Dodaj do ulubionych

IOD Diora- krem do twarzy

IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 10:20
Witajcie, wiem, że już był taki wątek, ale wyszukiwarka na forum nic mi nie
chce pokazać. Co sądzicie zwłaszcza o kremie do twarzy? Jak się wchłania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 11:46
      Jest super - polecam. Poza tym nawilża na naprawdę dlugo.
      • Gość: agul Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.07.02, 11:03
        To jeden z moich ulubionych kremow nawilzajacych, nawilza na bardzo dlugo i
        bardzo widocznie, co wczesniej wydawalo mi sie niemozliwe i nie wiedzialam nawet
        jak wyglada efekt nawilzenia skory. Polecam cala serie iod.
        • Gość: Mia Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.07.02, 21:03
          Używałaś może IOD pod oczy? Jak wrażenia? Zastanawiam się nad nim...
          • Gość: agul Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 10:10
            Tak, pod oczy tez mam, wlasnie mi sie konczy i zastanawiam sie czy kupic ten
            czy wyprobowac inny. Jest bardzo fajny, bo dobrze nawilza, jak cala seria,
            lekko koryguje z racji swego cielistego kolorku ale chyba nie dziala
            przeciwzmarszczkowo, wiec jesli typowo takiego ci potrzeba to sie zastanow. Ale
            ogolnie bardzo dobry kremik, polecam.
    • Gość: Mar Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 12:25
      IOD pod oczy jest jak okłady z chłodnej wody, przynajmniej dla mnie. Podobnie
      ten do twarzy. Jest taki mokry i chlodny.
    • Gość: ella Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 18:43
      a czy ktoras z was uzywala moze z tej serii AQUA POWDER??takie cudo,zwlaszcza
      do cery mieszanej,tzw. strefy T,co by sie nie swiecilo...
      w ogole z czyms takim jeszcze sie nie spotkalam:delikatny bialy puder,ktory w
      zetknieciu ze skora zmienia konsystencje i tworzy przezroczysta warstewke...
      ciekawa jestem strasznie jak skutecznie to dziala!?
      • Gość: Aga Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.future-net.pl 24.07.02, 19:44
        byl na ten temat wątek, pamiętam, bo sama się tym kosmetykiem interesowałam i
        kilka dziewczyn bardzo go skrytykowało. w sumie podobno wcale nie ma tego
        obiecywanego efektu.
        z serii IOD miałam ten cielisty krem pod oczy, jest miły i lekko koryguje
        cienie, ale jak dla mnie za słaby (w ogóle ta seria jest chyba dla młodziutkich
        dziewczyn).
        • Gość: Emma Re: IOD Diora- krem do twarzy - ile kosztuje? IP: *.pl.ema.pwcinternal.com / 10.48.49.* 25.07.02, 13:58
          Dwa zasadnicze pytania:
          1. ile kosztuje IOD Diora- krem do twarzy?
          2. dla jakiego wieku jest przeznaczony?

bede wdzieczna za odpowiedz
          pzdr
          • Gość: Anja Re: IOD Diora- krem do twarzy - ile kosztuje? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:05
            Kosztuje chyba coś około 150-160 zł.
            • Gość: agul Re: IOD Diora- krem do twarzy - ile kosztuje? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.07.02, 15:08
              Dokladnie 145 i przeznaczony jest dla kobiet juz od 20 roku zycia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka