Dodaj do ulubionych

Prezent -obrona

IP: *.chello.pl 19.04.05, 23:31
Sorki za poprzedni post,za szybko wysłałam
Witam Was nocną porą ;)
Przepraszam, że mój temat nie dotyczy kosmetyków, ale poproszę Was o pomoc.
Siedzę i myślę, główkuję i nic nie przychodzi mi do głowy:(
Mój facet niedługo się broni i chciałabym mu coś dać, ale zupełnie nie wiem
co, ani kosmetyki, ani ciuchy nie pasują(łańcuszek ma). U mnie dziewczyny
dostawały kwiaty, maskotki, złote wisiorki,bransoletki, a chłopakowi co?
kwiaty? nie bardzo.
Bardzo proszę doradźcie mi bo zaczynam się już stresować tym, że nic nie mam
i samą obroną:( Pozdrawiam serdecznie Anka

Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Prezent -obrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:53
      Dziewczyny poradźcie :O
      • Gość: aga Re: Prezent -obrona IP: *.chello.pl 20.04.05, 11:04
        Jeśli to typ "poważny" to pióro z wygrawerowaną dedykacją typu "dla
        magistra..." jeśli to typ inny to może jakas odpowiednia maskotka albo koszulka
        z napisem MAGISTER (użyje jej tylko raz ale miło odnieść słowo "magister" do
        siebie)
        • Gość: Anka Re: Prezent -obrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:43
          Dzięki Aga
          Pióro zdecydowanie za poważne;) A to będzie pan Inżynier;)(ale wielkiej różnicy
          nie ma stres taki sam:)
          W ostateczności kupię jakąś fajną maskotkę
          Pozdrawiam
          • verhextekw Re: Prezent -obrona 20.04.05, 13:16
            Ja swojemu, też zresztą inżynierowi, kupiłam eleganckie piuro i ołówek
            mechaniczny (architekt, uznałam, że do projektów bardziej się nada ołówek niż
            długopis), ale bez grawerowania na nim czegoś - nie wiadomo, jak inni to
            odbiorą. Co do maskotek to mam wątpliwości - facet 25 lat ma dostać misia? I co
            on z nim zrobi? Przecież nie posadzi sobie na łóżku? Maskotka wydaje mi się
            prezentem typu "Daję-to-co chciałabym-dostać-nie myśląc-o-tym-co-lubi-
            obdarowany"
            • monia76 Re: Prezent -obrona 20.04.05, 13:39
              zgadzam sie z przedmowczynia. wg mnie maskotka odpada zupelnie. w koncu
              obdarowany nie jest 6-cio letnim chlopcem, a wchodzacym w dorosle zycie
              chlopem ;-))) pioro to b. fajny pomysl. jako wyjscie awaryjne proponuje jakas
              ksiazke (moze porzadny album albo slownik tematyczny, ktory moze mu sie przydac
              w pracy)
    • naila Re: Prezent -obrona 20.04.05, 14:10
      Pieczątkę z tytułem, imieniem i nazwiskiem.
      Teraz robią takie fajne pieczątki... np. tu: www.arkom.pl/pieczatki/
      :)
      Ja jak zdałam, to sobie od razu taką zrobiłam. To będzie pamiątka i na dodatek
      będzie kojarzyła się odpowiednio z sytuacją!
      • Gość: Anka Re: Do Naili IP: *.chello.pl 20.04.05, 21:51
        Naila nio masz super pomysł, dla mnie bomba:) Jutro rano lecę zrobić taką
        pieczątkę-genialne:)taki drobiazg, ale będzie w szoku:)dzięki dzięki dzięki:)))
        Pieczątki nie posiada, to będzie miał i od razu z tytułem. A co do wieku to my
        już po 28lat mamy;)
        A pióro Parkera z ołówkiem dostał już od mojego ojca rok temu i leży w
        szufladzie:(
        Wszystkim dziewczynom bardzo dziękuję za propozycję:)jesteście kochane:)
        Pozdrawiam Anka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka