Dodaj do ulubionych

Gliss Kur Aroma

IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 12:50
ostatnio widzialam w sklepie jakies chyba nowe maski do wlosow - w takich
duzych sloikach, byla rozowa i pomaranczowa. jako iz ze mnie maniak wlosowy,
pytam czy ktoras z was ich uzywala i moze cos na ich temat powiedziec?? wiem
tylko ze ladnie pachna i mam na nie ochote :) warto??
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: Gliss Kur Aroma 18.04.05, 13:11
      używałam tej różowej, mam dosyć mocno zniszczone włosy, puszą się, trudno
      rozczesują, łamią, są sztywne, a ta odżywka okazała się być rewelacyjna:) po
      niej włosy są dobrze odżywione, miękkie, gładkie i ślicznie pachną:) jedyny
      mankament, to że przy długich włosach (za łopatki) starcza na krótko i dosyć
      często muszę wydać te 20 zł, ale warto:) to najlepsza odżywka z tzw. kosmetyków
      popularnych, jakiej używałam.
      • Gość: klara Re: Gliss Kur Aroma IP: *.4web.pl 18.04.05, 13:17
        A jak pachnie>? Przypomina cos z innych rzeczy gliss kura?
        • bzzzk Re: Gliss Kur Aroma 18.04.05, 13:26
          ta różowa pachnie jak seria Gliss Kur Płynny Jedwab, miły, słodki zapach:) ale
          dość intensywny.
          • Gość: Klara Re: Gliss Kur Aroma IP: *.4web.pl 18.04.05, 13:28
            Zajebiście , jak to mówia:)))))))A ile kosztuje, bo widzialam tylko wszędzie
            takie szampony, maski nie;/////
            • bzzzk Re: Gliss Kur Aroma 18.04.05, 13:35
              raz zapłaciłam 19zł, raz 21, więc generalnie coś koło 20. w większych
              drogeriach i sklepach kosmetycznych powinna być. szykaj, bo warto:))
    • Gość: doris Re: Gliss Kur Aroma IP: *.chello.pl 18.04.05, 13:17
      ja tez uzywalam tez rozowej. mam wlosy dosc cienkie i farbowane. jest super.
      walsnie mi sie konczy opakowanie. wlosy sie blyszcza, latwo rozczesuja i co
      najlepsze pnie przetluszczaja, co akurat mi sie czesto zdarzalo po roznych
      odzywkach i balsamach do wlosow.
      • Gość: madzi1 Re: Gliss Kur Aroma IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 13:24
        dzieki dziewczyny :) mi akurat ewentualna niewydajnosc tej maski przy dlugich
        wlosach nie bedzie przeszkadzala, bo ostatnio tylko profesjonalych uzywam do
        wlosow, ktore jak wiadomo tanie nie sa. 20 zl na miesiac na maske to nie 80 no
        nie?? :D
        • bzzzk Re: Gliss Kur Aroma 18.04.05, 13:32
          no właśnie, to jest jednak zaleta, bo do tej pory nie mogłam znaleźć nic
          skutecznego w takiej cenie. a ta jest świetna:) lepsza niż Shiseido którą
          niedawno miałam. u mnie to normalne że taka maska starcza na jakieś 5 użyć;)
          ale zawsze to lepiej wydać 20 zł, jasne:) pzdr.

a szamponów z tej serii używałyście? też taki dobry efekt?
          • Gość: madzi1 Re: Gliss Kur Aroma IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 13:40
            mialam szampon z jedwabiem i jakies takie sinko mi sie robilo po nim, zreszta
            moje wlosy jak zauwazylam reaguja tak tez na inne szmpony, tzn malo ktory
            szampon mi odpowiada wiec wyrocznia w tej materii byc nie moge :)
            mialam tez plynny jedwab, ta odzywke w spreju, ladnie po niej wlosy pachna,
            moze troche wiecej polysku maja, ale jakichs rewelacji nie zauwazylam.
            jeszcze nie mialam zadnej maski schwarzkopf dlatego pytam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka