Dodaj do ulubionych

YR samoopalacz

IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.06.02, 13:27
czy ktoras z Was uzywala moze samoopalacza z YR(podobno nadaje zloty odcien)
uzywalam Avonu ale mam ochote go wyrzucic bo dla mnie jest do niczego :(,chodzi
mi glownie o twarz :),bo inne czesci ciala b.szybko mi sie opalaja na sloneczku
tylko twarz najmniej.dzieki!.pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: YR samoopalacz 30.06.02, 13:58
      Gość portalu: mala napisał(a):

> czy ktoras z Was uzywala moze samoopalacza z YR(podobno nadaje zloty odcien)
      > uzywalam Avonu ale mam ochote go wyrzucic bo dla mnie jest do niczego :(,chodzi
      >
      > mi glownie o twarz :),bo inne czesci ciala b.szybko mi sie opalaja na sloneczku
      >
      > tylko twarz najmniej.dzieki!.pozdrawiam!!

Ja juz kilka razy pisalam tutaj o Monoi de Tahiti YR - rzeczywiscie daje piekny
      zloty odcien, chociaz nie jakis moze specjalnie intensywny, ale bardzo 'zdrowy'.

• Gość: mysia200 Re: YR samoopalacz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.06.02, 17:55
        a ja mam juz zapas 3 tubkowy bo tak jestem z niego zadowolona.jest bardzo
        naturalny( a rownoczesnie nie za slaby) a teraz zamiast 26zl kosztuje 13 . a z
        avonu oddalam po pierwszym uzyciu.najgorszy na swiecie dla mnie (choc sa osoby
        ktore sobie go chwala)
        • Gość: Asia Re: YR samoopalacz IP: 194.204.129.* 30.06.02, 18:18
          bardzo lubie samoopalacze YR,do twarzy mam wlasnie ten brazowy w tubce a do
          calego ciala super jest cap soleil w sprayu,opalenizna jest po nim naprawde b
          ladna,wszyscy mysla ze naprawde sie opalilam :)))
          • kasiulek Re: YR samoopalacz 30.06.02, 19:49
            Gość portalu: Asia napisał(a):

> bardzo lubie samoopalacze YR,do twarzy mam wlasnie ten brazowy w tubce a do
            > calego ciala super jest cap soleil w sprayu,opalenizna jest po nim naprawde b
            > ladna,wszyscy mysla ze naprawde sie opalilam :)))

To prawda, ze opalenizna po samoopalaczu w sprayu YR jest bardzo ladna, ani zolta
            ani pomaranczowa ani w inny sposob nienaturalna, chociaz zapach samoopalaczowy
            pozostaje (lekki, ale jest:)
            • Gość: iw Re: YR samoopalacz IP: *.bridge.com 01.07.02, 11:29
              A czy znacie moze samoopalacz, po ktorym stosowaniu bylby najmniejszy zapach,
              ktory jest nieznosny dla mojego faceta.
              • Gość: silie Re: YR samoopalacz IP: *.jmk.lodz.pl 01.07.02, 14:17
                Był już długaśny wątek o słońcu z tubki, ale żaden nie okazał się pozbawiony
                zapaszku.
                Natomiast wiem na pewno, że nie posiada go nowy Dior Bronze (żółto-niebiesko-
                złote opakowanie), jednak to dla mnie za wysoki pułap cenowy...;(
                Jeżeli możesz sobie na niego pozwolić, to polecam.
                s.
                • mokka Re: YR samoopalacz 01.07.02, 15:50
                  A ja niestety musze ponarzekać na YR. Po entuzjastycznych opiniach dziewczyn z forum kupiłam sobie ten
                  samoopalacz, posmarowałam się i .... dostalam okropnej wysypki. Jednym zdaniem - specyfik ten uczulił mnie!
                  Najpierw podejrzewałam że to wina balsamu truskawkowgo YR, bo smarowałam sie nim mniej więcej w tym
                  samym czasie. Ale ostatnio uzyłam na nogi tylko tego samoopalacza i znów mam wysypkę aż miło. Męczę się już
                  z nią ponad tydzień i cały czas muszę chodzić w spodniach :-((
                  Dobrze że nie postanowiłam �opalić� sobie buzi...
                  No ale co uczuliło mnie nie musi uczulić Ciebie.
                  • Gość: mala Re: YR samoopalacz IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.07.02, 15:24
                    DZieki wielkie DZiewczyny,chyba sprobuje sobie ten samoopalacz :)).milych
                    wakacji!!
                    • Gość: em Re: samoopalacz Diora IP: 62.148.83.* 03.07.02, 07:51
                      czy ktoś używał i jakie ma wrażenia, czy rzeczywiście nie ma samoopalaczowego
                      smrodku?
                      • Gość: monik seria sopot- ziaja IP: *.chello.pl 03.07.02, 08:20
                        polecam b. te serie. a krem do twarzy jest wspaniały. mniej opala,(chociaż przy
                        smarowaniu trzeba uwazać na brwi) tak,naturalnie, nie śmierdzi, i buzia jest po
                        nim taka gładka ze mrrrr......
                        • Gość: em Re: seria sopot- ziaja IP: 62.148.83.* 04.07.02, 10:39
                          w Sopocie do twarzy jest trochę samoopalacza niestety, jest tłusty i pachnie
                          tak sobie
                          trochę się z nim pomęczę, może się przekonam
                          • Gość: em Re: Dior samoopalacz IP: 62.148.83.* 04.07.02, 10:42

czy ktoś używał i jakie ma wrażenia, czy
                            rzeczywiście nie ma samoopalaczowego
                            smrodku?
                            ponawiam pytanie, eksperymenty mogę robić z Ziają, ale Dior za drogi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka