Dodaj do ulubionych

Krem SPF25 cera fotowrażliwa ZIAJA-jak oceniacie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:21
Używałyście może już kremu do cery fotowrażliwej SPF25 z serii Sopot Sun
ZIAJA?
Jakie macie opinie na jego temat? Najbardziej ciekawi mnie konsystencja. Czy
jest tłusty czy raczej taki lekki nawilżający? Czy ma jakiś intensywny zapach?
Plisss napiszcie jak go oceniacie (jeśli go macie oczywiście ;)
Dzięki za odp. ;)
Obserwuj wątek
    • nieszenka Re: Krem SPF25 cera fotowrażliwa ZIAJA-jak ocenia 19.05.05, 12:59
      tez jestem ciekawa, miałam o niego pytać i ten 30 SPF także. Mnie głownie
      intersuje czy zawarte w tych kremach filtry są wystarczające.
    • Gość: justy Re: Krem SPF25 cera fotowrażliwa ZIAJA-jak ocenia IP: 213.241.34.* 19.05.05, 15:06
      wbrew zapewnieniom producenta filtr nie jest fotostabilny- trzeba się
      dosmarowywać co ok.2godziny.
      zapach jak reszta linii słonecznej ziaja- niezbyt intensywny
      • Gość: Nessie A Lirene? IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 15:23
        Justy, a filtry Lirene w serii dla dzieci?

Załamana niemożnością kupienia niedrogiego filtru o wysokim faktorze nabyłam
        sobie mleczko dla dzieci do twarzy i ciała SPF 69. Smarowałam już kilka razy
        twarz, w tym skórę pod oczami, nie uczula, nie zatyka porów, więc na tym froncie
        w porządku. Ja dużo na słońcu nie siedzę, więc mam nadzieję, że taki filtr
        wystarczy... Jak to z tym jest?
        • Gość: justy Re: A Lirene? IP: 213.241.34.* 19.05.05, 16:00
          tu są oceny filtrów eris:
          www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=256&highlight=lirene&mforum=biochemiaurody
          • justa_79 Re: A Lirene? 19.05.05, 16:25
            tam jest teraz wymagane logowanie? grr...
          • Gość: axys do justy IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 19.05.05, 18:06
            hej, co z tym linkiem - nie kazdy ma tam konto, a tez chcialabym sie
            dowiedziec... :|
            • Gość: Nessie Re: do justy IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 18:36
              A nie możesz sobie po prostu założyć? Ja tak zrobiłam, właśnie po to, żeby
              przeczytać ten wątek. Zakładanie konta trwa 30 sekund...
              • skidblandir Re: do justy 20.05.05, 18:58
                watku juz nie ma:(
                • Gość: Nessie Re: do justy IP: *.acn.waw.pl 20.05.05, 20:06
                  Ten o filtrach? No jest, jak bonie dydy! Jest też notka, że serwer się jutro
                  przenosi na nowe mieszkanko, może to dlatego nie masz dostępu?
        • a.kopiko1 Re: A Lirene? 19.05.05, 16:27
          Hej, ale Ty używasz tego mleczka tak normalnie jako krem na dzień?? Bo ja się
          ostatnio też zastanawiałam nad kupnem jakiegoś taniego preparatu na dzień, nie
          opalam się, ale twarz mam fotowrażliwą - od razu jakieś plamy od słońca. Więc
          daj znać, czy używasz go jako zwykły krem na dzień.
          Pozdrawiam
          • Gość: Nessie Re: A Lirene? IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 17:14
            Jako krem pod oczy na dzień, albo jako podkład pod puder. Niestety, ten krem
            zostawia na twarzy białą warstewkę, bardzo rozjaśniając cerę. Więc trzeba
            nakładać bardzo cienko albo poczekać aż się wchłonie i trochę zetrzeć.

Zamierzam go używać przede wszystkim pod oczy i na nos :)) Mam żałosną skłonność
            do spalania sobie nosa na czerwono pierwszego słonecznego dnia, a potem przez
            całe lato już chodzę jak clown. :/ No i jeżeli gdzieś wyjadę, to na plaży będę
            nakładać ten krem na całą twarz, szyję i dekolt.
            • Gość: Iza Re: A Lirene? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:12
              up
    • doda1983 Re: Krem SPF25 cera fotowrażliwa ZIAJA-jak ocenia 20.05.05, 14:35
      up :) :) :)
      też jestem ciekawa tego kremiku :)
      • Gość: kajka Re: Krem SPF25 cera fotowrażliwa ZIAJA-jak ocenia IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 20.05.05, 14:38
        ja tez !!!
        up
        up
        up
    • kalooo Re: Krem SPF25 cera fotowrażliwa ZIAJA-jak ocenia 20.05.05, 15:23
      Ja go kupiłam za jakies grosze,jest ok,ale uzywam rzadko bo wole LRP i SVR.
      Ten jest nietłusty,nawet lekki,niźle się wchłania,nie błyszczy-jest OK,ale
      mógłby miec lepszy ten filtr IMO.
    • Gość: Asia Re: Krem SPF25 cera fotowrażliwa ZIAJA-jak ocenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 09:05
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka