Gość: Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 01:37 Słyszałam, że w Avonie ma byc teraz taki spray, czy krem - który nadaje nogom efekt przypominający nogi w rajstopach.Słyszałyście o tym? A moze któras z Was juz próbowała... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel w zeszłym roku - Sally Hansen 16.04.05, 08:50 a tu masz link do dyskusji na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: w zeszłym roku - Sally Hansen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:41 Czy w tym roku też jest dostępny ten produkt? może ktoś orientuje się, ile teraz kosztuje, a może widział go gdzieś w jakimś konkretnym sklepie? (Wwa) :) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: w zeszłym roku - Sally Hansen 18.04.05, 12:45 Ja widzialam go miesiac temu w Galerii Centrum. Kosztuje 49zl, kupilam go. Strasznie mi sie podobal w zeszlym roku i w tym tez bede uzywac (choc uwazam, ze moglby byc tanszy...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: w zeszłym roku - Sally Hansen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:55 dzięki :) faktycznie trochę drogi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: w zeszłym roku - Sally Hansen 18.04.05, 13:09 No wlasnie... I z tego powodu uzywam tylko gdy bardzo mi zalezy, zeby moje nozki wygladaly jak nogi modelek na zdjeciach. Bo gdybym miala nakladac za kazdym razem, gdy mam odkryte nogi, zbankrutowalabym do konca sezonu... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: w zeszłym roku - Sally Hansen 18.04.05, 18:40 chihiro, a jaki masz kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: w zeszłym roku - Sally Hansen 18.04.05, 22:44 Uzywam najciemniejszego, na to nakladam jeszcze balsam Dove z drobinkami rozswietlajacymi. I wbrew temu co sie widzi zaraz po spryskaniu nog, wcale nie jest to bardzo ciemny kolor - ja nakladam dosc oszczednie, zeby efekt byl raczej nieskazitelnych nog, a nie rajstop. A balsam nakladam, zeby nogi wygladaly na ladnie nawilzone i zeby nie bylo zadnych zaciekow itp., tzn. zeby ten ciemny kolor ladnie sie rozprowadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: krem - efekt rajstop 18.04.05, 12:20 a Avon ma nie spray, tylko krem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=21458854&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś