Gość: Ula IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 21:56 badziew czy coś warta ta suszarka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitipel Re: "Pani domu" + suszarka 26.04.05, 08:33 raczej badziew, tak samo, jak Pani Domu zresztą. Suszareczka jest maleńka, składana, ideał na wyjazdy - gdyby tak jeszcze dmuchał, a nie chuchał, jak umierający, to by było całkiem OK. Odpowiedz Link Zgłoś
myszak123 Re: "Pani domu" + suszarka 26.04.05, 10:07 Nie wiem czy dobrze zrozumialam "pani domu" to jakas gazeta i tam jako "gratis" jest suszarka? jesli tak mozecie podac linka do strony pani domu i ile kosztuje gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: "Pani domu" + suszarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:13 Proszę o to samo co wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: "Pani domu" + suszarka IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 26.04.05, 11:55 Widzialam przed chwila w Empiku. Suszarka jest malenka - w pudelku niewiele wiekszym od mydelniczki. Na cene nie popatrzylam. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut "Pani domu" + PARASOLKA IP: 217.153.87.* 26.04.05, 12:08 suszarka chyba badziew ale za to ostatnio fajne parasoleczki byly, z "panią domu" za 8.90 a co, kupilam sobie granatową, tylko jeszcze deszczu nie bylo wiec nie wyprobowalam, moze sie nie rozpusci ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: "Pani domu" + suszarka IP: 82.160.7.* 26.04.05, 12:14 oł maj gad :) to chyba najbardziej hardcorowy dodatek do badziewiastych gazetek :P hihihih, ale się usmiałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina jeszcze troche to i mikser dadza... IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 26.04.05, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: "Pani domu" + suszarka 26.04.05, 13:28 Smiech smiechem, ale jade na weekend majowy i by mi sie przydala taka kieszonkowa suszarka :-))))moge ja potem nawet tam zostawic, ide na dół do kiosku obadać sprawe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: "Pani domu" + suszarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:44 Ciekawe, czy ta suszarka działa... Odpowiedz Link Zgłoś