Dodaj do ulubionych

Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:20
Przymierzam sie do zakupu tego kremu. Jakie daje efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: monias1 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: 217.97.133.* 19.04.05, 08:34
      z tego co mi wiadomo (ostatnio chcialam kupic krem pod oczy z tej serii) cala
      seria zostala wycofana (nie tylko z Polski). Wielka szkoda!!
      • monia76 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! 19.04.05, 09:21
        dokladnie, krem jest wycofany. mozna go jeszcze kupic czasem w sklepach
        internetowych
        • Gość: maxi Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:24
          A czemu jest wycofany?? Taki dobry był czy taki zły??
          • Gość: monias1 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: 217.97.133.* 19.04.05, 10:16
            sama nie wiem czemu. Dla mnie tez byl super! Pytalam sie w sklepie firmowym
            Estee Lauder na Nowym Swiecie - nie wiedza czemu. To przykre, jak oni nie
            wiedza to kto ma wiedziec?
            • monia76 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! 19.04.05, 13:40
              kiedy w sephorze pytalam czemu powiedzieli mi, ze 'sa juz nowsze technologie'.
              • Gość: maxi Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:09
                Nowsze technologie??? Ponoć ten zawierał jakiś cikłe kryształy (czy coś
                takiego) i to było właśnie zupełne novum. Poza tym duzo "starsze" (czyt. mniej
                nowoczesne) kremy wciaż królują na półkach, więc czemu ten miałby z nich
                zniknąć jako stary. Coś mi to pachnie przekrętem.
          • Gość: aga Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: *.res.umass.edu 19.04.05, 15:42
            to sa cele czysto marketingowe. dana marka moze miec tylko konkretna ilosc
            produktow na rynku. wiec jesli cos nie jest kompletnym klasykiem to predzej czy
            pozniej zniknie:) nie dlatego, ze byl to produkt zly, czy ze zle sie sprzedawal,
            ale zeby firma sie rozwijala i rosla, to nalezy co jakis czas asortyment
            odswiezac i zapodawac nowe propozycje.
            • Gość: monias1 Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: 217.97.133.* 19.04.05, 15:53
              tak zgoda, tylko ze ta seria weszla na rynek calkiem niedawno i moim zdaniem
              wycofali ja za szybko nie wiadomo na jakiej podstawie. Krem pod oczy z tej
              serii byl rewelacyjny.
              • Gość: aga Re: Lightsource Estee Lauder- OPINIE!!! IP: *.res.umass.edu 20.04.05, 02:59
                niedawno? przynajmniej ze trzy lata temu mialam krem lightsource... moze jak na
                marketingowe lata to dosc dlugo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka