Gość: nadja IP: *.elsat.net.pl 23.05.05, 22:50 Kupiłam dziś w Rossmanie w promocji świetny krem pod prysznic Isana. Pachnie tak, że chce się go zjeść...Znacie jakieś inne ciekawe kokosowe kosmetyki? Np. balsamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: kosmetyki kokosowe 23.05.05, 22:56 yves rocher ma kokosową serie, ale np zapach wody mi nie pasuje, bo jest cięzki Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: kosmetyki kokosowe 23.05.05, 23:03 poza tym przestaje pachnieć po 30 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: kosmetyki kokosowe 23.05.05, 23:06 no wlasnie-ostatnio kupilam sobie wode toaletową dla dziewczynek(ma taki słodki, owocowy zapach;)-ale po 5 minutach nie czułam jej w ogóle. myslalam,ze to wszystko przez to,ze dla dzieci:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: kosmetyki kokosowe IP: *.elsat.net.pl 23.05.05, 23:11 Ale inne owocowe Yves Rocher pachną dłużej...mam truskawkową wodę i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: kosmetyki kokosowe 24.05.05, 12:17 przypomniałam sobie że jest jeszcze bardzo tani balsam kolastyny pachnący kokosem(tzn.był przynajmniej w zeszłym roku ale mam go jeszcze) jest lekko brązujący podobno.Ja nie zauważyłam zabarwienia skóry ale może dlatego że jestem już opalona.ale i tak go używam bo zapach jest super!!! W zeszłym roku balsam kosztował ok.10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: kosmetyki kokosowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:49 kokosowe masełko z Body Shopu pachnie naprawdę długo, fajnie natłuszcza i nawilża Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: kosmetyki kokosowe 24.05.05, 12:00 ja mam maslo do ciala cocoa butter firmy queen helene, kupilam w aptece, nadaje sie do opalania i niestety dlugo sie wchlania bo jest bardzo tlusty, a takze kokosowy nablyszczajacy wosk do wlosow z body szhopu- swietny! w takim opakowaniu jak pasta do butow:)kokosowe perfumy rocher tez kiedys posiadalam ale po zuzyciu polowy oddalam kolezance, bo juz mialam dosc tego zapachu:). a wogole tez mam hopla na punkcie kosmetykow pachnacych wanilia i kokoskami- pychotka!:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vanillla3 Re: kosmetyki kokosowe 24.05.05, 12:25 wosk kosztowal 5,5 euro, kupiony w irlandii:) on nie usztywnia wlosow, nadaje sie raczej do akcentowania pazorkow badz ''przylizania'' zwiazanych wlosow, ale pieknie nablyszcza, trzeba tylko uwazac aby nie przesadzic:) A macie jakies ulubione waniliowe kosmetyki?( o ktorych jeszcze nie wiem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: kosmetyki kokosowe IP: *.4web.pl 24.05.05, 11:56 A ta Isana ma jakąś stronę w internecie, bo jak narazie wyskoczyła mi strona z szynkami:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: kosmetyki kokosowe IP: *.elsat.net.pl 25.05.05, 12:03 Klaro, Isana to po prostu podmarka Rossmanna. Na butelce podany jest tylko niemiecki adres internetowy Rossamnna. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: kosmetyki kokosowe 24.05.05, 13:33 Fajne kosmetyki "kokosowe" ma firm Inecto, do kupienia np. w Galerii Centrum. Miałam ich krem do rąk, był całkiem fajny, no i ten zapaszek mhhhh. Są też szampony i oddżywki do włosów, a także balsam do ciała, jakieś maseczki do twarzy. Ale tych niestety nie uzywałam. A co do żelu pod prysznic Isany to też wąchałam go w Rossmanie i gdy tylko zużyje żel pod prysznic z oliwką Lirene, to kupię ten. W rossmanie widziałam też kokosowy żel pod prysznic Fa ale ten Isany miał fajniejszy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
skubany_kotecek Re: kosmetyki kokosowe 24.05.05, 14:39 aktualnie jestem fanką kokosowych kosmetyków ,uwielbiam balsam kokosowy kolastyny a wczoraj mąż mi kupił spray do ciała fruttini coco-banana,prepiękny! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: kosmetyki kokosowe 24.05.05, 16:11 Aquolina - pianka do ciała, balsam, płyn do kąpieli, żel peelingujący pod prysznic i wosk do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś