Dodaj do ulubionych

podoba wam sie Katarzyna Cichopek??

IP: *.elpos.net 19.04.05, 12:00
jak w temacie
Obserwuj wątek
    • Gość: kamka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.chello.pl 19.04.05, 12:04
      mi sie podoba, mysle, ze ma w sobie wiele uroku i przedewszystkim jest
      naturalna a nie jakas wykreowana lalunia, no i zawsze usmiechnieta co daje jej
      duzo wdzieku
      • Gość: julita30 Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:53
        W serialu MjM to zwykła, ale oczywiscie bardzo urocza dziewczyna.
        Natomiast w najnowszym Cosmopolitan wygląda zabójczo;-))...szczegolnie na
        okładce.
        • Gość: malenstwo siemensa okladka Cosmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 21:54
          Kasia na okladce Cosmo jest tak wypacykowana, ze az niepodobna do siebie... na
          pierwszy rzut oka mozna powiedziec, ze to Brodka albo Rosatti a nie Cichopek...
          natomiast zdjecia w srodku pisma to juz co innego, rewelka, a ta bluzka!!! ach,
          szkoda,ze nie ma podane, gdzie kupiona, ... pozdrawiam ...
    • kaamilka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 12:08
      A Ty jakąś ankietę robisz, że zadajesz to pytanie już na dwóch forach?! Moją
      opinię już znasz...
    • Gość: bajka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: 195.47.201.* 19.04.05, 12:13
      Tak - wdzięk, naturalność, ładne włosy, długie rzęsy. No, czyli może być.
    • Gość: lisek Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 12:14
      Owszem, bardzo. I - zdaje się - ma poukładane w głowie. Najlepsze połączenie.
    • mejbi Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 12:18
      Tak
    • Gość: klara Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.4web.pl 19.04.05, 12:21
      Tak. Bardzo ładne oczy i bardzo ładne wosy, przede wszystkim:) I w ogóle
      sprawia wrażenia miłej osoby:)
      • Gość: adamiec Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.04.05, 12:22
        nieeeee, jest brzydka, ma krótki i niekształtny nos, okropne włosy i krótkie
        nogi ;-)
        • hopik Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 12:28
          śliczna naturalna dziewczyna
          • agab3388 Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 12:32
            ladna, z fajna figura ale nie podoba mi sie fryzura
    • Gość: mika Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:37
      urocza
    • Gość: kamka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.chello.pl 19.04.05, 12:43
      mysle, ze nie dosc ze jest ladna to jest jeszcze w niej cos takiego co od razu
      wzbudza sympatie, sa ladne dziewczyny ktore np wydaja sie malo sympatyczne i
      wyniosle a jej sie poprostu nie da nie lubic
      • Gość: eve Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:54
        Ładna dziewczyna: super fryzurka(też bym chciała mieć takie włosy...), piękne
        oczy i rzęsy - to mi się rzuciło w oczy, a nie mierzę tak lasek od stóp do głow,
        wolę facetów :-))),a poza tym bardzo sympatyczna i naturalna.
        • Gość: XXX Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:01
          A WIDZIELIŚCIE JAK SUPER WYGLADA NA OKŁADCE NOWEGO COSMOPOLITAN??
          • Gość: miska Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:12
            Oczywiscie że mi sie podoba!Ma śliczną urodę i naturalny wdzięk!
    • 18lipcowa Ładna 19.04.05, 13:29
      Gość portalu: piotrek napisał(a):

> jak w temacie
    • Gość: virtuallady Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.rev.vline.pl 19.04.05, 14:33
      Ładna, nieprzerysowana, kobieca.
      Podoba mi się. Za to mojemu tacie zupełnie nie pasuje jej uroda.
    • Gość: aga Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.chello.pl 19.04.05, 15:08
      zapytałam mojego chłopaka, wysmiał mnie. Powiedział, że to kolejna co podoba
      się dziewczynom a na facetów nie działa zupełnie. Mi się nawet podoba, chociaz
      ja na jej miejscu zrzuciłabym z 5 kilo ( na swoim miejscu pracuje nad innymi
      rzeczami)
      • Gość: aga Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.chello.pl 19.04.05, 15:10
        a dodał jescze, że kiepska figura i beznadziejne włosy. Rosati mu się bardziej
        podobała, ale widzielismy ja na zywo i mu przeszło
        • zielona_cytrynka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 18:08
          Gość portalu: aga napisał(a):

> a dodał jescze, że kiepska figura i beznadziejne włosy. Rosati mu się
          bardziej
          > podobała, ale widzielismy ja na zywo i mu przeszło
          A czy ktoś widział Rossati w reklamie szamponów ma ewidentne wąchy pod nosem ;)
          • Gość: aga Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.chello.pl 22.04.05, 12:20
            nie, widzielismy ja na ulicy, ma strrrrrrasznie duza głowę (naprawdę)
      • kaamilka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 15:10
        W którym miejscu jest ona za gruba? Jest śliczna, kobieca...
        • Gość: selena Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.04.05, 15:17
          owszem,moze jak na dzisiejsze standardy jest nieco za pulchna,ale ma
          ladna,sympatyczna buzie,szczery usmiech i ogolnie sprawia mile wrazenie.na
          pewno sto razy wole ja niz kurduplowata Rosati z wytapirowana glowa,nadeta mina
          i pokrzywiona figurka.
          • Gość: kamka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.chello.pl 19.04.05, 15:26
            no wlasnie Kasia to naturalnosc i wdziek, jesli chodzi o jej pulchnosc to
            ostatnio chyba sporo schudla... ale moim zdaniem jej figurka jest ok, nie jest
            ani wychudzona ani gruba, jest kobieca; Weronika natomiast reprezentuje ten
            drugi typ dziewczyn niby atrakcyjna ale jaks taka nienaturalna, wyniosla...(hmm
            niektorzy faceci rzeczywiscie to lubia) nie chce jej negatywnie oceniac bo jej
            nie znam, ale nie wzbudza mojej sympatii tak jak Kasia Cichopek
            • Gość: julita30 jest na pewno ładna..ale A.Mucha i tak ładniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:54
          • Gość: Klara Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.4web.pl 19.04.05, 15:29
            Jak na dzisiejsze standarty to uśmiechać też się nie wolno:))))))Widział kto na
            pokazie usmiechniętą modelkę??? Wszystkie mają miny, jakby lunatykowały, albo
            miały zamiar wsadzić komuś nóż pod żebra:)

A opinia jednego chopaka, nie swiadczy o opinii mężczyzn, bo u mnie w domu
            akurat ona się bardzo podoba płci męskiej:)
            • charade Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 15:56
              Eeeeeee... taka plain jane. Ale sympatyczna, to fakt :)
        • Gość: aga Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.chello.pl 20.04.05, 11:07
          moim zdaniem w kazdym, był kiedys odcinek "na plaży" w kostiumie prezentowała
          niezłe schaby na udach i biodrach i cellulit (równiez na bicepsi- jaaaaahhh)
          niewidze w tym nc złego, sama mam cellulit i podziwiam ze pokazała białe
          cellulitowe cielsko bez zadnych kompleksow
          Jedyne co mi się w niej podoba to rzęsy
          • carmen007 jest bardzo ładna 26.04.05, 20:48
            bardzo podobają mi się baby's face,ma bardzo ładną buzię, pomimo iż ciało moze
            do najpiękniejszych nie należy, ale to na twarz najpierw zwraca się uwagę
    • landrynka8 Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 16:32
      Sympatyczna dziewczyna i napewno niektórym będzie sie podobać. Taka dziewczyna
      z sąsiedztwa. W moim guscie ona nie jest.
      • Gość: Aknee Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.04.05, 16:41
        Sliczna dziewczyna, a takze... cierpliwa i wytrwala, bo zeby stale Mroczka w
        tej szarej pizamce ogladac, to doprawdy trzeba miec niezwykla osobowosc ;)
        • nakarm_nutrie Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 17:48
          Aknee, boska odpowiedź! Jesteś moją idolką :D

A Cichopek - bardzo mi się podoba.
          • Gość: Aknee Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.04.05, 18:04
            :) napisalam to, co czuje :)
    • Gość: kk ???? IP: *.jci.com 19.04.05, 18:13
      chyba zyskuje przy blizszym poznaniu, albo mi jakas inna wyrzuca na Google-
      Grafika, bo ta ktore widze jest... brzydka! :(

grubawa, oczy z kacikami opadajacymi w dol, czego nie znosze, no i te wlosy
      ciotki-klotki. do tego ubrania dla czterdziestolatki... koszmar.

a juz myslama ze jakas fajna babke zobacze :(

sorry, no po prostu nie moge sie przekonac.
    • coralin Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 19:09
      Tak. Kobieca, pełna wdzięku, uroku. Nie "przestylizowana" (nie ma
      wyprostowanych włosów, choć to "trendy")
      • Gość: Mendosita Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 84.205.176.* 19.04.05, 22:06
        Nie ma wyprostowanych wlosow- lecz odwrotnie. Te loki nie sa "jej", naturalne.
        czytalam z nia wywiad jakies dwa lata temu i mowila, ze malo ludzi ja
        rozpoznaje na ulicy, bo ma proste wlosy :)

PS. Podoba mi sie bardzo!
        • Gość: Milka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 23:08
          Chodzilam z Kasią do szkoly podstawowej i gwarantuje ze wlosy miala od zawsze
          krecone, jak najbardziej naturalne :) a poza tym to jej wyglad prawie wcale sie
          nie zmienil, nadal jest bardzo dziewczeca...
    • Gość: Sebastian Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.05, 19:26
      Kasia jest śliczną, naturalną, pełną wdzięku dziewczyną o pięknym biuście.
      Bardzo się wyróżnia na tle tych przestylizowanych "trędi" dziołch typu W.
      Rosati. Figurę ma extra, bardzo kobiecą ( nie jak androgeniczny wieszak bez
      bioder i biustu).
      • Gość: francuzeczka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:33
        bardzo ladna dziewczyna.
        • Gość: poli Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:52
          Obejrzyjcie ja w cosmo fajnie ja tam zrobili

Mojemu koledze ona bardzo sie podoba:D
      • Gość: karola Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.05, 20:58
        nie ma extra figury. jest niekształtna i pulchna
        • coralin Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 21:07
          Owszem szczupła nie jest , ale daj prawo do wyrazenia komuś swojego zdania. Ja
          czytuję na tym forum peany o ćwiczeniach Weidera czy jakos tak, które na pewno
          nie sa na zgrabną sylwetkę.Bo są to ćwczenia na męskie brzuchy:) Kanony urody
          zmieniaja się , ale różnica między biodrami a talią u kobiety powinna być .
          Większość dziewczyn chodzacych po polskich ulicach jest jak to
          napisałaś "niekształtnych"( maleńka różnica między talia i biodrami). Cichopek
          jest może i pulchna, ale kształtna bardzo.
          • Gość: aga Coralin...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:21
            Sorry Coralin..ale jęsli twierdzisz że Ona nie jest szczupła-to myslę że coś
            jest z toba nie w porządku, lub masz debilny wypaczony gust.Zresztą czytam na
            forum rózne twoje wypowiedzi, gdzie sa przeważnie peany na czesc twojej
            atrakcyjnosci;-))))Jestes dziwna.....
            • coralin Re: Aga 19.04.05, 21:33
              Gość portalu: aga napisał(a):

> Jestes dziwna.....

Uhmmm, zgadzam się. I nie zniżam się na przykład poniżej pewnego poziomu
              dyskusji.
              To jest rozmowa o Cichopek (której chudą nie można nazwać, ale zgrabną ,
              kobiecą owszem- to obraza?). Jeśli chcesz pomówić o mnie zapraszam na priv lub
              proszę o wpis w wątku, w którym piszę o sobie.
              • Gość: Aga Coralin-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 07:07
                twoja osoba naprawdę mało mnie interesuje ,abym miała wyszukiwac wątki o tobie
                SPECJALMIE;-0,,anallizowac itp...;-))
            • charade Re: Coralin...................... 19.04.05, 21:34
              Do Agi - to ja poproszę jakieś przykłady wypowiedzi Coralin, które zawierają
              peany na cześć jej atrakcyjności.
              • coralin Re: Charade 19.04.05, 21:39
                Ostatnio chyba wpisałam się w jakiś wątkach o tych ćwiczeniach na brzuch i
                przemyciłam przy okazji info o mojej talii:) Aga haka będzie miała na bank:)
                • Gość: Aga Re: Charade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 07:14
                  Coralin-dośc już!!To co ty tam sobie piszesz -to twoja sprawa.I to że piszesz
                  jaka jesteś super-to tylko twoje pisanie, ale owszem pisz na zdrowie.Dla
                  mnie ,masz charakter cnotki-niewyjebki(były tez watki o twoich ciuchach, o
                  ciotkowatych torebkach które osisz i inne..)Pozatym brak ci "jaj",jestes
                  mdła.Nie wiem jak w realu, ale na forum robisz takie wrażenie.
                • Gość: Aga Coralin- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 07:17
                  A co do talii-to myslisz że tylko ty ją masz:-))))???hehehehe.
                  Ja tez moge pochwalić się talia-i8 powiem ci że duża róznica m-dzy biodrami a
                  tallia nawet mi przeszkadza-np nie pasuja mi wszystkie modele spodni.I wole
                  typowo chłopięcą figurkę-tak już mam ;-))Tak więc ty,ze swoją talia hehehe nie
                  przypadłabyś mi doo gustu w ogóle.
              • Gość: aGA Re: Coralin...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 07:10
                Aty co??Stajesz w obrobie kolazanki w innego forum??;-))Słuchaj, coralin CZESTO
                mimochodem to podkkresla i nie udawaj głupiej że nie zauwazyła.s .Oczywiście
                coralin nigdy nie pisze wprost-np jestem zaj....laska!!!,ale tak keci i kluczy
                że wiadomo o co chodzi.Aż czasami naprawde zastanawiam sie jak wyglada:-))
                heheh.A przykładów podawac ci nie będę -wybacz-ale mam ciekawsze zajęcia niż
                wyszukiwanie ci watków o coralin:-)))
                • charade do Agi 20.04.05, 09:40
                  Spadaj trollu.
    • Gość: katinka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:51
      Pełna wdzięku, zgrabniutka - ma wszystko na swoim miejscu, dziewczyna :)
    • Gość: jagoda Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 19.04.05, 20:21
      toż to herezje co tu czytam... figura?!? jaka figura?!? przecież ta dziewczyna
      jest najzwyczajniej gruba! pulchna! beczka! sympatyczna, ładna całkiem, a i
      owszem.. ale żeby odrazu że ma ładną figure? mopim zdaniem jest po prostu
      gruba....
      • Gość: karola Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.05, 21:00
        dokładnie!!! w pełni popieram
        • charade Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 21:09
          Przesadzacie dziewczyny, grubej chyba nie widziałyście na oczy. Cichopek jest,
          jak to się mówi, apetyczna :)
          • Gość: jasna Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:43
            Jesli dla Was ona jest gruba to ja nie chce zobaczyć waszych fizjonomi... :/
      • Gość: pawlo Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:43
        Dla mnie ideal kobiecosci, poprostu super laseczka a do tego naturalna i bardzo
        sympatyczna, takiej dziewczyny szukam...
    • wessna Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 19.04.05, 21:57
      ładną ma oprawę oczu, brwi... ale reszta, hm nie jest w moi typie:) troszkę
      pyzucha taka
    • klamczucha3 Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 10:11
      Podoba sie.Jest naturalna,pelna wdzieku i osobistego uroku.
      nigdy nie zgodze sie z tym,ze jest gruba.Jest po prostu kobieca i niech
      absolutnie sie nie odchudza bo bedzie przypominac te wszystkie
      anemiczne,wychyodle wiszaki bez wyrazu!
      • Gość: kicia Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.05, 15:38
        czemu wszyscy piszecie o wieszakach? ja w ogóle takich dziewczyn nie widuje,
        wydaje mi sie że przesadzacie i macie kompleksy. pocieszacie się że jest ktoś
        znany kto jest grubszy od was...śmieszne to
    • landrynka8 Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 10:48
      Gusty męskie a kobiece różnią się. Nie to co podoba sie kobietom podoba się
      równocześnie mężczyznom.
      • Gość: agata Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:08
        naiwne...zgadnijcie kto może być autorką tego pytania???
        hmmm....może sama zainteresowana???
        • chihiro2 Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 12:16
          Nawet jesli, to co? Jakbym byla znana, moze tez bym zadala na forum takie
          pytanie... Jestem przekonana, ze odpowiedzi sa szczere, i nic z nich nie
          wynika. jednym sie podoba, innym nie. Ot i tyle.
    • Gość: M :) no raczej :) IP: *.pkp.wroc.pl 20.04.05, 16:25
      Twarz spoko, sympatyczna :) wlosy, oczy, rzęsy itd. są super, ale powinna
      troche schudnąć :(. Oczywiście nie za dużo, żeby jej te ladne, krągłe piersi
      nie za bardzo zmalały :)))))ogólnie robi pozytywne wrazenie i dobrze, że nie
      robi sie na gwiazde, za duzo juz takich :/. POZDRAWIAM :))))))))))
      • Gość: Aga Re: no raczej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:42
        jestes nienormalna-zobacz ja w najnowszym Cosmo-przecież ona jest chuda!!Masz
        żle w głowie i spaczony gust twierdzac że ona powinna schudnąć.Ty natomiast
        powinnas wybrac sie do psychiatry bo jestes nienormalna.
        • Gość: jagoda Re: no raczej :) IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 20.04.05, 17:15
          Nie jest szczupla:/ moze gruba tez nie, przesadzilam, ale szczupla ani normalna
          nie jest. moze takie wrazenie poteguje jej duzy biust i oczy.. hmm.. tak
          jakby "zapadniete w ten tluszcz". rozumiecie? rzesy(bardzo ladne skadinad)
          opieraja jej sie o tluszczyk.. ale ogolnie fajna dziewczyna:) baaardzo
          symaptyczna no i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie jej chudszej czy tez
          chudej. nie pasowalo by to do niej:) taka jaka jest jest git:D
        • Gość: x Re: no raczej :) IP: *.pkp.wroc.pl 20.04.05, 19:24
          nie ma to jak kultura i nie denerowanie sie glupotami :) pozdrawiam cie mocno ;)
    • Gość: nuin Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:49
      Ma ładną buzię, ale figurę fatalną, przydałoby się jej zrzucic z 10 kilo.
      • kaamilka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 17:55
        A Ty się puknij w główkę! Ale to już!
        • Gość: nuin Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:01
          Dlatego, że stwierdziłem, ze nie jest szczupla (bo nie jest)? :)))
          • kaamilka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 18:07
            Nie, dlatego, że powiedziałeś, że ma schudnąć 10kg!!! Mocno się puknij! Albo
            idź do łóżka z miotłą albo grabiami jak Ci się takie panny podobają!
            Przepraszam, że się unoszę, ale szlag jaśnisty mnie trafia, jak słyszę takie
            dyrdymały! Oczywiście z tym łóżkiem to przenośnia, żebyś się do tego nie
            doczepił, że np. ja o seksie, albo coś tam...
            • Gość: nuin Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:10
              A ja nie mogę z dziewczyn, które oburzają się, jak ktoś powie o dziewczynie, że
              powinna schudnąć. No cóż, mnie pączusie nie kręcą, wolę szczupłe - dla
              niektórych to miotła i grabie jak tłuszcz się nie wylewa.
              • kaamilka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 18:12
                A pokaż mi, gdzie jej się tłuszcz wylewa!!! Czy Ty wiesz ile to jest 10
                kg?!?!?! Juz nie mam siły... Ona nie jest pączusiem!
                • Gość: nuin Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:15
                  Ok, może z tymi 10 kg przesadzilem, ale panna ma trochę za dużo ciałka i
                  niestety jest pączusiem. Czy trzeba ważtyć 100 kilo żeby być uznaną za pulchną?
                  • kaamilka Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 18:19
                    Nie, nie trzeba ważyć 100kg. Ale widziałeś zdjęcia w ostanim Cosmo? Owszem,
                    kiedyś faktycznie było jej "więcej", ale teraz wygląda ślicznie, schudła i to
                    znacznie. Spórz, proszę, na jej aktualne zdjęcia.
                    • Gość: nuin Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:46
                      Ok, ale te zjęcia w kolorowych magazynach są maksymalnie przerabiane i rzadko
                      kiedy mają wiele wspólnego z rzeczywistością.
                    • spiffy Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 19:24
                      uwazam ze jest ok, aczkolwiek nic specjalnego. a co do aktualnych zdjec to
                      coz... poznalam dosc dawno mozliwosci jakie daje photoshop i szczerrze mowiac
                      nie wierze juz w ani jedno zdjecie w magazynach, tym bardziej te okladkowe.
                      cwicze swoje umiejetnosci na roznych zdjeciach i naprawde jestem w szoku co
                      mozna zrobic. a wyszczuplenie talii czy calego ciala to jedna z najprostszych
                      rzeczy...
                      • charade Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 20.04.05, 22:39
                        Werdykt mojego chłopaka:

Ładna, przesympatyczna dziewczyna, nie pozuje na gwiadzę, jest naturalna
                        (widział w tv jakiś wywiad z nią, czy coś w tym rodzaju). Na moje pytanie, jak
                        mu się podoba jej figura (pokazałam jej zdjęcia w foksalu), powiedział, że jest
                        w porządku, taka jaka ma być. Hmmm.

Natomiast, jeśli chodzi o te przestylizowane i wyfotoszopione zdjęcia na
                        okładkach, to nigdy nie byłam nimi zachwycona. Przecież to zero naturalności i
                        zero prawdy. Nie wiem po jaką cholerę z uporem maniaka poprawiają te zdjęcia
                        komputerowo, jak i tak wszyscy wiedzą, że to pic na wodę. Prawda wychodzi na
                        jaw przy byle okazji, kiedy się widzi osobe z okładki poza tą okładką.
                        • Gość: rh+ Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 21:00
                          nie podoba mi się ona...taka pyza, a aktorka z niej żadna.ostatnio pokazuje się na wszystkich możliwych bankietach i gości na wszystkich możliwych okładkach, zupełnie jak panna rosati... niestety trzeba się pogodzić, że w tym kraju kariery robią miernoty i przeciętniaki
                          • Gość: Ania Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 21:53
                            Kasię znam osobiście ze szkoły. Jest naturalna, nie zadziera nosa i zawsze
                            ładnie wygląda. W rzeczywistości jest trochę szczuplejsza.
    • balbina_alexandra Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? 21.04.05, 22:11
      Widzę że jestem zupełnie nie na czasie :( wchodzę na forum i nie wiem o kim
      mowa - oto czym się kończy nieoglądanie telewizji! Zrobiłam szybki research
      przez google, podpytałam siostrę.
      Myślę że to ładna dziewczyna. Ma miłą buzię, ładną figurę, piekne włosy. Ładna.
      Ale dość zwyczajna :)
    • Gość: nina Re: podoba wam sie Katarzyna Cichopek?? IP: *.crowley.pl 22.04.05, 11:01
      Nie, mała, gruba, płaska twarz, pucia pierwsza klasa, zero szlachtnych rysów.
      Pyza z polskich dróg!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka