Dodaj do ulubionych

Beauty Flash Balm-Clarins

IP: *.oho.com.pl 26.06.02, 11:28
Czy ktoś z Was używał tego specyfiku? Czy warto go kupić? Czy rzeczywiście
upiększa i daje jakieś widoczne rezultaty? Będę wdzięczna za opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Mela Re: Beauty Flash Balm-Clarins IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 16:48
      Trzeba uważać przy nakładaniu tego specyfiku, nie wcierać jak kremu, raczej
      położyć na twarzy. Wiem, że to dziwnie brzmi, ale gdy niechcący się przejedzie
      dłonią po twarzy już po nałożeniu, to kosmetyk się bezsensownie wióruje. Trzeba
      też delikatnie nakładać podkład po aplikacji tego balsamu. Dobrze wygląda skóra
      po nałożeniu, nawet bez podkladu, ale mnie denerwuje, że tak uważnie należy
      nakładać. Nie kupiłabym drugi raz.
      • Gość: Amanda Re: Beauty Flash Balm-Clarins IP: *.oho.com.pl 27.06.02, 09:46
        dziękuję Ci bardzo za dopowiedz. Prawdę mówiąc spodziewałam się po tej maseczce
        czegoś innego. Myślałam że ślicznie przygotuje mi twarz do makijażu (
        ślubnego), wygładzi rysy i drobne defekty twarzy. Napisz mi jeszcze , proszę
        czy makijaż rzeczywiście wygląda tak bardziej "świetliście" i czy jest bardziej
        trwały?
        A znasz może jakiś inny kosmetyk o podobnym działaniu?
        Pozdrawiam
        • Gość: Mela Re: Beauty Flash Balm-Clarins IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 11:37
          Nie zauważyłam jakiejś porywającej świetlistości po nałożeniu Beauty Flash
          Balm, ale faktycznie trochę napina skórę. Wg mnie nie warto.U mnie dobrze się
          sprawdziły ampułki Biothermu, ale zapomniałam nazwę. Są trzy czy cztery w
          opakowaniu i naprawdę napinają skórę. Myślę, że jak zapytasz w perfumerii, będą
          wiedzieli o co chodzi.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka