Dodaj do ulubionych

Odżywka do brwi i rzęs !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:19
Czy mogłybyście polecic mi jakąś dobrą odzywkę do brwi i rzęs? Słyszałyście o
Refectocilu? Gdzie go można kupić i ile kosztuje?
Aha, i nie doradzajcie mi olejku rysynowego, bo nie moge go stosować -
strasznie mi wysusza skórę wokół oczu!
Z góry bardzo dziękuje za Wasze rady !!! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mumma1 Re: Odżywka do brwi i rzęs !!! 29.04.05, 18:06
      Polecam Lumene, ale jest chyba tylko do brwi. Uklada je znakomicie, a przy
      okazji dba ...
      A CO TO JEST TEN REFECTOCIL?
      Pozdr.
      • Gość: ddddddddddddd o refectocil IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 18:26
        Refectocil LONGLASH-odżywka do rzęs,mozna kupic w hurtownich fryzjerskich(albo
        zmówic u fryzjera) i na allegro,koszt.ok14zł,podobno jest świetna-wydłuża rzesy
        (ale zalezy o kogo,u niektórycyh nie działa)
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=563fd93b868de94f2b2994566cfa948b&cmd=details&itemid=4467
        • angelaa1 Re: o refectocil 31.05.05, 17:04
          refectocil to ponoc henna?? zastanawiam się więc, czy to faktycznie taki dobry
          pomysł, zeby wzmacniać nią brwi? może efekt jest tylko w czasie stosowania, a
          jak się zaprzestanie, to zaczna wypadać jeszcze bardziej?? a co sądzicie o
          odżywce do rzęs oriflame? słyszałam tez coś o odżywce Rimmel, że jest niezła,
          ale w sklepie nigdzie nie moge dostać.

www.kosmohurt.istore.pl/sklep,736,,,02,,pl-pln,6706,10287.html
          • Gość: lola jaka henna?????!!! IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 17:16
            refectocil w wawie mzona dostac w sklepie z artykulami kosmetycznymi i
            fryzjerskimi!cena jej to 12zl~!ma swietne opinie na wizazu..ja uzywam jej tak od
            5dni nie regularnie :(ale musze zaczac codziennie;)
            (ul.koszykowa 60/62) Sklep nazywa sie Jeannette(czy jakos tak).wchodzi sie do
            sklepu po schodkach ..to jest praktycznie na przeciwko wydzialu architektury
            moze kawalek za nim po drugiej stronie:)praktycznie przy
            pl.konstytucji:)tanio..bo patrzylam i juz kilka rzeczy
            na pewno tam sobie jeszcze kupie;)
            a henna jest tejk firmy ale to co innego!
            • Gość: angelaa1 Re: jaka henna?????!!! IP: *.net.euron.pl 31.05.05, 17:50
              acha, no to w takim razie nie doczytałam:). a czy możecie polecić jakąś odżywkę
              do rzęs? chcę na jakiś czas odstawic tusz, bo to katorga dla rzęs straszna i
              podkreślać je tuszem bezbarwnym-odzywką. zależy mi jednak tez na wyglądzie, żeby
              nie było żadnych nalotów białych, czy przesadnie posklejanych rzęs...
          • justa_79 Re: o refectocil 31.05.05, 17:17
            jest też henna tej samej firmy, odżywka to co innego.
    • Gość: ewa 74 Re: Odżywka do brwi i rzęs !!! IP: *.ras.sth.bostream.se 31.05.05, 17:39
      najlepsza jaka mialalm jest isa dory,
      • Gość: kotek30 najlepsza to.... IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 19:08
        najlepsza do brwi i rzes to wlasnie ta-refectocil!!!!jest profesjonalna polecila
        mi kosmetyczka,zadna tak mi dobrze nie poprawila stanu brwi i rzes!!!!!!!jest
        swietna i niedroga;)jest wlasnie do brwi i rzes...
        zreszta te opinie mowia same za siebie;)
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=08f3b6f61a1d6fe091a7aeb389d6331e&cmd=details&itemid=4467
    • bzzzk Re: Odżywka do brwi i rzęs !!! 31.05.05, 23:42
      mam takie pytanie- czy w większości przypadków rzęsy rzeczywiście rosną po tej
      odżywce? bo ja bym tego nie chciała... chcę po prostu je wzmocnić, odżywić, ale
      żeby nie rosły, bo i tak mam problem z noszeniem okularów, bo zachaczają o
      szkła:/ czy może one same "wiedzą", że jak są długie to mają już nie rosnąć;)?
      tzn. że u osoby z krótkimi urosną, ale z długimi już więcej nie?
      pzdr.
    • Gość: anastazja Re: Odżywka do brwi i rzęs !!! IP: *.77.classcom.pl 01.06.05, 13:04
      musze cie zmartwic, ale refectocil jest glownei na bazie olejku rycynowego. i
      jest calkiem przyzwoity. mysle, ze to "urosniecie" rzes to glownie
      przyciemnienie koncowek, przez co rzesy wydaj sie dluzsze, ale nie zawsze. mi
      po olejku rycynowym zaczely rosnac rzesy w kaciku oka, po refecto to samo,
      zadnych cudow, z tym, ze sa mocniejsze i ne wypadaja tak bardzo. a to co
      wysusza, to raczej nie olejek, sprobuj nakladac niewiele (jaksie zdecydujesz na
      refecto) szczoteczka z tuszu (tylko czysta...;), nie paprac oka. a jesli masz
      uczulenie, to nic ci nie pomoze, zostaje chemia w plynie czyli keratyna i
      costam, bo we wszystkich odzywkach jest to samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka