Gość: Helena IP: 213.134.140.* 25.06.02, 12:03 xx, hielfe, rzuc mi jakis link do e-buya do fajnych torebek i butkow, bo ja jakos albo slepa jestem albo niepelnosprawna, ale nie widze tam nic fajnego, booziak H. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: e-buy do anexxy 25.06.02, 12:20 nie e-buy, ciapku, tylko ebay.com - wpisz sobie fendi, dkny, escada czy co chcesz i popatrz sama. jest ponad 1000 torebek fendi, niemozliwe, zeby ci zadna nia pasowala;) jest tez piekna blekitna, wiesz?:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: e-buy do anexxy IP: *.waw.cdp.pl 25.06.02, 12:23 Gupia pipa ze mnie :-))) No dzieki..., ale moj sierotyzm czasami mnie przeraza. Booziaki H Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: e-buy do anexxy 25.06.02, 12:27 ciocia, nie mow tak o sobie, bo nasze forumowe opluwaczki straca zajecie:>> to szukaj teraz. i powiedz mi, jak cos ladnego wybierzesz;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: e-buy do anexxy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 12:29 A ja też sobie poszukam zaraz bo mi anexxa takiego smaku narobiła tymi japonkami że nie wytrzymam i też sobie cos zamowie:))) Anexxa to jest w ogole kopalnia wiedzy na różne tematy:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: e-buy do anexxy 25.06.02, 12:41 agul, moje boskie japonki, o ktorych pisalam ci wczoraj, wlasnie zafarbowaly mi stopy na czarno - bo to lakierowane drewno z poduszeczka pod pieta. ale olewam, przetre je moze octem, bedzie dobrze:) tu masz aukcje sherri, od ktorej kupowalam. ma rozne buty, fajne i nie, ja kupilam te klapki dkny z cekinami i "seychelles thong wedges" - to jest to, co mi dzis stopy koloruje;)) cgi6.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dll?ViewSellersOtherItems&userid=ladyshoes4u&include=0&since=-1&sort=3&rows=25 xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: e-buy do anexxy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 12:45 Dzięki, idę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: e-buy do anexxy IP: *.waw.cdp.pl 25.06.02, 12:29 anexxa napisał(a): > ciocia, nie mow tak o sobie, bo nasze forumowe > opluwaczki straca zajecie:>> > boszzzz, faktycznie, czuje sie jakbym wyrwala sucha bulke etiopskiemu dziecku :-))) H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: e-buy do anexxy - plisss help IP: 213.134.140.* 25.06.02, 12:46 anexxa napisał(a): > > to szukaj teraz. i powiedz mi, jak cos ladnego wybierzesz;) > > xx. Uwaga prosze sie nie smiac :-)) wypatrzylam boskie okulary na akucji i co teraz, w zyciu nie kupowalam przez net i jakos nie bardzo moge sie polapac. plisss help Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: e-buy do anexxy - plisss help 25.06.02, 12:49 o rany;) moglabym ci to wyjasnic, ale to skomplikowane, musialabys sie zarejestrowac i w ogole. zapodaj mi linka z aukcji na mail, najwyzej kupisz to na moje konto ebayowe i sama zaplacisz;) chcesz tak? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: e-buy do anexxy - plisss help IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 12:50 Ja też chcę!!! Piękne japonki.. Anexxa, napisz, jak tam się zalogować czy co, bo ja bym też chciała mieć tam swoje konto!!! pliiizzzzzzzzz plizzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: e-buy do anexxy - plisss help IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 12:55 I jeszcze - po jakim czasie to dochodzi i czy ew. można zwrócić??? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: e-buy do anexxy - plisss help 25.06.02, 12:58 to ja zaloze nowy watek i wszystko lopatologicznie wyloze;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: e-buy do anexxy - plisss help IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.06.02, 13:03 anexxa napisał(a): > to ja zaloze nowy watek i wszystko lopatologicznie wyloze;) > > xx. :)))))) koniecznie pzdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: e-buy do anexxy - plisss help IP: 213.134.140.* 25.06.02, 12:58 anexxa napisał(a): > o rany;) > > moglabym ci to wyjasnic, ale to skomplikowane, > musialabys sie zarejestrowac i w ogole. zapodaj mi > linka z aukcji na mail, najwyzej kupisz to na moje > konto ebayowe i sama zaplacisz;) chcesz tak? > > xx. Spoko, spoko jakos idzie, troche jak krew z nos, ale zblizam sie do celu jak sadze, wrazie cosik sie usmichne do Cie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: e-buy do anexxy - plisss pliss pliss IP: 213.134.140.* 25.06.02, 13:45 anexxa napisał(a): > o rany;) > > moglabym ci to wyjasnic, ale to skomplikowane, > musialabys sie zarejestrowac i w ogole. zapodaj mi > linka z aukcji na mail, najwyzej kupisz to na moje > konto ebayowe i sama zaplacisz;) chcesz tak? > > xx. Chyba sie zle zaglebiam, bo wszystko juz sie udalo, ale nie wszystko jest jasne, szczegolnie tajemnicze oznaczenia. Mogalbym tym razem szeroko sie do Ciebie usmiechnac, a nastepnym razem poradze sobie sama???? Booziak H. cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=887721907 Odpowiedz Link Zgłoś