mikams75 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 18:51 pytasz i sama sobie odpowiadasz?! :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 19:23 Happy Derm L'Oreala ten do cery mieszanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.chello.pl 30.04.05, 19:55 Mam dwa kremy które bardzo lubię:Olay Complete Care i Dermika Preventii. Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 20:07 pure camille gel vitamine yves rocher ślicznie pachnie, super się wchłania i odżywia, odświeża wady: nie chroni przed słońcem, nie ma wersji na noc Odpowiedz Link Zgłoś
vertige Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 20:14 Happy derm Loreala do cery mieszanej, intensywnie witalizujący Lumene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 30.04.05, 21:39 oilatum-do skory atopowej Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 30.04.05, 22:06 jak najbardziej L'Oreal Happyderm do cery mieszanej. i nieważne co mówią o L'Orealu;)! dla mnie cudo. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anais9 VICHY;) 30.04.05, 23:27 VICHY NUTRILOGIE 2 REWELACJA;) NIEDAWNO ZACZĘŁAM STOSOWAĆ(2 M-ĄCE) A EFEKT PIORUNUJĄCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 00:17 na noc - Minuit Yves Rocher Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 01:03 Oligo 25 Vichy do skóry suchej i Energy Move Diora. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 08:16 Aktualnie nie mam ulubionego kremu wszystkie mnie drażnią :( Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 09:37 Iwostin - nawilżający o przedłużonym działaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A,m Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.05.05, 09:57 Jaka jest cena tego kremu happy derm l'oreala?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Lirene ,krem sebostatyczny IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.05.05, 10:27 Zawsze mialam cere problematyczna, uzywalam Vichy ale rolowal sie kiedy nakladalam podklad. lirene ma w swojej gamie naprawde dobre kosmetyki a tansze niz Vichy. Kupilam z tej serii zel do mycia twarzy i tez jestem bardzo zadowolona. zalety to przede wszystkim skutecznosc i wydajnosc za rozsadna cene. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 10:38 moj to: Krem intensywnie nawilżający Skin Quencher ORIFALAME Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Z USTKI Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 01.05.05, 10:53 MAM CERE SUCHA -ZADOWOLONA JESTEM Z VICHY THERMAL FIX 1 ALE JAK MI SIE SKONCZY TO PRZYMIERZAM SIĘ DO KUPNA LOREALA HAPPYDERM BO CENA KORZYSTNIEJSZA OK. 25 ZŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aknee Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.05.05, 19:45 Odzywczy krem nawilzajacy Nivea Visage Aqua Beauty Complete Protection Creme d'Energie Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 01.05.05, 22:50 Wśród nawilżających nie mam swojego faworyta, uzywam coś jednej firmy, kończę słoik i czasem powtarzam zakup, ale najczęsciej kupuję coś innego. Od jednego kremu jestem uzależniona i wracam do niego zawsze - to krem tonujący z filtrem SVR spf 100. Mój ukochany krem ochronny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni80 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 01.05.05, 23:58 happy derm,l'oreal.....ten zapach i konsystencja....aż się chce zjeść..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 14:13 zwariowalam na punkcie happydermu :) do tej pory nie lubilam L'Oreala - jedyny krem, jaki mnie uczulil, to byl hydrafresh L'O, ale zaryzykowalam i jestem w szoku! mam cere mieszana, w strefie T bardzo przetluszczajaca sie - happyderm to jedyny krem, ktory matuje ja na pol dnia, a i pozniej skora jest tylko blyszczaca, bez tej okropnej slizgawki na czole i nosie! Aha, uzywam go wraz z pianka do mycia - najpierw kupilam oddzielnie krem za 20 (w promocji w SuperFarmie, bez promocji kosztuje ok 26) i pianke za 19 (w Carrefourze), a potem w makro kupilam zestaw za.. 26,52!!! I jest to jedyny kosmetyk, ktory kupilam na zapas, podczas gdy poprzednik ledwo napoczety:) Bardzo polecam! A na noc mam innego faworyta - Skrzypowita, tez super, 50ml kosztuje kilkanascie zlotych, a kremik jest rewelacyjny, do kupienia w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.acn.waw.pl 03.05.05, 14:57 dermedic - hydrain2, na noc na dzien avene, hydrance spf15, ale musze sie zaopatrzyc w wiekszy filtr na lato, tez avene taki w pomaranczowej tubce spf60. narazie zdradzilam hydrance i kupilam iwostin nawilzajacy spf20, ale on baaardzo kiepsko nawilza, skusila mnie nizsza cena i zaluje teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choinka Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.241.81.adsl.skynet.be 03.05.05, 15:33 dermedic - hydrain2, na noc , chociaz konsystencj ami nie odpowiada, ale najbardziej nawilza z dotychczas uzywanych kremow( La Roche Posay, Avene, A- derma itd) na dzien nie znalazlam idealnego niestety, ciagle probuje nowych Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 03.05.05, 17:11 Aquasource Biotherm - nawilża zdecydowanie najlepiej ze wszystkich jakie miałam na dzień niezastąpiony, szkoda tylko że nie ma filtrów i blokerek na niego kłaść muszę na noc ideału nie znalazłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 21:47 ja uzywam na dzień krem z serii Linere do cery naczynkowej-próbuję, bo jak na razie nie znalazałm niczego co by pasowało. a czy wy macie jakieś te best do cery naczynkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
crr Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 03.05.05, 23:16 Vichy Normaderm do cery mieszanej. matuje az milo, jeszcze lepiej nawilza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:05 lipobaze Odpowiedz Link Zgłoś
edzior1 Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 04.05.05, 17:30 do cesry naczynkowej pharmaceris nutri capilar odzdzywczy , ja go stosuje na noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobea Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.05.05, 19:13 Polecam Eclat Originel Chanel. Wzmacnia kruche naczynka, dostarcza skórze cennych składnków energizujących ją i pięknie rozświetla. Nie wspomnę o zapachu, nakładanie tego kremu to prawdziwa przyjemność... To jeden z moich ulubionych... Ale uwielbiam zmiany i nie przywiązuję się do jednego kosmetyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: 62.6.248.* 04.05.05, 17:13 Vichy, jedyne kosmetyki nie podrazniajace i dzialajace na moja skore, lepsze sa o niebo od tych superswietnych bo drozszych kosmetykow typu Chanel czy Dior - gwarantujacych jak u mnie tylko superswietne uczulenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayme Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.k528.webspeed.dk 04.05.05, 17:18 Lift Garniera ,odkad uzywam wygladam mlodziej Odpowiedz Link Zgłoś
kk.j Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 05.05.05, 10:33 Ja mam potworne uczulenie nakosmetyki Vichy i Neytrogena, chociaż chciałabym stosować Vichy bo pięknie pachną i mają cudowną konsystencję. Zazdroszczę wam Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... 04.05.05, 21:22 na noc Active C dla cery suchej, na dzien na razie repairwear clinique. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Z USTKI Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 04.05.05, 22:01 VICHY THERMAL FIX 1 bo mam suchą skórę ale teraz czaję się:) na ten nowy loreala happyderm bo tak bardzo zachwalacie to i ja spróbuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.X. Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:33 Cóż ulubionego jedynego to nie mam ale jeśli miałabym wrócić do jakiegoś to byłby to "milk comfort"na noc Avonu i witaminowo matujący na dzień Soraya.Obydwa mają witaminę B3, która zapobiega wypryskom i rzeczywiście miałam ich mniej.Lubiłam też kiedyś krem matujący firmy Miracullum.Miał lekką konsystencję i ładny delikatny zapach a cera była po nim całkiem niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: MÓJ UKOCHANY KREM TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:57 biodermine - cudo matujace do tlustej cery... Odpowiedz Link Zgłoś