Dodaj do ulubionych

ja chcę taaakie pasemka !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 22:01
Mam farbowane na czarno włosy. Marzą mi się takie pasemka. Dałabym wszystko,
żeby mieć takie !!!
www.joanna.pl/produkty/avangarde_contrast/contrast_blond.asp
Czy któraś z dziewczyn próbowała tej farby do pasemek ? Jak wyszło ?
A może polecicie coś innego ? Naprawdę mam już dość czarnych włosów !!! :((

Obserwuj wątek
    • v.i.k.k.a Re: ja chcę taaakie pasemka !!! 23.04.05, 22:15
      moja kumpela zrobiła sobie takie czerwoną henną:)
    • iwka901 Re: ja chcę taaakie pasemka !!! 24.04.05, 08:17
      Chodzi Ci o ten blond?
      Kupiłam to , żeby zrobic pasemka na rozjaśnionych już włosach. Wyszły żółte, a
      miały być platynowe. Więc nie wiem co wyjdzie na ciemnych włosach, skoro juz
      takie jasne brzydko rozjaśniło.
      • Gość: aaaaaaaaaa Re: ja chcę taaakie pasemka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 08:25
        Nie obraż się, ale te pasemka wydaja mi się wyjątkowo brzydkie,
        niegustowne,tandetne.Tragedia.
        • Gość: kaja Re: ja chcę taaakie pasemka !!! IP: *.icpnet.pl 24.04.05, 08:29
          oj zgadzam się z ta opinią-są beznadziejne:(
    • Gość: alika Re: ja chcę taaakie pasemka !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.05, 08:52
      Potwierdzam, niezbyt ładne. Poszukaj czegoś innego.
      • Gość: beata ja tez sie podpisuje...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:43
        • Gość: lilka Re: ja tez sie podpisuje...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:03
          dziwczynie sie podobaja to sie nie czepiajcie - jej sprawa... może idz do
          dobrego fryzjera, jak wytłumaczysz o co chodzi to może da rade takie stworzyć..
          • Gość: lilka tzn sie nie podpisuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:04
    • Gość: s Re: ja chcę taaakie pasemka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:52
      Nie wiem czym tu się zachwycać..te pasemka są tandetne.Lepiej idź do fryzjera
    • bzzzk Re: ja chcę taaakie pasemka !!! 24.04.05, 11:42
      wiesz, teraz już mi się takie nie podobają (ale to Twoje włosy więc dobierz to,
      w czym Ty będziesz się dobrze czuła), ale jakieś 2 czy 3 lata temu też mi się
      takie zamarzyły, koniecznie chciałam takie mieć, wolałam nie robić
      ekseprymentów w domu (co i Tobie polecam, jeśli już), więc poszłam do fryzjera.
      obeszłam tak kilku czy nawet kilkunastu i każdy mi mówił, że na farbowanych na
      czarno włosach bardzo ciężko otrzymać platynowy blond i jest o praktycznie
      niemożliwe, trzebaby rozjaśniać parę razy, a wtedy włosy mogą się bardzo
      zniszczyć, nawet pokruszyć po prostu. i najprawdopodobniej wyjdzie jakiś rudy.
      ale ja się uparłam i... rzeczywiście wyszedł taki ohydny pomarańczowy;) tzn.
      jak ktoś lubi, to ok. ale mnie akurat w rudym fatalnie i nie lubię tego koloru.
      więc generalnie nie polecam rozjaśniania włosów czarnych, chyba że chcesz np.
      brązowe albo czerwone, takie wyjdą. a poza tym jest taka metoda zagęszczania
      włosów, że przyczepia się tylko pasemka z włosów syntetycznych, wtedy można
      przyczepić każdy kolor:)
      pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka