Dodaj do ulubionych

Preparaty punktowe na pryszcze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:00
Kochane,czego używacie na pojedyncze syfki-szybko działającego-ze sklepu,z apteki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karola Re: Preparaty punktowe na pryszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:19
      Pasty cynkowej,ani maści nie polecam.Sama jestem ciekawa co działa szybko ,albo
      wogóle działa
    • Gość: K. Re: Preparaty punktowe na pryszcze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.05, 15:48
      - brevoxyl (apteka)
      - kwasy BHA
      niektorym pomaga takze:
      - olejek eteryczny z drzewa herbacianego
      - Sudocrem (apteka)
      • Gość: Karola Re: Preparaty punktowe na pryszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:10
        A ile brevoxyl może kosztować?
    • anjaaaa Re: Preparaty punktowe na pryszcze 06.05.05, 16:16
      Brevoxyl kosztuje ok 30 złotych w aptece, ale czy dziala trudno mi na razie
      stwierdzic, Zapisała mi go pani dermatolog i zobaczymy za kilka dni czy pomoże.

Pozdrawiam!
      • Gość: synapsa zielona glinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:07
        ja polecam zielona glinke niestety nie jest tak ze po jednej nocy syfek znika
        ale jest lepiej wielu osoba pomaga tez sudocrem jak dla mnie tez spoko
      • mokra_jane Re: Preparaty punktowe na pryszcze 06.05.05, 19:49
        Ja kupuję za 20 zł. z groszami
    • Gość: bibi Re: Preparaty punktowe na pryszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:12
      dla mnie najlepszy ze wszystkich jakie używałam jest cleracil, taki punktowy
      płyn w kulce - bardzo skuteczny, już po nocy nic nie widac, nie podrażnia i
      jest niedrogi
      • Gość: synapsa Re: Preparaty punktowe na pryszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:25
        uu aaa ja chcialam sobie kiedys kupic ale jakos mi nie pasowaly inne kosmetyki
        z tej seri mi nie pasowaly=/ pamietasz mniej wiecej ile kosztuje??
        • Gość: bibi Re: Preparaty punktowe na pryszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:27
          Coś pomiędzy 10 a 15 złotych, zależy gdzie kupujesz - jak w supermarkecie to
          taniej. Ja kupowałam w promocji za 11.
          • Gość: synapsa Re: Preparaty punktowe na pryszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:37
            dzieki=)
    • kaemka Re: Preparaty punktowe na pryszcze 06.05.05, 18:16
      Pasta Lassari czyli pasta cynkowa z kwasem salicylowym, dobrze wysusza, ale nie
      nadaje się na dzień, bo jest biała. Do kupienia w aptece za 2 zł.
      • Gość: weina Re: Preparaty punktowe na pryszcze IP: 81.219.88.* 06.05.05, 22:19
        Polecam Effaclar A.I. ja stosuje od dawna i nie wyskakują mi po tym ropne
        krystki. A zanim zaczęłam stosować ten krem to moja buzia wyglądała koszmarnie.
        Więc polecam, bo warto. Firma La Roche Posay, cena ok 35 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka