Gość: Amanda IP: *.oho.com.pl 26.06.02, 11:28 Czy ktoś z Was używał tego specyfiku? Czy warto go kupić? Czy rzeczywiście upiększa i daje jakieś widoczne rezultaty? Będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mela Re: Beauty Flash Balm-Clarins IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 16:48 Trzeba uważać przy nakładaniu tego specyfiku, nie wcierać jak kremu, raczej położyć na twarzy. Wiem, że to dziwnie brzmi, ale gdy niechcący się przejedzie dłonią po twarzy już po nałożeniu, to kosmetyk się bezsensownie wióruje. Trzeba też delikatnie nakładać podkład po aplikacji tego balsamu. Dobrze wygląda skóra po nałożeniu, nawet bez podkladu, ale mnie denerwuje, że tak uważnie należy nakładać. Nie kupiłabym drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: Beauty Flash Balm-Clarins IP: *.oho.com.pl 27.06.02, 09:46 dziękuję Ci bardzo za dopowiedz. Prawdę mówiąc spodziewałam się po tej maseczce czegoś innego. Myślałam że ślicznie przygotuje mi twarz do makijażu ( ślubnego), wygładzi rysy i drobne defekty twarzy. Napisz mi jeszcze , proszę czy makijaż rzeczywiście wygląda tak bardziej "świetliście" i czy jest bardziej trwały? A znasz może jakiś inny kosmetyk o podobnym działaniu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Beauty Flash Balm-Clarins IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 11:37 Nie zauważyłam jakiejś porywającej świetlistości po nałożeniu Beauty Flash Balm, ale faktycznie trochę napina skórę. Wg mnie nie warto.U mnie dobrze się sprawdziły ampułki Biothermu, ale zapomniałam nazwę. Są trzy czy cztery w opakowaniu i naprawdę napinają skórę. Myślę, że jak zapytasz w perfumerii, będą wiedzieli o co chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś