plstokrotka 20.04.05, 11:43 Witam wszystkich i zwracam sie z takim pytaniem ,czy moze ktos polecic naprawde dobra "tipsiarke" na terenie warszawy ,bede bardzo wdzieczna za wszelkie info .wawstokrotka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucy Re: tipsy w warszawie IP: 62.29.138.* 22.04.05, 11:52 Tipsy nosze od roku, wiec mam juz jako takie doswiadczenie. Bylam w sumie u 4 roznych manicurzystek jednak od kilku miesiecy korzystam tylko i wylacznie z uslug Pani Moniki Staniec, ktora pracuje w salonie Heder na Pradze Poludnie. Ceny sa umiarkowane - chyba standard rynkowy (uzupelnienie 80 zl, manicure 40). Na prawde Pani Monika jest rewelacyjna, nigdy nie mialam zadnych zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: tipsy w warszawie IP: *.crowley.pl 22.04.05, 12:08 mam tipsy od pół roku, bardzo zadowolona pani Ania mi je uzupełnia , podpiłowuje, maluje, zdobi, także inna pielęgnacja rączek i nózek...... ceny chyba bardzo umiarkowane , podaje tel.22/614 41 61 na Bródnie Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia12 Re: tipsy w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:12 Ja wypróbowałam salon w Centrum, a ul. Wilczej 11 (622 53 53)- Studio Wilcza, jak p. Agnieszka zrobiła mi tipsy żelowe - to połowa moich koleżanek do niej się wybrała. Godna polecenia i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś