Dodaj do ulubionych

SZOK! Thalgo a próbki !

IP: *.pl 28.06.02, 12:28
wpadłam przed chwilą do salonu Thalgo na Wilczej w Wawie (blisko pracuję) żeby
zapytac się o herbatke przyspieszającą przemiane materii i przeciw
zatrzymywaniu wody w organiźmie. Zapytałam sie jeszcze o krem pod oczy, bo mi
się skończył i chciałam jakiś kupić.
Pani mi dała próbkę kremu pod oczy, ja mówię, ze fajnie, ale w zasadzie i tak
muszę kupic bo już nie mam. A ona na to, ze mi nie sprzeda, tylko da próbkę,
żebym sróbowala czy mnie nie uczuli i czy znam inne kosmetyki Thalgo. Nie, nie
znam. Więc pani zaopatrzyła mnie w 8 próbek róznych kremów w saszetkach i 6
próbek w tubkach.....byłam w szoku! taka ilość próbek w polskim salonie, bez
kupowania!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.se.com.pl 28.06.02, 13:41
      A ja przezyłam wczoraj szok pozytywny w Yves Rocher. Jest tam nowa seria silnie
      nawilżająca, kupiłam sobie tonik-mgłę (bo w sprayu, co uwielbiam) i pani sama z
      siebie dała mi 10 (słownie: dziesięć) próbek kremu:)))
      • Gość: agul Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 13:46
        Moze miala nadzieje ze to opiszesz:))) (w gazecie, ma sie rozumiec)
        • Gość: gAndzia Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.se.com.pl 28.06.02, 13:49
          ale przecież nie wiedziała, kim jestem (mysterious shopper:))
          • Gość: agul Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 14:13
            No wiem, taki zart, że może to się od razu rzuca w oczy bo mi też zawsze panie
            dają pełno próbek:)
      • jop Re: SZOK! Thalgo a próbki ! 28.06.02, 14:09
        Ja w ogóle musze wyrazić mój zachwyt i uznanie dla Yver Rocher. Nie są to może
        jakieś topowe kosmetyki, jeśli chodzi o serie pielęgnacyjne, ale jako
        kosmetyki "masowego rażenia", niedrogie, dla każdego i na codzień, to są super.
        No i wspaniałe serie kąpielowe. Nabyłam wczoraj peeling brzoskwiniowy, mniam,
        nacierałam się nim wczoraj apetycznie przy kąpieli, żel pod prysznic o zapachu
        lilii (akurat używam tej wody), i to za pół ceny, bo miałam ulotkę promocyjną, i
        jeszcze dostałam całą kupę próbek i żel różany. Trzydzieści kilka zet, a jaka
        radocha.

JoP
    • Gość: monias1 Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: 213.195.141.* 28.06.02, 14:21
      TITA
      Napisz czy ten krem pod oczy jest dobry!!!!!!
      • Gość: tita Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.pl 28.06.02, 14:32
        dzisiaj wyróbuje, jutro opisze lub w poniedziałek
        a w ogole wypróbuje reszte i opisze
        a dostałam:
        - krem ujędrnaijący do ciała
        - żel na zmęczone nogi
        - peeling do ciała
        - peeling do twarzy do cery delikatnej
        - mleczko do demakijazu do cery delikatnej
        - krem ochronny
        - nawilżający do skóry mieszanej
        - nawilżająco-rewitalizujący
        - witaminowy odzywczy
        - i pod oczki
        jest tego trochę...
        • Gość: gAndzia Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.se.com.pl 28.06.02, 14:33
          jejujej, chyba aż tam pójdę z ciekawości, czy i dla mnie będzie taka łaskawa,
          bo szczerze mówiąc firme z znam tylko z zabiegów w gabinecie, a nie miałam
          nigdy nic do domu:)
          • Gość: agul Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 14:34
            No wlasnie, gdzie ten salon?
            • Gość: tita Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.pl 28.06.02, 14:45
              na ul. Wilczej, niestety nie pamiętam jaki numer, ale ten odcinek Wilczej
              między Kruczą a Mokotowską.
              Może tylko ta pani była taka łaskawa, ale widziałam, że mają dwie szuflady
              pełne próbek.
              • Gość: agul Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 14:50
                To ja moze tez sie wybiore jak bede gdzies w poblizu:)
                • Gość: monias1 Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: 213.195.141.* 28.06.02, 15:10
                  z tego co wiem ten salon miesci sie na ulicy Wolniczej 5
                  • Gość: monias1 Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: 213.195.141.* 29.06.02, 12:14
                    Ojej przepraszam pomylilam ulice
                    oczywiscie na WILCZEJ 5
                    • Gość: tita Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 20:33
                      witajcie, melduję, że na razie wypróbowałam krem pod oczy i krem wiatminowy na
                      noc.
                      pod oczki ujdzie, szybko sie wchłania, ale na opakowaniu jest napisane "anti
                      age" a ja mam 26 lat więc może za wcześnie na takie kremiki. Wolę mój ulubiony
                      Hydra zen Lancoma.
                      A tem krem na noc można używac jak się nie mieszka z facetem bo pozostawia b.
                      błyszczącą i tłustą warstwę, poza tym można sobie rozciagnąć skórę przy
                      nakładaniu bo się cieżko rozprowadza.
                      To tyle w ramach korespondencji specjalnych z frontu próbkowego Thalgo.
                      • Gość: monias1 Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: 213.195.141.* 01.07.02, 09:08
                        TITA,
                        a czy ten krem pod oczy oprocz tego ze sie dobrze wchlania to niweluje drobne
                        zmarszczki i nie sciaga skory???????
                        • Gość: tita Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: *.pl 01.07.02, 09:39
                          czy niweluje drobne zmarszczki to nie wiem bo po pierwsze stosowałam go tylko
                          dwa dni a to za krótko, zeby coś powiedzieć, a poza tym nie mam drobnych
                          zmarszczek. Ale mimo troche lepkiej postaci b. szybko się wchłonał i po kilku
                          chwilach miałam wrażenie, ze się niczym nie posmarowałam.
                          Wole bardziej żelowe i nawilżające konsystencje.
                          Wydaje mi się, ze skoro jest napisane "anti age" na opakowaniu to raczej
                          powinien likwidowac zmarszczki
                          • Gość: monias1 Re: SZOK! Thalgo a próbki ! IP: 213.195.141.* 01.07.02, 10:00
                            dzieki za odpowiedz, ja niestety mam 27 lat i juz pierwsze drobne zmarchy pod
                            oczami wiec musze uzywac czegos mocniejszego albo bardzo nawilzajacego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka