Gość: kasia IP: 195.117.137.* 25.04.05, 10:15 Czy któraś z Was używała któregoś z podanych kremów? Jakie są Wasze opinie? Na wizażu czytałam, ale może ktoś wniesie nowe spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Complete Protection i Fluid Q10 Nivea Visage 25.04.05, 10:36 Complete Protection - wersja produkowana w PL jest jakby nieco cięższa w konsystencji od Niemieckiej. Obie nie powodują uczulenia; dobrze nawilżają i odżywiają. Zdarza się walkowanie kremu w przypadku nalożenia dwóch warstw kremu. Fluid q10 - zastosowałam dwa razy i spowodował on u mnie neisamowite ściagnięcie twarzy (normalna z tendencją do odwodnienia). Pojawiły się tezczerone kropeczki - czyżby sygnal uczulenia? Odpowiedz Link Zgłoś
greenhills Re: Complete Protection i Fluid Q10 Nivea Visage 25.04.05, 13:30 Complete Protection-uzywam od ok. 2 tygodni. Uwazam, ze zadna rewelacja, mialam nadzieje, ze bedzie 'lzejszy' i choc ciut lepiej nawilzal. Niezle sie wchlania, ale wiecej go nie kupie. Cere mam dosc ladna, tzn bez wiekszych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś