Gość: kicia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:19 ktory lepszy!pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: zel czy akryl??? IP: *.chello.pl 16.04.05, 19:29 najlepiej jakbys wyprubowala tego i tego bo to sprawa indywidalna. Ja osobiscie mam tipsy zelowe i bardzo sobie je chwale,wygladaja bardziej naturalnie od akryli(przynajmniej tych co ja mialam)No i ponoc sa zdrowsze dla naturalne plytki.Duzo rowniez zalezy od umiejetnosci manicurzystki.POszukaj w wyszukiwarce...byl juz taki watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Re: zel czy akryl??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:43 ja jestem kosmetyczka zakladam akryl i zel ogolnie nie ma miedzy tym wiekszej roznicy bo nie zgodze sie z kolezanka ze zel jest zdrowszy niz akryl tak samo oba produkty nie przepuszczaja powietrza i zawieraja srodki chemiczne ogolnie dobre mamy teraz na rynku produkty nie niszczace tak plytki firmy przescigaja sie a kazda dobra kosmetyczka kupi to co lepsze wiadomo aby nie zniszczyc paznokci klietki bo straci ja wszystko zalezy od umiejetnosci kosmetyczki jezeli potrafi dobrze nalozyc i dobrze powtrzam dobrze spilowac akryl takrze bedzie paznokiec cienki i naturalny ja np sama wole akryl niz zel mozna zrobic akryl lub zel na tipsie wtedy pierwsze zalozenie jest cieniutkie ale jak mowie to zalezy od upodoban i umiejetnosci osoby ktora bedzie ci je zakladala zanim pojdziesz gdzies zrob wywiad na temat tego salonu osoby bo czasem nawet w znanym salonie pracuja partacze niestety taka prawda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś