Dodaj do ulubionych

wypozyczalnie DVD

09.11.06, 17:09
czy ktos wypozycza DVD wysylkowo? Moi znajomi sa zapisani do Amazon a ja
mysle o ODEONdirect.

Ma ktos inne pomysly?
Obserwuj wątek
    • cdlxxvi Re: wypozyczalnie DVD 09.11.06, 17:25
      Ostatnio kupowalem filmy z dvd.co.uk, przyslali mi jakąś reklamę takiej uslugi,
      ale nie korzystalem.
      Chyba Blockbusters też to robi. Niestety również nie korzystalem, bo mam pod
      bokiem - dlatego tylko teoretyczne informacje.
      • trelemorele Re: wypozyczalnie DVD 09.11.06, 17:42
        cdlxxvi napisał:

> [..] nie korzystalem, bo mam pod bokiem
        >
        ja tez mam pod bokiem, ale...

[...]and choose which films you'd like to watch from our library of over 52,000
        titles.

i to jest zasadnicza roznica miedzy "pod bokiem" a "co tylko sobie wymysle" z
        10GBP miesiecznie po jednym dysku w domu jednoczesnie bez ograniczen ilosci
        ogladanych filmow w miesiacu...(ograniczeniam jest oczywisicie czas wysylki)
        • javus Re: wypozyczalnie DVD 09.11.06, 23:57
          Wzielem wczesniej probny miesiac w blockbustera 3xDVD wysylkowo. Dziala swietnie
          zwykle od odeslania filmu do czasu az otrzymasz nastepny czekasz okolo 4 dni ale
          jak masz abonament na 3 to zawsze cos sie znajdzie. Abonamnet na 3x DVD kosztuje
          15. :)

Pozdro
          Javus
          • Gość: FLK Re: wypozyczalnie DVD IP: *.plus.com 10.11.06, 18:49
            3xDVD za 15? Drogo.
            Ja z Amazonu mam 4 filmy za 7.99 funtów (miesięcznie; jednocześnie mogę mieć 2 filmy w domu;
            następny przysyłają na drugi dzień po otrzymaniu odesłanego, o ile oczywiście limit na miesiąc sie nie
            wyczerpie)
            Wcześniej miałam 6 na miesiąc za 9.99, ale nie było czasu tego oglądać :)
            • javus Re: wypozyczalnie DVD 10.11.06, 23:22
              tylko ze w blcokuster mozesz miesiecznie pozyczyc ile filmow chcesz tylko ze 3
              mozesz miec jenoczesnie w domu....
            • trelemorele Re: wypozyczalnie DVD 10.11.06, 23:56
              zobaczymy jutro co tam wypozyczacie ;)
    • Gość: vitek Re: wypozyczalnie DVD IP: *.server.ntli.net 10.11.06, 10:44
      Chyba tesco jest najtańsze...
      Kiedyś korzystałem ze screenselect ale przestałem, trzeba długo czekać na fajny
      film bo oni wysyłają według własnego uznania z listy min. 10 tytułów którą
      sobie układasz.
    • gajowy_marycha Re: wypozyczalnie DVD 10.11.06, 22:34
      tak jak ktos wyzej korzystam z serwisu online blockbuster.

3 plyty za 15 funtow/m. Jakis rok temu korzystalam z Tesco, ale zrezygnowalam (w
      gole na Tesco mam 'alergie'). Blockbuster jest OK. Bardzo szybko przesylaja
      plyty i - co wazne - tytuly w takiej kolejnosci, w jakiej je sobie ulozymy na
      liscie. Maja tez 'poczekalnie', czyli mozna zarezerwowac filmy, ktore dopiero
      pojawia sie na DVD. Plyty sa dobrej jakosci.
      • Gość: chlop ze wsi Re: wypozyczalnie DVD IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 04:19
        a ja wam moge wysylac filmy dvd w dobrej cenie na zawsze.
        w polskiej badz jakiej chcecie wersij jezykowej.
        no i oczywiscie co chcecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka