Dodaj do ulubionych

perfumy o zapachu wanilli

IP: 193.151.48.* 25.04.05, 22:28
perfumy albo jakas woda perfumowana-w granicach 20-30 zl o zapachu wanilli,zn
amoze ktoras z was????bardzo prosze o info bo uwielbiam ten zapach.
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: perfumy o zapachu wanilli 25.04.05, 22:33
      Yves Rocher, ale ona chyba kosztuje coś koło 30- 40zł (ale to 100ml). tylko że
      ta wanilia jest taka specyficzna, nie każdemu pasuje. jakby ktoś znał jeszcze
      jakieś inne niedrogie, to też bym była tym zainteresowana:)
      pzdr.
      • Gość: winia Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.gorzow.mm.pl 25.04.05, 22:42
        "Vanila" Betty Barty, mozna dostac w sklepach sieci Douglas, ale ceny nie znam
        • Gość: gapa Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.cable.casema.nl 25.04.05, 22:51
          wanilia tez bardzo przebija z Hugo Boss Intense, w ogole zapach piekny
    • Gość: basiaplewik Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 07:40
      wody perfumowanej czy też toaletowej za tą cenę nie dostaniesz.
      proponuję też wodę waniliową yves rocher 39.90 za 100 ml
      fruttini spray do ciała wiśniowo waniliowy nie pamiętam ceny, ale poniżej 20 zł
      koleżanki też piszą na forum o nowej waniliowej serii avonu, ja nie przepadam
      za avonem, ale moze ci ię spodoba- spray do ciała i balsam- coś ok 10 zł za
      każdą rzecz.
    • Gość: Mendosita Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 84.205.176.* 26.04.05, 10:43
      Polecam Ci wodę toaletową marki Sephora- Vanille Gourmande. Jest to zapach
      czystej wanilii, bez żadnych domieszek. Jest przepiękny :) Kosztuje 16 zł za 10
      ml, bardzo długo utrzymuje się na skórze, popsikana rano jeszcze wieczorem
      czuję go na szyi. Polecam!
      • Gość: Zyga Re: perfumy o zapachu wanilli IP: 193.151.48.* 26.04.05, 13:43
        wlasnie mam ta linie z avonu waniliowo sojowa-jest powalajaco piekna!!! i
        bardzo dlugo sie utrzymuje-naprawde super tylko nei wiem czy jeszcze bedzie
        poznniej w katalogach-ale jesli bedzi to napewno kupie.
        • mangos Re: perfumy o zapachu wanilli 26.04.05, 14:02
          Ja też kupiłam próbnie avonowską , waniliową wodę ale wg .mnie jest bardzo nietrwała. Od kilku dni mam ponowny romans a Addictem Diora - możesz spróbować, czuć wanilię bardzo długo.
          • Gość: Maalajka Re: perfumy o zapachu wanilli IP: 62.29.152.* 26.04.05, 14:17
            Czesc :)

Widzę, że nie tylko ja jestem fanką wanili. Super ! ;)
            Sama chętnie poczytam o propozycjach waniliowych :)
            DZiewczyny piszcie co znacie wanilowego :))

NIedawno kupiłam (waniliową) :)) Lolite Lempicką - woda perfumowana, cena
            raczej nieza fajna :(
            Będzie CI ciężko znaleść coś za małe pieniądze, i raczej nic takiego Ci nie
            polecę. Jednak gdybyś się zdecydowała wydać większą kwote to polecam ci Lolitę.

kiEDYŚ PAMIĘTAM BYły taka woda toalet. Vanila Musk lub Vanilia Filds. NIestety
            od kilku lat ich nie ma na PL rynku - wycofano je! Szkoda, bo były prawdziwie
            vaniliowe, słodkawe. MNiam :))

.U.W.A.G.A. ! ! ! ! !
            - Woda perfumowana L. Lempickiej pachnie inaczej, OD WODY TOALETOWEJ L.L.

Woda perfumowana L. Lempickiej PACHNIE waniliowo
            i to chyba TO jest dominująca nuta tej wody perf. Lekko słodkawa...Fajna!!
            WODY TOALETOWA Lempickiej jest bardziej kwiatowa... mnie się nie podoba.
            • Gość: Angela Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:23
              Woda Sephory z lini Brown ,czysty zapach wanili,cena 62 zł.
      • Gość: Klara Do Mendosity IP: *.4web.pl 26.04.05, 14:59
        YYY...A czy mogłabyś jakiś link podrzucić, jak toto " Vanille Gourmande"
        wygląda?:))
    • Gość: Klara Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.4web.pl 26.04.05, 14:46
      Jestjeden zapach , który bezsprzecznie pachnie waniliowo, a jakoś nikt tego nie
      napisał:) Chanel,Allure:)
    • Gość: basiaplewik Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:12
      dużo perfum ma nutę wanili, te najbardziej waniliowe które znam to:
      hypnotic poison -dior
      dolce vita -dior
      lempicka
      addict
      angel i angel innocent
      casmir, wish -chopard
      sensations -jil sander
      ale to wszystko górno półkowe (czytaj: górnocenowe zapachy)
      z tych tańszych to:
      yves rocher "vanille bourbon"
      oriflame "believe"
      avon któraś z tych"alwaystomorrow"
      • Gość: Beata Re: perfumy o zapachu wanilli IP: 82.160.110.* 26.04.05, 16:06
        Tomorrow z Avonu pachnie wanilią:-)
        • Gość: azja Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 16:17
          Vanilia Fields mozna dostac w normalnych sklepach kosmetycznych w Kanadzie,
          ostatnio sie zastanawialam nad kupnem :-) popsikalam sobie na papierek do
          testowania i wzielam ze soba. Mam go juz od tygodnia i nadal pachnie!
          moze przez internet da sie gdzies zamowic...
          • Gość: Beata Re: perfumy o zapachu wanilli IP: 82.160.110.* 26.04.05, 17:59
            No własnie,kto wie gdzie można zamówic Vanilla Vields przez internet?Bo w
            sklepach w Polsce nie ma juz tego zapachu:-(A szkoda bo uwielbiam zapach
            wanilii i z wielką chęcia kupiłabym Vanilla Vields gdyby były w
            sprzedazy.Dlaczego wszystkie fajne zapachy tj Vanilla Vields tak szybko
            wycofuja ze sklepów:-(
            • Gość: Klara Re: perfumy o zapachu wanilli IP: *.4web.pl 26.04.05, 18:31
              Ja bym ci sugerowała "skumać się na meil":) z koleżanką z Kanady, wyslac jej
              pieniądze, albo za zaliczeniem pocztowym, niech ona ci to kupi i przysle do
              Polski- wyjdzie taniej i sensowniej niż szukać po jakichś stronach
              internetowych :) A swoja drogą, nie jestem w 100% pewna, ale mnie się wydawalo,
              że widziałam ten zapch w Łodzi:)))) O ile jesteś cierpliwa i poczekasz, to mogę
              ci po tym długim weekendzie kupić. To taki koliber na butelce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka