Dodaj do ulubionych

MÓJ UKOCHANY KREM TO...

IP: *.attu.pl 30.04.05, 18:34
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 18:51
      pytasz i sama sobie odpowiadasz?! :-)))))))))))))))))))))
    • mikams75 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 18:54
      dalo sie zauwazyc!
    • vanillaice Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 19:23
      Happy Derm L'Oreala ten do cery mieszanej.
      • Gość: Lenka Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.chello.pl 30.04.05, 19:55
        Mam dwa kremy które bardzo lubię:Olay Complete Care i Dermika Preventii.
    • jasna_79 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 20:07
      pure camille gel vitamine yves rocher

ślicznie pachnie, super się wchłania i odżywia, odświeża
      wady: nie chroni przed słońcem, nie ma wersji na noc
    • vertige Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 20:14
      Happy derm Loreala do cery mieszanej,
      intensywnie witalizujący Lumene
    • Gość: mimi Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 30.04.05, 21:39
      oilatum-do skory atopowej
    • bzzzk Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 22:06
      jak najbardziej L'Oreal Happyderm do cery mieszanej. i nieważne co mówią o
      L'Orealu;)! dla mnie cudo.
      pzdr.
      • anais9 VICHY;) 30.04.05, 23:27
        VICHY NUTRILOGIE 2
        REWELACJA;) NIEDAWNO ZACZĘŁAM STOSOWAĆ(2 M-ĄCE) A EFEKT PIORUNUJĄCY
    • Gość: Iwka Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 00:17
      na noc - Minuit Yves Rocher
    • sitc Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 01:03
      Oligo 25 Vichy do skóry suchej i Energy Move Diora.
    • wojtow Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 08:16
      Aktualnie nie mam ulubionego kremu wszystkie mnie drażnią :(
    • insidemyownmind Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 09:37
      Iwostin - nawilżający o przedłużonym działaniu.
      • Gość: A,m Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.05.05, 09:57
        Jaka jest cena tego kremu happy derm l'oreala??
    • Gość: Joanna Lirene ,krem sebostatyczny IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.05.05, 10:27
      Zawsze mialam cere problematyczna, uzywalam Vichy ale rolowal sie kiedy
      nakladalam podklad. lirene ma w swojej gamie naprawde dobre kosmetyki a tansze
      niz Vichy. Kupilam z tej serii zel do mycia twarzy i tez jestem bardzo
      zadowolona. zalety to przede wszystkim skutecznosc i wydajnosc za rozsadna
      cene. pozdr
    • kiciula1 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 10:38
      moj to:
      Krem intensywnie nawilżający Skin Quencher ORIFALAME
    • Gość: KAMA Z USTKI Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 01.05.05, 10:53
      MAM CERE SUCHA -ZADOWOLONA JESTEM Z VICHY THERMAL FIX 1 ALE JAK MI SIE SKONCZY
      TO PRZYMIERZAM SIĘ DO KUPNA LOREALA HAPPYDERM BO CENA KORZYSTNIEJSZA OK. 25 ZŁ
      • Gość: Aknee Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.05.05, 19:45
        Odzywczy krem nawilzajacy Nivea Visage
        Aqua Beauty
        Complete Protection
        Creme d'Energie
    • balbina_alexandra Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 22:50
      Wśród nawilżających nie mam swojego faworyta, uzywam coś jednej firmy, kończę
      słoik i czasem powtarzam zakup, ale najczęsciej kupuję coś innego. Od jednego
      kremu jestem uzależniona i wracam do niego zawsze - to krem tonujący z filtrem
      SVR spf 100. Mój ukochany krem ochronny.
    • Gość: moni80 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 01.05.05, 23:58
      happy derm,l'oreal.....ten zapach i konsystencja....aż się chce zjeść.....
      • Gość: kasia Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 14:13
        zwariowalam na punkcie happydermu :) do tej pory nie lubilam L'Oreala - jedyny
        krem, jaki mnie uczulil, to byl hydrafresh L'O, ale zaryzykowalam i jestem w
        szoku! mam cere mieszana, w strefie T bardzo przetluszczajaca sie - happyderm
        to jedyny krem, ktory matuje ja na pol dnia, a i pozniej skora jest tylko
        blyszczaca, bez tej okropnej slizgawki na czole i nosie! Aha, uzywam go wraz z
        pianka do mycia - najpierw kupilam oddzielnie krem za 20 (w promocji w
        SuperFarmie, bez promocji kosztuje ok 26) i pianke za 19 (w Carrefourze), a
        potem w makro kupilam zestaw za.. 26,52!!! I jest to jedyny kosmetyk, ktory
        kupilam na zapas, podczas gdy poprzednik ledwo napoczety:) Bardzo polecam! A na
        noc mam innego faworyta - Skrzypowita, tez super, 50ml kosztuje kilkanascie
        zlotych, a kremik jest rewelacyjny, do kupienia w aptece.
        • Gość: madzi1 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.acn.waw.pl 03.05.05, 14:57
          dermedic - hydrain2, na noc
          na dzien avene, hydrance spf15, ale musze sie zaopatrzyc w wiekszy filtr na
          lato, tez avene taki w pomaranczowej tubce spf60.
          narazie zdradzilam hydrance i kupilam iwostin nawilzajacy spf20, ale on
          baaardzo kiepsko nawilza, skusila mnie nizsza cena i zaluje teraz
          • Gość: choinka Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.241.81.adsl.skynet.be 03.05.05, 15:33
            dermedic - hydrain2, na noc , chociaz konsystencj ami nie odpowiada, ale
            najbardziej nawilza z dotychczas uzywanych kremow( La Roche Posay, Avene, A-
            derma itd)
            na dzien nie znalazlam idealnego niestety, ciagle probuje nowych
    • kobietka_jm Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 03.05.05, 17:11
      Aquasource Biotherm - nawilża zdecydowanie najlepiej ze wszystkich jakie miałam
      na dzień niezastąpiony, szkoda tylko że nie ma filtrów i blokerek na niego
      kłaść muszę

na noc ideału nie znalazłam :)
      • Gość: mała Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 21:47
        ja uzywam na dzień krem z serii Linere do cery naczynkowej-próbuję, bo jak na
        razie nie znalazałm niczego co by pasowało.

a czy wy macie jakieś te best do cery naczynkowej?
        • crr Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 03.05.05, 23:16
          Vichy Normaderm do cery mieszanej. matuje az milo, jeszcze lepiej nawilza.
          • Gość: alicja Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:05
            lipobaze
        • edzior1 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 04.05.05, 17:30
          do cesry naczynkowej pharmaceris nutri capilar odzdzywczy , ja go stosuje na noc
        • Gość: kobea Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.05.05, 19:13
          Polecam Eclat Originel Chanel. Wzmacnia kruche naczynka, dostarcza skórze
          cennych składnków energizujących ją i pięknie rozświetla. Nie wspomnę o
          zapachu, nakładanie tego kremu to prawdziwa przyjemność... To jeden z moich
          ulubionych... Ale uwielbiam zmiany i nie przywiązuję się do jednego
          kosmetyku...
    • Gość: nn Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: 62.6.248.* 04.05.05, 17:13
      Vichy, jedyne kosmetyki nie podrazniajace i dzialajace na moja skore, lepsze sa
      o niebo od tych superswietnych bo drozszych kosmetykow typu Chanel czy Dior -
      gwarantujacych jak u mnie tylko superswietne uczulenie :(
      • Gość: ayme Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.k528.webspeed.dk 04.05.05, 17:18
        Lift Garniera ,odkad uzywam wygladam mlodziej
      • kk.j Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 05.05.05, 10:33
        Ja mam potworne uczulenie nakosmetyki Vichy i Neytrogena, chociaż chciałabym
        stosować Vichy bo pięknie pachną i mają cudowną konsystencję. Zazdroszczę wam
    • agmusz Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 04.05.05, 21:22
      na noc Active C dla cery suchej, na dzien na razie repairwear clinique.
      • Gość: KAMA Z USTKI Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 04.05.05, 22:01
        VICHY THERMAL FIX 1 bo mam suchą skórę ale teraz czaję się:) na ten nowy
        loreala happyderm bo tak bardzo zachwalacie to i ja spróbuję:)
    • Gość: A.X. Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:33
      Cóż ulubionego jedynego to nie mam ale jeśli miałabym wrócić do jakiegoś to
      byłby to "milk comfort"na noc Avonu i witaminowo matujący na dzień
      Soraya.Obydwa mają witaminę B3, która zapobiega wypryskom i rzeczywiście miałam
      ich mniej.Lubiłam też kiedyś krem matujący firmy Miracullum.Miał lekką
      konsystencję i ładny delikatny zapach a cera była po nim całkiem niezła.
      • Gość: gala Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:57
        biodermine - cudo matujace do tlustej cery...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka