adam789 20.05.05, 18:57 Hej dziewczyny!!! szukam pomocy jestem ciemnym blądynem i zauważyłem że moje włosy nie mają połysku i są matowe próbowałem wosku ale efekt to raczej na jasnych włosach wychodzi tłusto co mam zrobic POMÓŻCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaninka Re: matowe włosy 23.05.05, 10:25 widocznie za dużo tego wosku uzyłeś i uzyskałes efekt ,,tłustych włosów", to że włosy sa matowe może byc spwodowane złą dietą (wit.z gr.B przede wszystkim), w domowe spsoby na pewno nie będziesz się bawił,wiec nawet nie wypisuję.......... lae jeżeli chodzi o jakies sordki to spóbuj jedwaniu do włosów np.z gliss Kur ale tez nie pzresadzaj bo będzie to samo co z woskiem,ale starj sie mniej uzyć tego wosku,moze zauważysz efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: matowe włosy 07.06.05, 08:46 Witam A jakiego szamponu i odżywki używasz? Być może nie są one odpowiednie do twego typu włosów. Musisz zadbać o to, aby włosy nie były przesuszone. W tym celu używaj kosmetyków nawilżających, możesz również spłukiwać włosy wodą z dodatkiem kilku kropel cytryny lub myć je w naparze z rumianku (może to nadać twoim włosom lekko jaśniejszy odcień). Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś