Dodaj do ulubionych

zel czy akryl???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 11:19
ktory lepszy!pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: zel czy akryl??? IP: *.chello.pl 16.04.05, 19:29
      najlepiej jakbys wyprubowala tego i tego bo to sprawa indywidalna.
      Ja osobiscie mam tipsy zelowe i bardzo sobie je chwale,wygladaja bardziej
      naturalnie od akryli(przynajmniej tych co ja mialam)No i ponoc sa zdrowsze dla
      naturalne plytki.Duzo rowniez zalezy od umiejetnosci manicurzystki.POszukaj w
      wyszukiwarce...byl juz taki watek
      • Gość: kosmetyczka Re: zel czy akryl??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:43
        ja jestem kosmetyczka zakladam akryl i zel ogolnie nie ma miedzy tym wiekszej
        roznicy bo nie zgodze sie z kolezanka ze zel jest zdrowszy niz akryl tak samo
        oba produkty nie przepuszczaja powietrza i zawieraja srodki chemiczne ogolnie
        dobre mamy teraz na rynku produkty nie niszczace tak plytki firmy przescigaja
        sie a kazda dobra kosmetyczka kupi to co lepsze wiadomo aby nie zniszczyc
        paznokci klietki bo straci ja wszystko zalezy od umiejetnosci kosmetyczki
        jezeli potrafi dobrze nalozyc i dobrze powtrzam dobrze spilowac akryl takrze
        bedzie paznokiec cienki i naturalny ja np sama wole akryl niz zel mozna zrobic
        akryl lub zel na tipsie wtedy pierwsze zalozenie jest cieniutkie ale jak mowie
        to zalezy od upodoban i umiejetnosci osoby ktora bedzie ci je zakladala zanim
        pojdziesz gdzies zrob wywiad na temat tego salonu osoby bo czasem nawet w
        znanym salonie pracuja partacze niestety taka prawda pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka