Gość: klara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:20 Przymierzam sie do zakupu tego kremu. Jakie daje efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: 217.97.133.* 19.04.05, 08:34 z tego co mi wiadomo (ostatnio chcialam kupic krem pod oczy z tej serii) cala seria zostala wycofana (nie tylko z Polski). Wielka szkoda!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! 19.04.05, 09:21 dokladnie, krem jest wycofany. mozna go jeszcze kupic czasem w sklepach internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:24 A czemu jest wycofany?? Taki dobry był czy taki zły?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: 217.97.133.* 19.04.05, 10:16 sama nie wiem czemu. Dla mnie tez byl super! Pytalam sie w sklepie firmowym Estee Lauder na Nowym Swiecie - nie wiedza czemu. To przykre, jak oni nie wiedza to kto ma wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! 19.04.05, 13:40 kiedy w sephorze pytalam czemu powiedzieli mi, ze 'sa juz nowsze technologie'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:09 Nowsze technologie??? Ponoć ten zawierał jakiś cikłe kryształy (czy coś takiego) i to było właśnie zupełne novum. Poza tym duzo "starsze" (czyt. mniej nowoczesne) kremy wciaż królują na półkach, więc czemu ten miałby z nich zniknąć jako stary. Coś mi to pachnie przekrętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: *.res.umass.edu 19.04.05, 15:42 to sa cele czysto marketingowe. dana marka moze miec tylko konkretna ilosc produktow na rynku. wiec jesli cos nie jest kompletnym klasykiem to predzej czy pozniej zniknie:) nie dlatego, ze byl to produkt zly, czy ze zle sie sprzedawal, ale zeby firma sie rozwijala i rosla, to nalezy co jakis czas asortyment odswiezac i zapodawac nowe propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: 217.97.133.* 19.04.05, 15:53 tak zgoda, tylko ze ta seria weszla na rynek calkiem niedawno i moim zdaniem wycofali ja za szybko nie wiadomo na jakiej podstawie. Krem pod oczy z tej serii byl rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: *.res.umass.edu 20.04.05, 02:59 niedawno? przynajmniej ze trzy lata temu mialam krem lightsource... moze jak na marketingowe lata to dosc dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś