Gość: Anja IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 13:53 gAndzia, proszę Cię na ile wystarcza ten kompakt i czy nadaje się do mieszanej cery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: do gAndzi - kompakt Shiseido IP: *.se.com.pl 25.06.02, 14:03 Wiesz, trudno mi określic, na ile wystarcza, bo czasem uzywam inny (mam kilka), czasem wcale. W kazdym razie jak na takie maleństwo jest bardzo wydajny, bo jak już pisałam, w zetknięciu ze skórą staje się płynny i bardzo ładnie się rozprowadza. Cerę mam mieszaną, ale bardziej suchą niż tłustą, poza nosem:) nie mam jakichś przebarwień czy pryszczy do ukrycia. dla mnie to kosmetyk idealny, ale już ktoś tu pisał, że kupił, i nie wszystko mu (a raczej jej:) tuszuje, ale i tak oceniła na 8 w skali 10 stopni:) radzę ci spróbować w sklepie, przetrzyj powierzchnię chusteczką, coby oczyścić z poprzednich klientek:)i po prostu umaluj się palcami na fragmencie buzi. z oprawką kosztuje on w normalnym sklepie coś ze 210 zł, więc sporo. ja w kazdym razie i moja skóra jesteśmy nim zachwycone baaardzo:))) Odpowiedz Link Zgłoś