Dodaj do ulubionych

co na pryszcze???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:52
wczoraj, jak zwykle przed okresem wysypało mi się trochę pryszczy na czole,
nosie i jeden ogromny na brodzie. JAK SIĘ TEGO POZBYĆ?????????????!!!!!!!!????
proszę, polećcie mi coś!!!!!!!! a, kiedyś ktoś wspominał o maści cynkowej.
dobra jest????????? proszę, piszcie szybko, bo zaraz chcę jechać do miasta
kupić coś na te pryszcze,ale nie wiem,co!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: miranda Re: co na pryszcze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:57
      proszę!!!!!!!!!!!!!!!!szybko!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: a Re: co na pryszcze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:02
        pasta lassera, terminantiol, olejek herbaciany, masc ichtiolowa, bezencene,
    • Gość: ewa 74 Re: co na pryszcze??? IP: *.ras.sth.bostream.se 26.04.05, 12:01
      polecam ci punktowo brevoxyl i olejek tea tree
    • Gość: Karolina Re: co na pryszcze??? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 26.04.05, 12:17
      Differin jest bardzo skuteczny
      • Gość: ziaja Re: co na pryszcze??? IP: *.autocom.pl 26.04.05, 12:22
        polecam Dalacin T czasem mozna kupic bez recepty.
    • Gość: justyna Re: co na pryszcze??? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 26.04.05, 12:38
      doba jest masc benzacne stosowana punktowo,kosztuje okolo 7 zl.. pasta cynkowa
      tez jest dobra dziala wysuszajaco, na noc w sam raz;p
    • daria00 Re: co na pryszcze??? 26.04.05, 13:20
      ktoś wspomiał o olejku tea tre?
      proszę o dokładna nazwe, firmę
      • Gość: Mango Re: co na pryszcze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:49
        Olejek z drzewa herbacianego. Można kupić w aptece za parę złotych. Najlepiej rozcieńcz go jakimś chudym kremikiem, bo olejek w zbyt dużym stężeniu może spowodować paskudne przebarwienia. Na brzydactwa dobry jest sudocrem (ten sam co dla niemowlaków).
    • daria00 Re: co na pryszcze??? 26.04.05, 15:31
      A Z oriflame ?
      widziałam w katalogu antybakteryjny olejek??

ktoś probował?
      • Gość: ula Re: co na pryszcze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:04
        polecam, naprawde polecam antybiotyk w formie maści clindacne. po tygodniu
        stosowania ZERO pryszczy, a juz po jednym zastosowaniu cera jest wyraźnie
        wygładzona. mankamentem jest ze ten antybiotyk jest na recepte, jednak do
        wypisania jej wcale nie jest potrzebny dermatolog tylko wystarczy iść do
        swojego lekarza, bo lek jest całkowicie bezpieczny.
        • Gość: ula Re: co na pryszcze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:05
          i w gwoli ścislosci - zanim wyprobowalam clindacne wyzywalam chyba wszystkich
          mozliwych specyfików i dopiero ten pomógł. a wierz mi, ze mialam ogrome
          problemy z cerą
          • Gość: aga Re: co na pryszcze??? IP: *.aster.pl 26.04.05, 16:17
            a czy moglabys podac jego cene i czy jest w kremie czy w plynie. nie przesusza
            skory? zazwyczaj antybiotyki o silnym dzialaniu maja taki skutek uboczny. z gory
            dzieki za odp
            • Gość: ula Re: co na pryszcze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:31
              kosztuje w granicach 18-20 złotych. jest w żelu i nie wysusza skóry.
              nie zauwazylam zadnych skutków ubocznych toteż jest on moim numerem jeden :)

no i bezzapachowy co rowniez jest duzym plusem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka