Dodaj do ulubionych

Orbitrek magnetyczny?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:02
Czym sie rozni orbitrek magnetyczny od tego nie magnetycznego i jaka jest
roznica w cenie? Ktory bardziej oplaca sie kupic? I za ile juz mozna kupic
orbitreka? Moge wydac na ten cel kolo 400 zl. Jakiej firmy polecacie? dzieki
z gory
Obserwuj wątek
    • Gość: Ilka Re: Orbitrek magnetyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:03
      i tak nie będziesz ćwiczyć :(((
      • Gość: monia Re: Orbitrek magnetyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 14:08
        Dlaczego tak myslisz?
        • Gość: Ilka Re: Orbitrek magnetyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 15:18
          Myślę tak, bo ja tez byłąm starsznie napalona na odchudznie, kupiłam orbitreka
          bo mi się wydawało, że bez większego wysiłku, z dużą przyjemnością będę
          ćwiczyłam i schudnę. Poćwiczyłam parę razy i orbitrek stoi i zbiera kurz.
          Oczywiście za nic w swiecie sie go nie pozbedę bo wciaż mam nadzieję, że zacznę
          ćwiczyć (ta nadzieja trzyma mnie przy życiu juz czwartą wiosnę).
          Mam dwie koleżanki które podobnie jak ja choduja kurz na orbitreku i rzesze
          takich od rowerków stacjonarnych, wiec to chyba taka kobieca uroda. Ćwiczenie
          na orbitreku jest równie monotonne i wyczerpujace ja np. zrobienie 100
          przysiadów czy brzuszków. Lepiej zapisz sie na aerobik - będziesz miała
          mobilizację, zeby wyjść z domu i zaczać ćwiczyć. W domowym zaciszu to
          niewykonalne- szkoda pieniedzy. Ale wybór nalezy do Ciebie.
          • Gość: sieme Re: Orbitrek magnetyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:41
            Z tego co wiem to lepszy jest magnetyczny, chodzi o opor, podobno ciszej
            pracuje, no i w sumie dlatego jest drozszy. Ja tez sie na niego napalilam. A
            moze jednak znajdzie sie ktos kto zechce odsprzedac??
          • agaagnes Re: Orbitrek magnetyczny? 12.04.05, 21:22
            Tez sie napalilam i tez stoi i sie kurzy.
            • agaagnes Re: Orbitrek magnetyczny? 12.04.05, 21:23
              Lepiej kup rowerek!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka