Dodaj do ulubionych

SPA na Ikara - by gAndzia:)

IP: *.se.com.pl 26.06.02, 11:18
Zgodnie z obietnicą zdaje relację z pobytu w SPA. To super miejsce, dawno się
tak nie zrelaksowałam! Dzwonki powietrzne, kominki aromaterapeutyczne, piękny
ogród, sródziemnomorski wystrój wnętrz, przemiły presonel. Do wyboru nietypowe
zabiegi, oparte na aromaterapii: na twarz, ręce, stopy, ciało. Jest oddzielny
pakiet dla panów. Można przyjśc ot, tak sobie, na pedikiur albo masaż, ale
zgodnie z holistyczną ideologią (jest to filia hiszpańskiej firmy Alqvimia)
przy pierwszej wizycie nalezy się poddać "testowi kinezjologicznemu": na jego
podstawie polecą nam konkretne zabiegi, a nawet dietę.

Cennik jest na stronce, przykładowo: mainkiur 40 zł, dwugodzinny zabieg na
ciało Kleopatra 200 zł, czyszczenie twarzy z masażem 100 zł.
Ja miałam okazję skorzystać z zabiegu parafinowego na stopy i pedikiuru,
dokupiłam jeszcze do kompletu manikiur. Zapłaciłam jakieś grosze, bo miałam od
razu upust, a na dodatek wylosowałam 30% zniżki na dowolony zabieg i załapałam
się na darmowy test (do końca czerwca jest promocja). Pedikiur był tradycyjny,
tyle, że kosmetykami tej hiszpańskiej firmy, parafina też taka jak gdzie
indziej, natomiast manikiur wybrałam "na ciepło", wzmacniający paznokcie. A
jednak wszystko było inaczej niż zwykle, może dlatego, że odbywało się w
aromacie pomarańczy:)?
Nabrałam ulotek, wkrótce wybieram się tam z przyjaciółką na jakis wiekszy
zabieg (może kuracja odmładzająco-regenerująca Kleopatra??:))), umówiłam tez
narzeczonego. Panuje tam taka fajna atmosfera, na luzie, ale bez zbytniego
spoufalania, tak akurat:) Cieszę się, że na Mokotowie jest takie swietne
miejsce, myślę, że warto się tam wybrać nawet z Tarchomina:)
SPA ma stronkę internetową: www.spa-salon.pl, a jak się zostawi swojego maila,
to powiadamiają o promocjach, które są własciwie non-stop:) czynne jest "do
ostatniego klienta" - faktycznie, zasiedziałam się jakoś nieprzyzwoicie długo:)

[heh, tekścik brzmi jak reklama, ale naprawdę jestem oczarowana:))]

SPA mieści się na Ikara, u zbiegu Idzikowskiego i Bukowińskiej, niedaleko
stacji Metro Wilanowska.

w przyszłym tygodniu napisze, co mi wyszło w tym teście:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 11:24
      No, no, no... to ty gandzia dzisiaj piękna i zrelaksowana jestes nie?:) Moze
      tez sie wybiore na takie mile cos, tylko nie wiem jeszcze na jaki zabieg,
      poczytam sobie na stronie. A są tam też jakieś normalne masaże? Ile czasu
      zajelo to wszystko co sobie robiłas? pzdr:)
      • Gość: gAndzia Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.se.com.pl 26.06.02, 11:34
        tak netto (parafina, manikiur, pedikiur plus wysychanie lakieru) prawie 2
        godziny, a ze zwiedzaniem całości, plotkami z paniami i dwoma kawkami w
        ogrodzie - trzy i pół:))))
        jest zwykły masaż,a masażystka wygląda na dobrą (mogłaby grac Horpynę:))
    • roodanaserio Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) 26.06.02, 11:39
      gandziula, a jakie sa terminy ?

r
      • Gość: gAndzia Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.se.com.pl 26.06.02, 11:43
        rudzielcu:))), raczej nie ma problemów, na ten test umówiłam się z wczoraj na
        piątek, na dzień i godzinę, które ja wybrałam. naprawdę polecam, zaraz pewnie
        zostanę zgromiona jako tajny agent SPA, ale naprawdę było super!

Ps. jeśli czyta to pani włascicielka Joasia, to ta miła blondynka z wczoraj
        prosi o upust!:)
        • Gość: agul Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 11:45
          A w ogóle co to za test?? Co oni tam badają i jak to wygląda bo to mnie
          zaintrygowało.. I ile ten test kosztuje jak się biedny zapracowany człowiek nie
          zdąży załapać do końca czerwca?
          • Gość: gAndzia Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.se.com.pl 26.06.02, 11:59
            jak nie zdązy, to az 150. tak dokładnie to nie wiem, na czym polega, zobaczę w
            piatek, ale w kazdym razie efektem ma byc diagnoza człeka pod kątem urody,
            zdrowia i energii yang i ying jakimś aparatem. niby ma wyjśc, czego potrzeba i
            wtedy dyplomowana pani aromaterapeutka:) zaleca indywidualną kurację, konkretne
            zabiegi od stóp do głów, poleca olejki i ew. kosmetyki (które się na miejscu
            kupuje). tak za kasę to chyba bym nie robiła, no chyba, żebym juz nie
            wiedziała, co z jej nadmiarem począć:), ale for free z przyjemnością.
            • Gość: agul Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 12:15
              Kurcze, to może faktycznie się pospiesze i jeszcze pojde w czerwcu.. Ale chyba
              marne szanse. Gandzia, jak zrobisz sobie te wszytkie badania na twarz i ciało
              to daj znac jak to wyglada i czy faktycznie są w stanie powiedzieć coś więcej
              niż wiemy o sobie ok?
    • Gość: Krizia Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 26.06.02, 12:20
      Ja tam chodze na refleksoterapie czyli masaz stop i jestem raczej zadowolona.

A ten test kinezjologiczny...no coz...wiele halasu o nic.

pzdr

• Gość: gAndzia Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.se.com.pl 26.06.02, 12:24
        nie sądzę szczerze mówiąc, żebym sie dowiedziała czegoś odkrywczego, ale
        oczywiscie idę i napiszę, co i jak:)
        aha, fajny opis tego SPA jest na wizażu, tam pierwszy raz o tym wyczytałam,
        wyrzuciła mi wyszukiwarka.
        PS> no jasne, że jestem dziś sliczna, to znaczy głównie moje stópki i ręce:)
        • roodanaserio Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) 26.06.02, 14:59
          Chyba sie skusze na pedicure i jakies tam ... Ciekawe, bo na stronie w
          dziale 'Promocje' nic nie pisza o tych krizocostam za darmo ..... Zobacze jak z
          makij. slubnym - ciekawe, czy jak pojde na kilka zabiegow, to proba moze sie
          odbyc za darmo.

r
          • Gość: gAndzia Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.se.com.pl 26.06.02, 15:06
            przy pierwszej wizycie wezmą maila (o ile zechcesz, rzecz jasna:)) i bedą cię
            powiadamiali o promocjach. wczoraj odniosłam takie wrażenie, ze z jednej strony
            chcą mieć wiecej klientów, z drugiej - zalezy im, żeby to były klientki z klasą
            (co niekoniecznie = z kasą:))), polecające SPA jedna drugiej, a nie np.
            przypadkowe panie zwabione ogłoszeniem, przy czym nie ma tam broń Boże zadęcia
            na jakieś elitarne miejsce.

p.s. rooda, a co z twoim i annexy samoopalczem z sothysa (ten zabieg za 190
            zł)? czy to całkiem znikło (i jak znikało?), czy jakoś trwa, podtrzymujesz
            czymś czy nie? przymierzam się do tego, ale mam bardzo jasną cerę i nie wiem,
            co będzie potem, bo czasem samoopalacz tak brzydko złazi, łuszcząc się nierówno:
            (
            • Gość: agul Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 15:09
              Czy przypadkiem nie jest tak, rudzielcu:)) ze kazdy makijaz probny jest za
              darmo???
              • roodanaserio Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) 26.06.02, 15:34
                > Czy przypadkiem nie jest tak, rudzielcu:)) ze kazdy makijaz probny jest za
                darmo???

Ha. Nie jest powiedziane. Tak to by kazdy przylazil i sie malowal. Nie
                podpisujesz z nia chyba cyrografu, ze przyjdziesz sie malowac na slub ..... ja
                spotkalam sie do tej pory z symboliczna oplata za probe, ale jednak z oplata.

r
            • roodanaserio Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) 26.06.02, 15:33
              > p.s. rooda, a co z twoim i annexy samoopalczem z sothysa (ten zabieg za 190
              zł)? czy to całkiem znikło (i jak znikało?), czy jakoś trwa, podtrzymujesz
              czymś czy nie? przymierzam się do tego, ale mam bardzo jasną cerę i nie wiem,
              co będzie potem, bo czasem samoopalacz tak brzydko złazi, łuszcząc się nierówno
              :(

Powiem, jak u mnie. Trzymalo sie ok. 1,5 tygodnia w pelnej krasie, a potem sie
              zmylo [nie liczac lydek]. Reklamowane bylo 'pod slonce', wiec nie wiem, jak by
              dzialalo, gdybym chodzila co drugi dzien na solarium [za czym nie przepadam] lub
              wyjechala na wakacje. W warunkach nieopalania trwalo jw., nie liczac lydek :),
              one trzymaly ze 3 tyg. Zmywalo sie potem nierowno i trzeba bylo pomagac
              peelingiem. Ale zadnego luszczenia skory, uczulenia nic.

Czyli - dobre przez Hawajami, normalnie - przereklamowane :)

r
              • Gość: gAndzia Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.se.com.pl 26.06.02, 15:39
                to może sobie przed Grecją strzelę:)
                • Gość: agul Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 15:41
                  O czym piszecie??? cos fajnego? Bo ja tez wyjezdzam moze tez powinnam sobie
                  zrobić??????? Gandzia, gdzie i kiedy do grecji?
                  • Gość: gAndzia Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.se.com.pl 26.06.02, 15:44
                    dopiero we wrześniu, a gdzie to nie wiem, bo jedziemy last minute dużą grupą,
                    ale na pewno nie na kretę (która jest boska, ale niedawno byłam), może
                    peloponez? a ty gdzie jedziesz (i chyab już niedługo?)A pytałam o ten zabieg
                    opisywany przez annexę, jak się posmarowały w sothysie samoopalaczem, potem
                    wskoczyły do solarium i były takie piękne. Ale to faktycznie ciut przykrótko za
                    taką sumę:)
                    • Gość: agul Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 15:47
                      Aaaa, to chyba nie dla mnie bo ja mam ciemna karnację i jak tylko się slonce
                      pojawia to jestem brązowiutka:)
                      Ja w koncu na kretę jednak, mialam leciec w piatek ale kot mi się rozchorował i
                      leci na antybiotykach więc przesuwam wyjazd pewnie na niedziele albo wtorek
                      dopiero, dzisiaj jade do biura, to sie dowiem konkretnie. Juz nie mogę się
                      doczekać:))) plaże, drinki, słonce, lenistwo...
                      • roodanaserio Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) 26.06.02, 15:52
                        Gość portalu: agul napisał(a):

> Aaaa, to chyba nie dla mnie bo ja mam ciemna karnację i jak tylko się slonce
                        pojawia to jestem brązowiutka:)

Otoz to. Tobie to jeszcze powinni zabrac opalenizne, a nie dokladac :)

> Ja w koncu na kretę jednak, mialam leciec w piatek ale kot mi się rozchorował i
                        leci na antybiotykach

Oj oj .... :( Moj ma uczulenie, ale powoli wychodzi z tego.

r
                        • Gość: agul Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 15:59
                          No własnie, nawet nie wiadomo co to jest, musze jej 3 razy dziennie dawac
                          tabletke a to juz jest caly cyrk i jeszcze przecierac jakimis masciami ta rane
                          ona sie na mnie obraza i po zabawie. To albo zakazenie albo uczulenie ale
                          jeszcze nie wiadomo, raczej zakazenie po zastrzyku.
                          Z tym zabieraniem.. hmm.. chyba troche przesada:) Dziewczyny lubia braz:)))
                          • roodanaserio Re: SPA na Ikara off top - koti :) 26.06.02, 16:08

> No własnie, nawet nie wiadomo co to jest, musze jej 3 razy dziennie dawac
                            tabletke a to juz jest caly cyrk i jeszcze przecierac jakimis masciami ta rane
                            ona sie na mnie obraza i po zabawie. To albo zakazenie albo uczulenie ale
                            jeszcze nie wiadomo, raczej zakazenie po zastrzyku.

Na glowie lub w okolicach uszu/karkow ? Bo wtedy to ewidentna alergia. Ja mam
                            horrendalnie droga karme, dziecieca zasypke i swoj wlasny, wysuniety palec, jak
                            tlumacze, ze nie wolno drapac :)

r
                            • Gość: agul Re: SPA na Ikara off top - koti :) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 16:13
                              Z tylu szyjki. Juz jest troche lepiej, bo zasycha ladnie i zaczynaja pojawiac
                              sie wlosy. Ja musialam jej zalozyc skarpete (za rada helenki) bo jej ukochana
                              siostra jej to wylizywala potem ona drapala i taka to byla syzyfowa praca. A ze
                              skarpetka jest lepiej ale ona mnie nienawidzi za ta skarpete:((( Mam nadzieje
                              ze jej sie to do soboty zagoi bo inaczej to w ogole nigdzie nie pojade nie moge
                              tez tak przekladac urlopu. A Ty masz Pana Kota czy Panią?
                              • roodanaserio Re: SPA na Ikara off top - koti :) 26.06.02, 16:22

> Z tylu szyjki.

To alergy. Radze z metod mniej inwazyjnych odstawic rybe w kazdej formie i
                                przerzucic sie na kurczaka/krolika/jagnie.
                                Jak bierze antyb., to juz nie musi jesc tej karmy odczulajacej.

> A ze skarpetka jest lepiej ale ona mnie nienawidzi za ta skarpete:(((

O tak. Mialam u siebie weterynaryjny plastykowy ochraniacz - taki, jaki daja psom
                                po operacji. Kot w tym wytrzymuje cos okolo 1,5 minuty :)

> A Ty masz Pana Kota czy Panią?

Both :) On i ona, ona malutka. A moja mama tez ma tak, oba czarne. U mnie On jest
                                czarny, a ona szara + biala - ma skarpety, krawacik i prazki, jak lemur :) Wiec
                                czasami ma ksywke Lemurek, wsrod wielu imion - glownego Beza oraz nazw typu
                                Krasnoludek, UFOludek, Smurf itd. :)

r

• Gość: Helena Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.waw.cdp.pl 26.06.02, 16:23
      Cos w tym jest, bo jak ja zachwalam SPA, to sie mnie pytali, czy cos z tego
      mam... a ty tak swobodnie, peany - ale ciesze sie, bo ja tez uwielbiam to
      miejsce i bywam tam juz od roku z rozna czestotliwoscia, ale wychodze zawsze
      tak samo, jak na skrzydlach.
      Pozdrawiam
      H.
      • roodanaserio Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) 26.06.02, 16:25
        Gość portalu: Helena napisał(a):

> Cos w tym jest, bo jak ja zachwalam SPA, to sie mnie pytali, czy cos z tego
        mam... a ty tak swobodnie, peany - ale ciesze sie, bo ja tez uwielbiam to
        miejsce i bywam tam juz od roku z rozna czestotliwoscia, ale wychodze zawsze
        tak samo, jak na skrzydlach.

A to tam lazisz ha !
        Haha :)
        To ja tez tam pojdem :)

r
        • Gość: agul Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 16:30
          Ale one w ogole ryby nie jedza! Ani swiezej ani w puszkach. Ja mam dwie
          czarnulki jedna z biala plamka na szyi to sa siostry ale zupelnie niepodobne
          chociaz oczywiscie wszyscy znajomi pytaja jak je odrozniam:) Moja mama tez ma,
          az trzy koty i tak samo moja siostra, taka rodzina swirujaca na punkcie kotow:)
          HA! To ja tez tam ide jak tylko wroce, ale mnie czeka przyjemnosci - pan krzys
          od anexxy i spa:)
        • Gość: Helena Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) do roodej IP: *.waw.cdp.pl 26.06.02, 16:32
          I nawet osobiscie plulas, ze zachwalam, bo czerpie z tego profily i mam tam
          znajomosci :-))))). Szapalysmy sie w temacie apropos waszego watku o
          samoopalaniu w Sothysie.
          Buziaki
          H.
          • roodanaserio Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) do roodej 26.06.02, 16:39

> I nawet osobiscie plulas, ze zachwalam, bo czerpie z tego profily i mam tam
            znajomosci :-))))). Szapalysmy sie w temacie apropos waszego watku o
            samoopalaniu w Sothysie.

Jak widac, jestem guuupia :) A teraz wszystko grzecznie odszczekuje, sama se
            pojde i w ogole olewam Sothysa :) Tym bardziej, ze pani, ktora nas tam wyslala do
            swojej kolezanki zrobila jakis dziwny numer u Frydzinskiej, polegajacy na
            zniknieciu bez wiesci .... wiec nie mam do niej zaufania, ani do jej poleconych
            zakladow :)

r
            • Gość: Helena Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) do roodej IP: *.waw.cdp.pl 26.06.02, 16:56
              roodanaserio napisał(a):
              > Jak widac, jestem guuupia :) A teraz wszystko grzecznie odszczekuje, sama se
              > pojde i w ogole olewam Sothysa :) Tym bardziej, ze pani, ktora nas tam wyslala
              > do
              > swojej kolezanki zrobila jakis dziwny numer u Frydzinskiej, polegajacy na
              > zniknieciu bez wiesci .... wiec nie mam do niej zaufania, ani do jej poleconych
              >
              > zakladow :)
              >
              > r

HihihihihiHahahaha, nie badz dla siebie taka surowa Kinia, stare to czasy....
              SPA jest naprawde milusinskie, ale specyficzne, natomiast o tyle, o ile Cie znm,
              spodoba Ci sie.
              Kisy
              H.

• roodanaserio Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) do roodej 26.06.02, 16:58

> SPA jest naprawde milusinskie, ale specyficzne, natomiast o tyle, o ile Cie znm
                spodoba Ci sie.

I hope :) A i wosk nawet tam majom :)
                No i sprawdze, jak z tym makijazem.

r
                • mokka Re: SPA na Ikara - by gAndzia:) do roodej 26.06.02, 17:04
                  I ja też tam byłam (miodu i wina nie piłam). Zachęcona zachwytami Heleny i opiniami na wizażu
                  odwiedziłam to miejsce jakis miesiąc temu - zafundowałam sobie oczyszczanie+ nawilżanie buzi i
                  pedicure. Spędziłam tam 3, 5 godziny.
                  Przyłączam sie do wszystkich zachwytów, ale mam jedno zastrzeżenie - ze względu na ogromną ilosc
                  czasu jaką tam sie spędza nie jest to miejsce dla kobiet zabieganych. Ja poszłam tam w dniu wolnym
                  od pracy i dobrze zrobiłam - bo normalnie miałabym spóźnienie jak w banku.
                  • Gość: agul agul do mokki IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 17:06
                    A jak tam oczyszczaja twarz? normalnie wyciskaniem tak jak u kosmetyczki czy
                    maja jakies mniej inwazyjne metody? Bo jak tak to bym sie skusila. I napisz
                    jeszcze, czy nawilzanie faktycznie cos dalo, czy odczulas jakas roznice? Bo ja
                    zebym nie wiem ile nawilzala to nigdy nie czuje zadnej zmiany i nie wiem czy
                    tak ma byc czy cos jest nie tak.
                    • mokka Re: agul do mokki 26.06.02, 17:15
                      Oczyszczanie to tradycyjne wyciskanie - ale pani Joanna robi to b.delikatnie i po wyjsciu z salonu nie
                      wyglądałam jak Indianin po ospie.
                      Jesli chodzi o nawilżanie - to w moim przypadku efekt był wyczuwalny (najlepszy dowód - to to że
                      maska całkowicie sie wchłonęła, ale może moja skóra była po prostu bardzo spragniona).
                      Dodam jeszcze że do zabiegów używane są tam preparaty wyłącznie naturalnego pochodzenia - do
                      peelingu - sole, do masażu- olejki, do maseczek - algi i glinki.
                      Mokka
                      Zapomniałam napisac że w cenie zabiegu miałam masaż twrzy i regulacje brwi gratis!

• Gość: agul Re: agul do mokki IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 17:17
                        A ile zaplacilas za to wszystko? I czy poszlas tam jeszcze pozniej na cos czy
                        bylas tylko ten jeden raz? Bo ja to mam tak, ze jak mi sie cos bardzo spodoba
                        to sie uzalezniam od razu i potem laze non stop:)
                        • mokka Re: agul do mokki 26.06.02, 17:22
                          Za wszystko co powyżej opisałam + pedicre (tradycyjny) z malowaniem paznokci - 160 zł.
                          Co do kolejnej wizyty - to mam ją w planie, ale wciąż nie mogę tych planów zrealizować. Chciałabym
                          pójsć tam w tygodniu, ale nie miałam do tej pory okazji żeby wciąć wolne w pracy (czasami mam taką
                          możliwosc kiedy pracuję w niedzielę i w zamian mogę sobie zrobic wolne w tygodniu). Soboty z kolei
                          mi szkoda - wole ją spędzić z mężem lub znajomymi.
                          • Gość: Aga Re: agul do mokki IP: *.future-net.pl 26.06.02, 18:14
                            A ja się właśnie zapisałam na to badanko darmowe na jutro! Plus jakiś zabieg na
                            ciało chcę. Chodzę tam obok na aqua aerobik:) Dawno się wybierałam, ale jakoś
                            nie mogłam zebrać w sobie:)
                            • krizia Re: agul do mokki 27.06.02, 09:28
                              Hej,

Gdzie chodzisz na aqua aerobic? Ja tez chce :-)))))
                              • Gość: gAndzia test jin-jang IP: *.se.com.pl 15.07.02, 10:32
                                wreszcie dotarłam na słynny test do SPA (musiałam przełozyć wizytę, a potem
                                pani go robiąca była na urlopie). w międzyczasie zdążyła go sobie zrobić moja
                                przyjaciółka, która "za ciosem" zaczęła tam kurację entycellu, którą sobie
                                bardzo chwali. korzystając z wolnego piątku wreszcie się tam wybrałam:)))
                                teścik wykonuje się za pomocą specjalnego aparatu, olejków i jest on dziwnym
                                połączeniem chińszczyzny i medycyny wedyjskiej (czakramy). w praktyce podobno
                                80% kobiet z Europy i Stanów ma przewagę pierwiastka męskiego (yang). ja jestem
                                bliska ideału:)))) z małym przegieciem na yang i zdrowa jak byk (mojej
                                przyjaciółce "wyszło" chyba z 5 dolegliwości). na podstawie badania pani
                                dobrała mi konkretne olejki aromaterapeutyczne, które - jeśli będę korzystała z
                                jakiegoś zabiegu - będą dodawane, intensyfikując działanie. nie miałam już
                                czasu na zabieg, pewnie w tym tygodniu się na cos wybiorę (antycellu a może na
                                biust:))) i opiszę. generalnie - jak za 150 zł to ów test jest "sraniem w
                                banię", że sie tak nieelegancko wyrażę, ale za darmo, czemu nie:))) w SPA nadal
                                było milutko, czysto, relaksacyjnie i w ogóle super. aha, wypatrzyłam tam do
                                kupienia olejek do biustu, który ponoć pobudza ich rośnięcie. kosztuje ponad
                                100 zł, ale ponieważ i tak smaruję biust kremami, może się skuszę. w połaczeniu
                                z panią hanią z grochowskiej powinno dac efekt pameli anderson:)))))
                                • Gość: gAndzia Re: test jin-jang IP: *.se.com.pl 15.07.02, 10:35
                                  o, właśnie zauważyłam, że i rooda była w SPA:)
                                  naprawde fajne miejsce. i faktycznie, ciagle są promocje (jak się zostawi adres
                                  mailowy, to informują stałych klientów)
                                • Gość: gAndzia Re: test jin-jang IP: *.se.com.pl 15.07.02, 10:37
                                  o, właśnie zauważyłam, że i rooda była w SPA:)
                                  naprawde fajne miejsce. i faktycznie, ciagle są promocje (jak się zostawi adres
                                  mailowy, to informują stałych klientów)
                                  • Gość: gAndzia Re: test jin-jang IP: *.se.com.pl 15.07.02, 10:44
                                    kurcze, nie mam już starego forum, a to nowe wariuje:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka