julita73 09.07.02, 18:01 Kto zna ten podkład?Jest ponoć supertrwały, czy to prawda?Jakie ma inne zalety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dida Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### 10.07.02, 00:03 kiedys uzywlam. rzeczywiscie bardzo trwaly, i bardzo kryjacy. max factor ma ladne kolorki iwec najpewniej znajdziesz cos dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### 11.07.02, 11:16 dida napisał(a): > kiedys uzywlam. rzeczywiscie bardzo trwaly, i bardzo kryjacy. max factor ma > ladne kolorki iwec najpewniej znajdziesz cos dla siebie. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 11:20 flora1 napisał(a): > dida napisał(a): > > > kiedys uzywlam. rzeczywiscie bardzo trwaly, i bardzo kryjacy. max factor m > a > > ladne kolorki iwec najpewniej znajdziesz cos dla siebie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.07.02, 12:36 nie zatyka porow. ja tez mam tlusta cere wiec zwracam uwage na takie rzeczy. trzeba tylko zadbac o dkoladny demakijaz bo zwyklym zelem ciezko dokladnie podklad zmyc. kryje wyraznie, tak jak lasing performance. mozna wiec nakladac go cienka warstwa i nie widac przebarwien. matuje, ja nei uzywalam pudru. ladnie zachowuje sie na twarzy, nie gromadzi sie w zalamaniach, pracuje jakby ze skora. mi tylko przeszkadzal jego zapach. nic wyraznego, nic perfumowanego, raczej cos na ksztalt apteki. trudno mi to opisac:) w kazdym razie jakos tam minimalnie pachnie a mnie troche ten zapach denerwuje:))w sumie jednak mozna przezyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 13:10 A nadaje sie na lato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.jmk.lodz.pl 11.07.02, 13:21 Kurczę, zupełnie nie kojarzę tego podkładu...HyperSmooth, Lasting,Seamless tak, ale tego wogóle.A jak cenowo? s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.07.02, 13:46 jak preferujesz podklady lekkie i wnikajace zupelnie w skore to sie nei nadaje. no bo jak pisze on kryje. chyb a ze go sobie "rozcienczysz" z jakims kremem:) a byl nawet mocno reklamowany. taka pani na zdieciu byla....:)i podobno gwiazdy filmowe byly nim malowane:))tak powaznie to byl to podklad przed hypersmooth, a duzo po lasting. jak dla mnie to ulepszona wersja lasting, bo lasting super tez kryl ale moja skora szybko sie z nim przetluszczala. no i mogl zatykac pory. cena ok 50 zeta, tak jak wszystkei mf. wiem ze ten podklad am swoja wersje tez w compacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nell Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 13:49 100krotne dzieki, chyba go sobie kupie..:) pozdrawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.unknown.uunet.be 11.07.02, 13:54 Ja kupiłam i nie jestem zadowolona, nie używam. Używałam zawsze Lasting Performance więc ponieważ mam zaufanie do Max Factora, postanwiłam zrobić eksperyment. Niestety, dla mnie Facefinity ma jakąs dziwną konsystencję, dziwnie się rozprowadza. Wróciłam do Lasting Performance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 19:19 co to znaczy "dziwną"? możesz jakoś przybliżyć? jest gęsty, tępy nie ślizga się po skórze??? czy jeszcze coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
julita73 Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### 11.07.02, 20:09 Gość portalu: marta napisał(a): > co to znaczy "dziwną"? możesz jakoś przybliżyć? jest gęsty, tępy nie ślizga > się po skórze??? czy jeszcze coś innego... Mam od kilku dni ten podkład i jestem bardzo zadowolona.Miałam już LASTING....,HYPER...,ALE TEN JEST NAJLEPSZY.Jest bardzo trwały, moja cera nie blyszczy się wcale przez cały dzień nawet w te UPAŁY!!!I nie moge powiedzieć jak ktoras z dziewczyn ze ma dziwną konsystencję i źle się zorprowadza.Wg mnie nakłada sie go bardzo dobrze, jest jedwabisty,nie gęsty , po prostu super jak dla mnie.I musze dodac ze MAX FACTOR to jedyna firma która ma bardzo naturalne i ładne kolory podkładów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: #####Podkład FACEFINITY maxa factora....##### IP: *.ny325.east.verizon.net 11.07.02, 20:26 miałam kiedyś podkład MF, był bardzo dobry i sprawiał super naturalne wrażenie na twarzy, juz dawno nie widziałam go w sklepach...nie bardzo także pamiętam jak się nazywał, był z seri gold (chyba?) reklamowanych przez Madonne, chyba miał "silk" w nazwie, ale nie dam głowy... może jakaś osoba zorientowana w podkładach MF wyjawi mi jego nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś