem
        matujacym.
        Pozdrawiam
        H.
        • Gość: zazita Re: krem koloryzujący? IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 24.06.02, 09:19
          Ja uzywalam w te upaly Air Wear Loreala - byl niezly, nie splywal i nie byl
          ciezki. Ale odkrylam cos lepszego- loreal mi sie skonczyl i postanowilam kupic
          cos nowego - kupilam podklad matujacy Lumene - jest bardzo fajny. Bardziej
          gesty niz Air Wear ale moim zdaniem lepiej kryje. Pozatym zachowuje sie jak Air
          Wear. Polecam.
          • Gość: Xena Re: krem koloryzujący? IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 10:24
            A ja w lecie używam beztłuszczowego podkładu matującego Eris. Odcień
            brzoskwiniowy, bardzo ciemny. Wiem, że to zdaje się urągać wszelkim prawidłom
            sztuki upiększania, ale ten odcień doskonale się sprawdza jako krem brązujący -
            podkład jest transparentny, niewidoczny na skórze, ale dzieki ciemnemu
            odcieniowi skóra nabiera bardzo naturalnie wyglądającego złotawego kolorku (w
            lecie zawsze mam twarz bledszą niż reszta ciała, bo chronię ją mocniejszymi
            filtrami - tym podkładzikiem wyrównuję róznice kolorystyczne). Podkład poza tym
            fajnie matuje - może nie na 8 h, jak zapewnia producent, ale na kilka
            spokojnie. Niestety, jak to podkład transparentny, nie ma w zasadzie żadnych
            własćwiości kryjących - mnie to nie przeszakadza, bo cera w lecie zwykle mi się
            poprawia, ale jeśli ktoś bardzo potrzebuje kamuflażu, to nie jest to propozycja
            dla niego.

• Gość: ixi Re: krem koloryzujący? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.06.02, 23:52
              Ja latem mogę używać tylko kremów koloryzujących, każdy podkład odczuwam na
              twarzy jak maskę i czuje że skóra dosłownie się spieka pod nią. Najlepszy dla
              mnie jest z serii bio-camille YR, Vichy matujący też nie jest zły. Ostatnio
              zamówiłam sobię tą nowość z Avonu, skusiło mnie to, że ma filtr SPF 15. Może ,
              skoro to nowość to pierwsza partia jakościowo nie będzie taka zła.
              Dziewczyny z zagranicy na forum narobiły mi smaku z tym kremem koloryzującym
              Revlona, czekałam z utęsknieniem, ale podobnież w Polsce z tego nici. Chyba
              poszukam kogoś, kto mógł by dostarczyć to cudeńko.
      • ewakam Re: krem koloryzujący? 26.07.02, 09:24
        u mnie Avon sie nie sprawdził, mam mieszaną skórę i dobrze mi nie nawilżył, za
        to za rewelacyjny uważam (od 3 lat używam zawsze latem) Lumineuse Vichy, co
        prawda cena jest wyższa od Avon'u bo ok. 50 zł ale naprawdę warto, poza tym ma
        właściwości roświetlające, wię ctwarz przez cały dzień wygląda świeżo i ładnie,
        gorąco polecam, latem zwykły podkład jest dla mnie "za ciężki" więc z niego
        zrezygnowałam, wrócę do niego na jesieni
    • Gość: wierna1 Re: ludzie jaki podklad na te upaly????? IP: *.talnet.pl 26.07.02, 09:49
      Jestem od dwóch lat wierna Revlonowi. Zimą i latem.
      "Colorstay" Revlon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka