Dodaj do ulubionych

Jak oceniacie różne perfumerie np Sephore??

IP: 213.230.130.* 21.04.05, 17:26
Myślę,że taki wątek się może przydać - raz, ze bedziemy wiedzieć gdzie jest
miło i przyjemnie a co najważniejsze gdzie jest pomocna a nie natrętna obsługa...
Napiszcie czy dostajecie przy zakupach próbki kremów, odżywek perfum itp -
tego każda perfumeria ma pełno ale zdaża sie bardzo często, że wszystko
zostaje rozdane między sobą i znajomymi...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • magdzie Wrocław 21.04.05, 17:31
      Sephora-jestem na tak (Wrocław Carrefour)
      Douglas (Wrocław-Galeria Dominikanska)
      Superpharm ( Wrocław, ul.Olawska, CH Bielany)
      wszedzie tam przy zakupie dostaje probki, moge liczyc na fachowa obsluge
      notabene kolorowki, zapachow, nowosci, badania cery etc.
      • Gość: Mango Re: Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:56
        I jeszcze Sephora w Geant.
    • Gość: Angela Do ann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 02:10
      Gość portalu: ann napisał(a):

Napiszcie czy dostajecie przy zakupach próbki kremów, odżywek perfum itp -
      > tego każda perfumeria ma pełno ale zdaża sie bardzo często, że wszystko
      > zostaje rozdane między sobą i znajomymi...
      > pozdrawiam

A jestes pewna ze jest tak jak napisalas??? Czy tylko tak gdybasz? Bo to co
      piszesz obraza wielu ludz.Ja pracuje w jednej z perfumerii i mozesz mi wierzyc
      albo nie,to juz twoja sprawa,ale pracownik nie ma prawa wyniesc zadnej probki!!!
      Owszem mozemy sobie raz na jakis czas zrobic probke z testera np.kremu do
      kapsulki lub zapachu do fiolki.Ale zadko z takiej mozliwosci korzystamy,gdyz
      wymaga to wpisania do zeszytu :kto,kiedy ,jaka probke sobie zrobil.Ale gotowych
      probek nie mamy prawa wyniesc ani sztuki!!!Sa kamery,przy wyjsciu mamy dokladne
      kontrole przez pracownika ochrony w obecnosci kierownika.A jakakolwiek proba
      kradziezy niesie za soba konsekwencje dyscyplinarnego zwolnienia z pracy.Ale po
      co ja to pisze i tak w to nikt nie uwierzy.Bo najprosciej wszystkich uznac za
      zlodziei i napisac ze sie tym dziela!!!!
      Pozdrawiam Angela(pracownik Sephory)
      • Gość: az Re: Do ann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 06:54
        to wytlumacz mi skąd np.na allegro takie ilości probek
        nie PODROBEK, a probek wlasnie
        chyba dystrybutor ich nie wystawia
        powiem ci,ze moja kolezanka kiedyś byla kierowniczką dużej perfumerii i powiem
        ci,ze nie musialam kupować NIC,mialam same nowe testery
        teraz wiem,ze to bylo nieuczciwe i wstydzę się tego,ale nikt mi nie powie,ze
        takie rzczy nie są wynoszone
        • Gość: Angela Re: Do ann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:39
          Gość portalu: az napisał(a):
          takie rzczy nie są wynoszone

Byc moze i sa nie mnie to wiedziec jak jest wszedzie .Perfumerii jest bardzo
          duzo.Nawet te male prywatne rowniez dostaja od dystrybutorow probki(a tam
          ochrony nie ma)Ponadtto perfumeriijest jeszcze Douglas,Marrionaud it..a tam nie
          wiem jak to wyglada.
          Nieuczciwi ludzie pracuja zreszta w kazdym zawodzie.Ja naswietlilam Ci tylko
          sprawe jak to wyglada w "mojej" Sephorze.Dla nieuczciwych osob nie ma w niej
          miejsa.Tak wiec uwierz ze nie wszyscy musza krasc.Niektorzy bardziej cenia
          sobie prace i niezszargana opinie na temat wlasnej osoby.
          Pozdrawiam Angela.
      • justa_79 Re: Do ann 25.04.05, 11:42
        Angela, to miło, że Ty nie wynosisz, ale ludzie są różni, np. mój znajomy
        dostaje próbki od swojej koleżanki z Sephory ;) czyli ta koleżanka na pewno
        zaopatruje samą siebie, rodzinę i znajomych. i na pewno nie ona jedna.
    • Gość: ja Re: Jak oceniacie różne perfumerie np Sephore?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:57
      moja znajoma pracuje w sephorze i mam pełno próbek, testerów i małych
      buteleczek perfum! za darmo[!!!] i nikt mi nie powie że wyniesienie czegoś z
      tamtąd [jak sie tam pracuje] jest niemożliwe!
      A co do obsługi w sephorze to zalezy własnie od dzieczyny! znam jedną co patrzy
      na wszystkich z góry jakby była nie wiadomo kim pracując tam... - smutne że
      ktos tak zadziera nosa!
      • Gość: Angela Re: Jak oceniacie różne perfumerie np Sephore?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:14
        Aha.OK, to widocznie tylko ja jestem taka dziwna ze nie wynosze.Pozdrawiam
        Angela.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka