Dodaj do ulubionych

niespodzianka urodzinowa z YR

28.04.05, 08:50
Za parę dni mam urodziny i dostałam z YR katalog z "urodzinową" ofertą.
Jeżeli zamówię coś za pięćdziesiąt parę złotych, to dostanę "prezent" o
wartości 70 zł, ale nie wiadomo jaki, bo to będzie "niespodzianka". Czy może
któraś z Was dostała taką niespodziankę i co to było? Czy w ogóle warto się w
to bawić.
Obserwuj wątek
    • koordynator1 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 08:54
      ja kiedyś zamówiłam taki prezent i dostałam szminkę taką czerwoną , tzn z
      czerwonej seriii o cefglastym kolorze o yria czy coś takiego kiedyśdostała też
      małe perfumki yira
    • Gość: asia Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: 193.151.48.* 28.04.05, 09:27
      NAWET WARTO:))OSTATNIO OTRZYMALAM OD NICH SUPER PIŻAMKĘ. INNYM RAZEM DOSTALAM
      SZLAFROK, NARZYTE NA ŁÓŻKO, SZMINKE W PŁYNIE...UWAŻAM ŻE NA PRAWDE FAJNE RZECZY
      MOŻNA OTRZYMAĆ.
    • slunko Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 09:33
      ja dostalam komplet: lancuszek + klispy + pierscionek. STRASZNY KICZ!
      • figaro1 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 09:38
        A kiedy to było ? Próbuję ustalić czy te urodzinowe prezenty to całkowity
        przypadek, czy też w jakimś okresie czasu są takie same. Wolałabym jednak
        wiedzieć co to za niespodzianka. Generalnie w tym katalogu na wszystko są co
        najmniej 30 procentowe zniżki, więc teoretycznie warto coś zamówić za te 50 zł.
        Mam ochotę na promienny podkład z Yria, bo ma factor 15 i naprawdę jest dobry a
        kosztuje niecałe 40 zł.
    • landrynka8 Figaro1, 28.04.05, 10:24
      Ja za 2 tyg.będę miała urodziny. Zkąd masz ten katolog? jak mam sobie tez
      załatwić?
      • figaro1 Re: Figaro1, 28.04.05, 11:22
        Po prostu dostałam pocztą do domu. Ponieważ mam kartę stałego klienta,
        przychodziły dotychczas takie pojedyncze kartki z informacjami o promocjach do
        wykorzystania i prezencie za to, które realizowało się w sklepach firmowych,
        raz też zamówiłam coś z katalogu, przez jakiś czas katalogi przychodziły, ale
        przestały bo wolałam kupować w sklepie. Tak więc nic nie załatwiałm, znają moją
        datę urodzenia, więc przysłali "ofertę specjalną". Wszystkie produkty z tej
        oferty są z co najmniej 30 % zniżką.
        • landrynka8 Re: Figaro1, 28.04.05, 11:40
          A widzisz ja nie mam karty stałego klienta.
          • Gość: maxi Re: Figaro1, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:37
            A ja zawsze na urodziny dostaję od nich prezent bez dokonywania zakupów??? Czy
            wiec coś się zmieniło?
            • figaro1 Re: Figaro1, 28.04.05, 12:42
              wygląda na to, że za darmo nie ma już nic. Mam kupić rzeczy z katalogu za kwotę
              53,20, albo coś w tym stylu, dokładnie nie pamiętam i wtedy dostanę prezent za
              70 zł, tylko nie wiadomo jaki.
              • figaro1 Re: Figaro1, 28.04.05, 12:43
                i przypomina to wszystko jednak kupowanie kota w worku "na promocji"
    • martatar000 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 12:50
      To ŻADEN prezent urodzinowy. Ja miałam urodziny w lutym a teraz tez otrzymałam
      tę ofertę z prezentem za 70 zł, więc to żadna łacha. Oni robią takie promocje
      za każdym razem - to plecak, to zegarek, to szlafroczek -jeśli kupisz powyżej
      jakiejs kwoty. Ale robią je DLA KAŻDEGO
      • landrynka8 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 13:02
        Dla każdego który ma karte stałego klienta.
        • martatar000 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 13:18
          Ja nie mam a dostaje takie oferty na bieżąco. Fakt ze kupiłam juz chyba ze 2
          razy za ok 100 zł za każdym razem
          • figaro1 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 13:32
            Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie zostałam wyjątkowo potraktowana, prezenty
            dołączne były też do zamówień skłdanych pocztą, ale zawsze było wiadomo o co
            chodzi. A teraz nie wiadomo co to miałoby być za 70 zł i chcę się dowiedzieć od
            innych dziewczyn, bo może któraś coś takiego niedawno dostała w ramach
            niespodzianki a 70 zł.
            • Gość: lullaby22 Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.04.05, 13:45
              Ja też dostałam katalog (jakiś miesiąc temu)z ofertą prezentu o wartości 70 zł,
              jeśli zamówię za 50 zł. ale zadnej karty stałego klienta nie posiadam.
              Moja mama chyba coś zamawiala, ale nie wiem czy przekroczyła wymagany limit.
              Zapytam.
            • Gość: Aśka Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.szwajcarska.pl 28.04.05, 13:45
              Ale o czym Wy mówicie? Coś się Wam pomyliło. Autorka wątku mówi o prezenice za
              70 zł a nie dodatkach typu szlafrok, narzuta, kubek itp., które otrzymuje się
              jak zrobi się zakupy za 59 zł i z góry wiadomo co się otrzyma a teraz jest tak,
              że dostaje się prezent-niespodziankę za 70 zł i niewiadomo co to będzie. I nie
              tylko na urodziny bo ja też dostałam tę ofertę a urodzin nie mam. A na urodziny
              dostałam perfumki i nie musiałam nic zamawiać. Teraz też coś zamówiłam i czekam
              na ten prezent-niespodziankę.
        • Gość: Aśka Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.szwajcarska.pl 28.04.05, 13:49
          Nieprawda. Bo ja nie miałam karty stałego klienta a takie oferty dostawałam do
          domu, nie ma w moim mieście Yves Rocher (zlikwidowali). A teraz mam i kartę (bo
          często bywam w Krakowie) i też dostaję bo dwie różnie sprawy - sprzedaż
          wysyłkowa i sklep. Dostaję pojedyńcze kartki ze sklepu, że jak coś kupię to
          dostanę prezent, ostatnio był to wazon (fajny) i dostaję oferty ze sklepu
          wysyłkowego.
          • figaro1 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 13:55
            Mnie właśnie chodzi o tą ofertę upominku za 70 zł od YR. Wyłącznie.Próbkę
            perfum też mam dostać, razem z zamówieniem, jest na to osobna kartka. Więc
            proszę raz jeszcze, jeśli któraś dostała lub ma dostać "niespodziankę" wszystko
            jedno - urodzinową czy nie - niech da znać.
            • Gość: aga Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.chello.pl 28.04.05, 13:59
              ja dostałam jakis badziewny naszyjnik i bransoletke, dałam dziecku do zabawy bo
              to jakas plastikowa porażka była
    • Gość: aniołek Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.businessman.com.pl 28.04.05, 13:57
      Hmm.....ja również dostałam taki katalog,a urodziny miałam...........w grudniu
      • figaro1 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 14:02
        No to może mamy wszystkie urodziny na wiosnę wg. YR ? Też dobrze, ale ja chcę
        wiedzieć coś o tym prezencie. Jeśli to maiłaby być biżuteria, to odpada bo po
        prostu nie noszę.
        • Gość: yves4 Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:10
          prezentem w tej ofercie jest czerwony krem przeciwzmarszczkowy- nie pamiętam
          nazwy serii :((. nie jest to żadna oferta urodzinowa, nie ma też nic wspólnego
          z kartą stałego klienta, co innego pojedyncze kartki,które przychodzą z salonu
          a co innego oferty z Krakowskiego biura yr, które prowadzi sprzedaż wysyłkową
          • figaro1 Re: niespodzianka urodzinowa z YR 28.04.05, 14:42
            Yves 4 - ja dostałam ofertę urodzinową na pewno. Czy dostałaś ten krem - jak
            czerwony na zmarszczki to pewnie z serii Serum Vegetal i raczej bym się
            skusiła. W ogóle skąd wiesz, że to ten krem ? Poza tym wydaje mi się, że
            pojedyncze kartki nie przychodzą z salonów, tylko z jakiegoś jednego miejsca w
            Polsce, katalog produktów ze zniżkami to co innego i przecież pisałm o tym w
            jednym w pierwszych postów. Nie wiem skąd ta oferta - wygląda na katalogową, bo
            inaczej przyszłaby kartka. No więc?
            • Gość: yves4 Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:57
              tak, to serum vegetal,na dzień. skąd wiem? dostałam go w paczce,razem z
              zamowionymi kosmetykami...poprostu. yr ma swoje biuro wysyłkowe w Krakowie- to
              stamtąd przychodzą oferty, a pojedyncze kartki ze sklepu, w którym założyłaś
              kartę stałego klienta
              • lullaby22 Re: krem na noc 28.04.05, 16:44
                Dzwoniłam do mojej mamy i spytałam przy okazji.
                Jej zamówienie wynosiło ponad 50 zł. więc dostała ten prezent za 70 i był to
                krem na noc redukujący zmarszczki Pro-retinol 100% vegetal.

Tak więc moja mama jest z prezentu bardzo zadowolona.
                • figaro1 Re: krem na noc 28.04.05, 16:59
                  W takim razie chyba się zdecyduję i zamówię, bo taki "prezent" bardziej by mi
                  odpowiadał niż marna biżuteria, itp. Dziękuje wszystkim za zaangażowanie w
                  sprawę.
    • Gość: ew Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.05.05, 22:32
      up
      • Gość: Aśka Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.szwajcarska.pl 02.05.05, 22:37
        Nie widzisz, że prezentem urodzinowym jest krem przeciwzmarszczkowy?
    • iberka Re: niespodzianka urodzinowa z YR 02.05.05, 23:15
      to ja juz wiem,ze nic nie zamowie,bo kre na zmarszczki jeszcze mnie nie
      cieszy.dziekuje za informacje:-)
      iza
      • Gość: tunia75 Re: niespodzianka urodzinowa z YR IP: *.petrus.pl 05.05.05, 13:53
        Ja juz od 5 lat zamawiam wysyłkowo kosmetyki. Jak jest jakiś prezent określony
        wartościowo, np niespodzianka o wart 70 zł, to to jest na pewno kosmetyk, ale
        może być różny!! Niekoniecznie krem przeciwzmarszczkowy. W tej ofercie, właśnie
        prezentem gwarantowanym jest prezent o wart 70 zł, bliżej nieokeślony kosmetyk,
        czasami gwarantowane są piżamki,torebki, parasolki, szlagroczki, kosmetyczki i
        etc.Nieraz do paczek dokładają próbki i małe balsamy do ciała. Poza tym dostaję
        się też prezenty na urodziny i na rocznice zakupów u nich. I to zazwyczaj
        perfumki, albo bardzo badziewiasta biżuteria.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka