Gość: Anja IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 10:20 Witajcie, wiem, że już był taki wątek, ale wyszukiwarka na forum nic mi nie chce pokazać. Co sądzicie zwłaszcza o kremie do twarzy? Jak się wchłania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 11:46 Jest super - polecam. Poza tym nawilża na naprawdę dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.07.02, 11:03 To jeden z moich ulubionych kremow nawilzajacych, nawilza na bardzo dlugo i bardzo widocznie, co wczesniej wydawalo mi sie niemozliwe i nie wiedzialam nawet jak wyglada efekt nawilzenia skory. Polecam cala serie iod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.07.02, 21:03 Używałaś może IOD pod oczy? Jak wrażenia? Zastanawiam się nad nim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 10:10 Tak, pod oczy tez mam, wlasnie mi sie konczy i zastanawiam sie czy kupic ten czy wyprobowac inny. Jest bardzo fajny, bo dobrze nawilza, jak cala seria, lekko koryguje z racji swego cielistego kolorku ale chyba nie dziala przeciwzmarszczkowo, wiec jesli typowo takiego ci potrzeba to sie zastanow. Ale ogolnie bardzo dobry kremik, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 12:25 IOD pod oczy jest jak okłady z chłodnej wody, przynajmniej dla mnie. Podobnie ten do twarzy. Jest taki mokry i chlodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 18:43 a czy ktoras z was uzywala moze z tej serii AQUA POWDER??takie cudo,zwlaszcza do cery mieszanej,tzw. strefy T,co by sie nie swiecilo... w ogole z czyms takim jeszcze sie nie spotkalam:delikatny bialy puder,ktory w zetknieciu ze skora zmienia konsystencje i tworzy przezroczysta warstewke... ciekawa jestem strasznie jak skutecznie to dziala!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: IOD Diora- krem do twarzy IP: *.future-net.pl 24.07.02, 19:44 byl na ten temat wątek, pamiętam, bo sama się tym kosmetykiem interesowałam i kilka dziewczyn bardzo go skrytykowało. w sumie podobno wcale nie ma tego obiecywanego efektu. z serii IOD miałam ten cielisty krem pod oczy, jest miły i lekko koryguje cienie, ale jak dla mnie za słaby (w ogóle ta seria jest chyba dla młodziutkich dziewczyn). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: IOD Diora- krem do twarzy - ile kosztuje? IP: *.pl.ema.pwcinternal.com / 10.48.49.* 25.07.02, 13:58 Dwa zasadnicze pytania: 1. ile kosztuje IOD Diora- krem do twarzy? 2. dla jakiego wieku jest przeznaczony? bede wdzieczna za odpowiedz pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: IOD Diora- krem do twarzy - ile kosztuje? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:05 Kosztuje chyba coś około 150-160 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: IOD Diora- krem do twarzy - ile kosztuje? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.07.02, 15:08 Dokladnie 145 i przeznaczony jest dla kobiet juz od 20 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś