Gość: danka2 IP: *.chello.pl 09.04.05, 19:58 Zamierzam kupic 21-letniemu synowi, studentowi wode toaletowa. Poradzcie jaka. Co wam sie podoba? Co pasuje dla takich mlodych mezczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar.celcia Re: Zapach dla 21-latka IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:39 wszystko zależy od sumy, jaką możesz na ten zakup przeznaczyć.. z tańszych polecam adidasa citrus active, nie jestem pewna tej nazwy, pomarańczowy pasek (woda ok. 50 zł, dezodorant perfymowany 20 zł); z renomowanych marek "crave" calvina kleina- super zapach dla młodego mężczyzny, świeży i bardzo "energetyczny":-) na pedecie 75 ml kosztuje 199 zł.. www.pedet.pl/x_C_I__P_7012197-7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam nosa Re: Zapach dla 21-latka IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.04.05, 16:46 Ja polecam goraco Azzaro Chrome.Super zapach kupilam go z mezem dla jego syna i byl bardzo zadowolony.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hyazinthe Re: Zapach dla 21-latka 10.04.05, 16:47 Goraco polecam dla mlodego chlopaka Azzaro Chrome, bardzo ladny swiezy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zapach dla 21-latka IP: *.dolsat.pl 09.04.05, 20:40 Ja niedawno kupowałam dla męża, niewiele starszego:) Wybrałam Higher Diora, bo jest świeży, nienachalny, niemęczący, kojarzył mi się właśnie z młodym, energicznym mężczyzną. Spodobał się mężowi i świetnie do niego pasuje. Na wiosnę i lato będzie świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: Zapach dla 21-latka 09.04.05, 22:59 LANVIN ten najstarszy z dostępnych w perfumeriach, ma kolor rozcieńczonego denaturatu... podaję link : www.allegro.pl/show_item.php?item=47747292 Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Do bibi.mal 10.04.05, 00:35 Tak może nie w temacie, ale kliknęłam na podany przez ciebie link i nasunęło mi sie pytanie: czy może przez przypadek kupowałaś coś u tego sprzedającego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: Do bibi.mal 10.04.05, 12:00 U tego oakurat nie, ale kiedyś wyczytałam właśnie tu na forum, że ten sprzedający jest porządny i nie sprzedaje tych wszechobecnych podróbek. Komentarze ma pozytywne... Niedawno zamówiłam kilka wód toaletowych u gregorydka - też znalazłam na forum info o nim, że jest ok - teraz czekam na przesyłkę. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Do bibi.mal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 12:16 Calvin Klein Escape. Nowoczesny, świży. Idealny dla młodego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: Zapach dla 21-latka IP: *.chello.pl 10.04.05, 12:23 Mania Armaniego lub te czerwone Lacoste'a sa super! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Re: Zapach dla 21-latka IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 20.04.05, 11:52 Tylko nie czerwone Lacoste. To jakieś obrzydlistwo nie nadające się dla nikogo kto chce pachnieć a nie śmierdzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Zapach dla 21-latka IP: 217.75.54.* 22.04.05, 21:31 Ja polecam dla mlodego meszczyzny ''BRUNO BANANI TIME TO PLAY ''.Uwielbiam jak moj ukochany nim pachnie.I mysle ze synowi takze przypadnie do gustu.Goraco polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś