Dodaj do ulubionych

JAK SCHUDNĄĆ???? :(((((

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:05
Zdaję sobie sprawę, że podobne wątki to codzienność na tym forum, ale proszę
Was o konkretne rady; jak schudnąć ok. 5 kg w jak najkrótszym czasie?
Od tego zależy chyba moja praca...:(
Proszę, pomóżcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: SIs Re: JAK SCHUDNĄĆ???? :((((( IP: *.rwe.com 21.04.05, 15:09
      Dużo białka (gotowane, mięso, ryby, twaróg) warzywa i owoce, zero chleba,
      makaronu, ryżu, kasz oraz soków, coli itp. Mi po tym w mig waga spada.
    • lidka1985 Re: JAK SCHUDNĄĆ???? :((((( 21.04.05, 17:31
      Najlepiej jedz przez kilka dni same owoce i warzywa i pij swiezo wycisniety sok
      z marchwi. Nie dosc, ze schudniesz to poprawi Ci sie wyglad i bedziesz miala
      promienna, gladka cere.
    • Gość: kk Re: JAK SCHUDNĄĆ???? :((((( IP: *.jci.com 21.04.05, 17:38
      codziennie 500kcal mniej niz wynosi zapotrzebowanie dzienne
      do tego godzina ruchu

wieksze ograniczenie kalorii i zero aktywnosci fizycznej sprawia ze bardzo
      szybko organizm przestawi sie na oszczedzanie - bedzie Ci zimno, apatia,
      sennosc i inne takie zeby zuzyc jak najmniej kalorii... przez ta 'madrosc'
      organizmu nawet jak bdzie sz jadla b. malo to niewiele pomoze
      • martaant Dieta South Beach!!! 21.04.05, 20:11
        Lalka przede wszystkim nie jedz owoców! nie pij soków słodzonych (owocowych)!,
        nie jedz marchewki(ma duzo cukru)!, nie jedz chleba, ziemniaków, ryzu, makaronu
        i skocz na forum: Dieta South Beach. Ja schudłam przez dwa tygodnie 5 kg! I
        dalej chudnę!!!Dieta dzieli sie na 3 fazy I jest najgorsza, a póxniej jest ok.
        Trudno wytrzymać ale po dwóch tygodniach mozna wprowadzić owoce. Jedz chude
        mięsko i warzywka (oprócz marchewki, buraków, ziemniaków i kukurydzy bo mają
        wysoki IG)! Pozdrówki i schudniesz na 100%! Wpadnij na nasze forum to Ci
        pomogę ;-)
        • Gość: kasia Re: Dieta South Beach!!! IP: 212.122.214.* 21.04.05, 20:41
          A gdzie szukac tego forum?
          • Gość: martaant Re: Dieta South Beach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:56
            Na forum gazeta.pl
            Fora prywatne-zdrowie-dieta-dieta south bech
            albo wpisz w wyszukiwarkę google: dieta south beach i pierwsze wyskoczy Ci to
            forum. Pozdrawiam i zapraszam
        • tacx Re: Dieta South Beach!!! 14.11.13, 11:02
          > Lalka przede wszystkim nie jedz owoców! nie pij soków słodzonych (owocowych)!,
          > nie jedz marchewki(ma duzo cukru)!, nie jedz chleba, ziemniaków, ryzu, makaronu
          >

najlepiej nic quźwa nie jesć... nie ruszac się i zahibernować.
          Nie ma chudniecia bez ruchu i wysiłku. Kupcie sobie jakikolwiek rower z przerzutkami, trenażer na tylne koło i oponę do tego. 60 min dziennie jazdy na tym to jakies 500kcal. Do tego ułożona dieta redukcyjna i to wszystko. Te wszystkie diety cuda - wianki o kant d..y rozbić jak ktoś nie chce ruszyc tyłka z fotela
    • dzieciuszek Re: rekk 07.11.13, 16:11
      sądzisz, że po 8 latach twoja rada pomogła, spamerze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka